Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky
mám syndrom PCO a tak jsem dostávala vždy Duphaston a UTrogestan… abych dostala MS. snažíme se s manžou už 2 roky a tak nás gynekolog doporučil do centra. tam mi píchly 36DC agolutin. Dnes jsem 7den po injekci a jsem bez příznaku MS a vubec nevypada, že by měla přijít. V centru vubec neříkaly kdy bych měla volat kdyby nepřišla? Jaké máte zkušenosti s agolutinem vy? stalo se někdy i vám, že mrcha nedorazila? díky za rady.
ráda se poradím i s jinými problémi ![]()
@ptakovapelika ahoj stalo, tento měsíc - MS nedorazila a mám pozitivní těhotenský test ![]()
Ms ma po agolutinu dojit do 14 dnu, takze mas jeste tyden cas
ale nezkousela si test? ![]()
Mě to po Agolutinu přišlo většinou po cca 10 dnech
ale určitě bych zkusila ještě TT ![]()
Me po Agolutinu nedošla ani za 14 dnu, tak jsem šla na další a po te druhé přišla do 3 dnů.
Mě agolutin taky nezabral, takže jsem ve finále chodila na kombinovaný - první neofolin a po 14-ti dnech neofolin+agolutin. Hold jsem zvláštní případ. Jinak, teď mi píchly na zkoušku zase jen agolutin a dnes je to pátý den a ani náznak. Ale má se čekat 10 dnů, pak bych zašla, protože problém někde musí být
Děkuji holky za vaše názory
pomohli my, že nejsem sama
no, ale včera jsem lehce špinila když jsem přišla z práce. no a koukla jsem se do starých menses kalendářu a zjistila jsem, že jsem to měla i 11 den po agolutinu. takže snad něco ještě přijde.
a nebo v pondělí uvidim. test je u mě bez předmětný dělala jsem si ho a negativní i když před týdnem, ale jsem si jistá, že ne páč by to byl zázrak s mojim syndromem.
Tak mrcha nejde a nejde no počkám do pondělka a zavolám, asi jsem nejaka vadna ![]()
vadná určitě nejseš, neboj
Já chodím po 10 dnech na druhou dávku a pak dojde 100%… Sama od sebe MS prostě nepříjde… A to jako bonus mám týden špinění a potom teprve týden menzes, tak hlavu vzhůru, nejsi na tom zas tak zle ![]()
@Rozmarynka11 píše:vadná určitě nejseš, neboj
Já chodím po 10 dnech na druhou dávku a pak dojde 100%… Sama od sebe MS prostě nepříjde… A to jako bonus mám týden špinění a potom teprve týden menzes, tak hlavu vzhůru, nejsi na tom zas tak zle
jeje děkuju no já v pondělí 13den tam zavolám co mám dělat jestli mám přijet na další? nebo nevim co jinýho semnou.
Nic jiného stejně udělat nemůžeš… Já beru dnes 4tý den Ultrogestan, tak jsem zvědavá, jestli budu muset taky ještě na injekci…