Agolutin a příchozí MS

854
25.9.12 11:49

Agolutin a příchozí MS

Ahojky holky :) mám syndrom PCO a tak jsem dostávala vždy Duphaston a UTrogestan… abych dostala MS. snažíme se s manžou už 2 roky a tak nás gynekolog doporučil do centra. tam mi píchly 36DC agolutin. Dnes jsem 7den po injekci a jsem bez příznaku MS a vubec nevypada, že by měla přijít. V centru vubec neříkaly kdy bych měla volat kdyby nepřišla? Jaké máte zkušenosti s agolutinem vy? stalo se někdy i vám, že mrcha nedorazila? díky za rady. :D ráda se poradím i s jinými problémi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2383
25.9.12 12:15

@ptakovapelika ahoj stalo, tento měsíc - MS nedorazila a mám pozitivní těhotenský test :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
25.9.12 12:34

Ms ma po agolutinu dojit do 14 dnu, takze mas jeste tyden cas ;) ale nezkousela si test? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
25.9.12 12:49

Mě to po Agolutinu přišlo většinou po cca 10 dnech :) ale určitě bych zkusila ještě TT :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.9.12 12:52

Me po Agolutinu nedošla ani za 14 dnu, tak jsem šla na další a po te druhé přišla do 3 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
25.9.12 22:51

Mě agolutin taky nezabral, takže jsem ve finále chodila na kombinovaný - první neofolin a po 14-ti dnech neofolin+agolutin. Hold jsem zvláštní případ. Jinak, teď mi píchly na zkoušku zase jen agolutin a dnes je to pátý den a ani náznak. Ale má se čekat 10 dnů, pak bych zašla, protože problém někde musí být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
26.9.12 09:33

Děkuji holky za vaše názory :) pomohli my, že nejsem sama :) no, ale včera jsem lehce špinila když jsem přišla z práce. no a koukla jsem se do starých menses kalendářu a zjistila jsem, že jsem to měla i 11 den po agolutinu. takže snad něco ještě přijde. :) a nebo v pondělí uvidim. test je u mě bez předmětný dělala jsem si ho a negativní i když před týdnem, ale jsem si jistá, že ne páč by to byl zázrak s mojim syndromem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
27.9.12 16:17

Tak mrcha nejde a nejde no počkám do pondělka a zavolám, asi jsem nejaka vadna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
27.9.12 20:31

:mrgreen: vadná určitě nejseš, neboj :mrgreen: Já chodím po 10 dnech na druhou dávku a pak dojde 100%… Sama od sebe MS prostě nepříjde… A to jako bonus mám týden špinění a potom teprve týden menzes, tak hlavu vzhůru, nejsi na tom zas tak zle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
28.9.12 08:42
@Rozmarynka11 píše: :mrgreen: vadná určitě nejseš, neboj :mrgreen: Já chodím po 10 dnech na druhou dávku a pak dojde 100%… Sama od sebe MS prostě nepříjde… A to jako bonus mám týden špinění a potom teprve týden menzes, tak hlavu vzhůru, nejsi na tom zas tak zle :hug:

jeje děkuju no já v pondělí 13den tam zavolám co mám dělat jestli mám přijet na další? nebo nevim co jinýho semnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
28.9.12 12:14

Nic jiného stejně udělat nemůžeš… Já beru dnes 4tý den Ultrogestan, tak jsem zvědavá, jestli budu muset taky ještě na injekci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
30.9.12 09:53

Tak držím palce at ti stací jen utrogestan :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí