Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
Dneska jsem dostala injekci agolutinu, jsem 66DC. Mám stále pocit mokrých kalhotek a vůbec nevím co to znamená. Nikdy jsem to neměla, nevím zda to jde z pochvy nebo s močového měchýře. Můžete mi poradit, podělit se o vaše zkušenosti? děkuji
minulý cyklus trval 60 dní (MS po vysazení HA EVRA byla 25.1., poté až 25.3.), v lednu jsem vysadila antikoncepci (zákaz lékařem), vždy jsem to měla pravidelný zhruba 28-29 dní
@JayLee píše:
Já když jsem chodila na Agolutin, tak jsem cca 4 dny po injekci, tak byla strasne sexuchtiva a mela jsem mokro fest teda - jakoze jsem byla permanentne vlhka az mokra a i na spodarech to bylo videtnepriklanela jsem tomu zadnej vyznam ale ocenila to pred sexem pac nemusela byt zadna predehra a stacilo se jen ohnout a zandat a uz to tam čvachtalo
jo tak z téhle stránky, nad tím jsem neuvažovala ![]()
holky a pichne mi dr agolutin pokud jsem prestala s kojenim a potrebuju mit ms?jeste jsem to po porodu nedostala
@pipiinka píše:
holky a pichne mi dr agolutin pokud jsem prestala s kojenim a potrebuju mit ms?jeste jsem to po porodu nedostala
to opravdu netuším
já to po porodu dostala tuším hned 2 měsíc, ale u nás to bylo krapet asi jiné (předčasný porod 28.t.t.)
@petullle píše:
to opravdu netušímjá to po porodu dostala tuším hned 2 měsíc, ale u nás to bylo krapet asi jiné (předčasný porod 28.t.t.)
ve ct jdu na gyn.,tak se poptam
@pipiinka píše:
Můj gynekolog by píchl agolutin, pokud by nebyla MS 3 měsíce po ukončení kojení.
holky chtěla jsem se ještě zeptat dneska mě ukrutně bolí břicho hlavně když se zvednu jsou to totální křeče … normální to asi je co?
@JayLee píše:![]()
no pokud se to da vydrzet, tak jo ale mozna bych zavolala gyndarce zda je to ok pac jako me pobolivalo lehce ale ze by totalni krece tak to fakt ne
![]()
uvidime jak rano snad to bude lepší
a menzes už se rozjede ![]()
tak bolesti přestali, sem tam mě škubne ale už to není takový jako včera ale na toaletaku ůplně slabounky narůžovělý špinění, výtok tak snad už je to ono ![]()
no zatím to nepostoupilo na další level
ale hlavní je že už mě nebolí břicho
MS dorazila sice slaba ale dosla 1.6. ted uz se chyli ke konci, vcera jsem byla na gynde tak mi naordinovala utrogestan 17.-27. tyden tak snad to v poradku dorazi ![]()