Agolutin a učůrávání

20507
29.5.12 19:07

agolutin a "učůrávání"

Ahoj holky

Dneska jsem dostala injekci agolutinu, jsem 66DC. Mám stále pocit mokrých kalhotek a vůbec nevím co to znamená. Nikdy jsem to neměla, nevím zda to jde z pochvy nebo s močového měchýře. Můžete mi poradit, podělit se o vaše zkušenosti? děkuji

minulý cyklus trval 60 dní (MS po vysazení HA EVRA byla 25.1., poté až 25.3.), v lednu jsem vysadila antikoncepci (zákaz lékařem), vždy jsem to měla pravidelný zhruba 28-29 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20507
29.5.12 19:20
@JayLee píše:
Já když jsem chodila na Agolutin, tak jsem cca 4 dny po injekci, tak byla strasne sexuchtiva a mela jsem mokro fest teda - jakoze jsem byla permanentne vlhka az mokra a i na spodarech to bylo videt :nevim: nepriklanela jsem tomu zadnej vyznam ale ocenila to pred sexem pac nemusela byt zadna predehra a stacilo se jen ohnout a zandat a uz to tam čvachtalo :mrgreen:

jo tak z téhle stránky, nad tím jsem neuvažovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
29.5.12 19:24

holky a pichne mi dr agolutin pokud jsem prestala s kojenim a potrebuju mit ms?jeste jsem to po porodu nedostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
29.5.12 19:26
@pipiinka píše:
holky a pichne mi dr agolutin pokud jsem prestala s kojenim a potrebuju mit ms?jeste jsem to po porodu nedostala

to opravdu netuším :think: já to po porodu dostala tuším hned 2 měsíc, ale u nás to bylo krapet asi jiné (předčasný porod 28.t.t.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
29.5.12 19:27
@petullle píše:
to opravdu netuším :think: já to po porodu dostala tuším hned 2 měsíc, ale u nás to bylo krapet asi jiné (předčasný porod 28.t.t.)

ve ct jdu na gyn.,tak se poptam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.5.12 19:36
@pipiinka píše:

Můj gynekolog by píchl agolutin, pokud by nebyla MS 3 měsíce po ukončení kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
30.5.12 18:57

holky chtěla jsem se ještě zeptat dneska mě ukrutně bolí břicho hlavně když se zvednu jsou to totální křeče … normální to asi je co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
30.5.12 22:31
@JayLee píše: :think: :nevim: no pokud se to da vydrzet, tak jo ale mozna bych zavolala gyndarce zda je to ok pac jako me pobolivalo lehce ale ze by totalni krece tak to fakt ne :zed: :nevim:

uvidime jak rano snad to bude lepší :think: a menzes už se rozjede :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
31.5.12 08:33

tak bolesti přestali, sem tam mě škubne ale už to není takový jako včera ale na toaletaku ůplně slabounky narůžovělý špinění, výtok tak snad už je to ono :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
31.5.12 15:22

no zatím to nepostoupilo na další level :mrgreen: :lol: :lol: ale hlavní je že už mě nebolí břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
6.6.12 12:07

MS dorazila sice slaba ale dosla 1.6. ted uz se chyli ke konci, vcera jsem byla na gynde tak mi naordinovala utrogestan 17.-27. tyden tak snad to v poradku dorazi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí