Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
mám takový dotaz. Dne 24.2. jsem měla revizi dělohy po spontálním potratu v 6tt. Menstruace přišlo cca po 3 týdnech. Po 6-nedělí jsem byla u dr., vše v pořádku a se začátkem druhé menstruace 28.4. jsem začala brát antikoncepci Lindynette. Dobrala jsem 18.5. první plato, čekala na menstruaci a ta nikdy, takže jsem normálně začala v termínu brát druhé plato. Beru poctivě a nezapomínám. Stalo se někomu, že by takhle menstruace vynechala? Já s tím zkušenost nemám, vždy pravidělně 28-29 den byla.
Díky za odpovědi ![]()
Taky beru Lindynette, první dvě platíčka se MS dostavila a teď u třetího nepřišla.Dělala jsem si test a byl negativní.Nepřišla ani později, tak jsem po pauze začala brát další platíčko, končí mi za 5 dní, tak jsem zvědavá.
Ale co jsem koukala na emiminu, tak některým tato antikoncepce toto dělala.Ale psaly i maminky, co přes tuto antikoncepci otěhotněly i přesto, že braly pečlivě ![]()
Na to ani raději nechci pomyslet, že by antikoncepce selhala!! Nesmím teď otěhotnět, už jsem měla celkem dva potraty, tak nás ted s mužem čekají genetické testy a navíc mám nově prokázanou špatnou srážlivost krve. ![]()
já už lindynette brala rok a půl po porodu a nikdy se mi to nestalo právě ![]()
stalo se mi to minulý týden. Předtím jsem měla Azalii, přešla jsem na Lunafem (to samé co Lindynette). Čekám a čekám a čekám a nic. Tak jsem včera začala zobat další plato. Gyn. dr. psala, že v návaznosti na prodělané hormonální změny (těhotenství, porod, kojení) se nemám divit ničemu. Tak se nedivím. Jen ty OB tampony tady čekají ještě z předtěhotenství.
Me se tohle stalo tento mesic,ale beru Lunafem.Je fakt,ze co beru tuto antiko,tak MS v pauze mezi branim je dost mizerna,je to spise jen spineni,ale ted nebylo ani to.Dneska jsem si zase vzala prvni tabletu v platicku a zitra asi pro jistotu koupim tehu test…