Zánět obou vaječníků

4099
22.5.12 21:37

zánět obou vaječníků...

Ahojky holky :mavam: tak hrozně jsem se bránila druhému těhu…nho a teď když mě vezl tchán z chalupy pohotovostně domů jsem ještě nevěděla že s tím druhým těhu jednou mohu mít problém-očividně :,( asi týden jsem měla bolesti které se mi ale spojili s menstr.bolestmi a tak jsem to nejdříve přehlížela, pak jsem se vymlouvala na čočkovou polévku kterou jsme dva dny baštili ale pak mi to začalo být divné že mě stále bolí v podbřišku a už i při našlápnutí a jakémukoliv pohybu :poblion: :poblion: :poblion: tak jsem ve čtvtek pádila domů abych byla ráno ihned u doktora.P.doktor mě vyslechl okamžitě naléhal s vyndáním tělíska,které tedy v zápětí „letělo do koše“ 8o a našel mi na každém vaječníku 5cm cysty a obrovský zánět,nikomu to nepřeju, nemohla jsem spát,chodit,čůrat,sedět nic…okamžitě mi zvali krev nasadil mi silné antibiotika CO 8hod 2tablety a k tomu 2×denně Entizol, včera jsem byla na kontrole a vše stéjné jen bolesti ustoupili ale za to motáky z těch léků jak krááva :poblion: strašně by mě zajímalo jestli se to nějak dá dokupy a miminko budeme moct mít protože jsem se tady na emimi dočetla že vaječníky mohou být nějak postižené a tutíž problém s těhu :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: děkuji za jakoukoliv odpověď holky moje zlaté:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
135
23.5.12 17:14

Ahoj,já měla to samé co ty,jen teda jednu cystu,zato 8,5cm velkou.když mě ji vyoperovali,narostla další.Dostala jsem zánět,který mi postihl i pobřišnici.No děs.Mám roční dcerku,normálně jsem otěhotněla.No a těch cyst sem se zbavila,když sem chodila na léčení do firmy Energy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
23.5.12 21:30

Ahoj koblížku tak to jsi mě kapánek uklidnila, mám strach že budu mít nějaké následky a mimi nám nepujde, mockrát děkuji za odpověď ať jste zdravííí :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
23.6.12 11:23

Ahoj zakladatelko,
jak postupuje Tvé trápení? Jak to vypadá? Prožívám ted akutní zánět vaječníků, byla jsem 7 dní v nemocnici na kapačkách a 2-tých dávkách antibiotik ihned v návaznosti na pohotovost. Od včera ležím doma a užívám stále ATB. Při 1 z velmi bolestivých vyšetření mi doktor oznámil, že mám i zakloněnou dělohu, což asi vím (no, to jsem teda netušila)… Ty jsi už zdravá a pokoušíte se o mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
23.6.12 21:25
@Lexik001 píše:
Ahoj zakladatelko,
jak postupuje Tvé trápení? Jak to vypadá? Prožívám ted akutní zánět vaječníků, byla jsem 7 dní v nemocnici na kapačkách a 2-tých dávkách antibiotik ihned v návaznosti na pohotovost. Od včera ležím doma a užívám stále ATB. Při 1 z velmi bolestivých vyšetření mi doktor oznámil, že mám i zakloněnou dělohu, což asi vím (no, to jsem teda netušila)… Ty jsi už zdravá a pokoušíte se o mimčo?

Ahojky já už jsem díky bohu bez bolestí ale s rozházenou menstruací, cysty už mají necelé 3cm takže už jen doufám že vše bude ok, zatím nejsme ještě ve snažení a doufám že s tím nebudu mít problémy :roll: Má sestra měla kdyysy zánět vaječníků 2krát, říkal ji doktor tedy i mě že se to rádo vrrací :pocitac: Lexik přeju ti hrozně moc štěstí a zdraví, je to hnus holky fakt!!!Držím všem palečky!!! :* :* :* :* :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
23.6.12 21:30
@Kornel píše:
Ahojky já už jsem díky bohu bez bolestí ale s rozházenou menstruací, cysty už mají necelé 3cm takže už jen doufám že vše bude ok, zatím nejsme ještě ve snažení a doufám že s tím nebudu mít problémy :roll: Má sestra měla kdyysy zánět vaječníků 2krát, říkal ji doktor tedy i mě že se to rádo vrrací :pocitac: Lexik přeju ti hrozně moc štěstí a zdraví, je to hnus holky fakt!!!Držím všem palečky!!! :* :* :* :* :* :* :* :*

Díky :hug: :hug:, tak snad budeme brzy v pořádku a budeme se moci snažit, my to stále odkládali až mě tělo nechce pustit :nevim:, jestě mě asi čeká re-konizace, náročný rok, snad ještě letos se budeme moci snažit.
Všem pevné zdraví a lepší zítřky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
23.6.12 21:41
@Lexik001 píše:
Díky :hug: :hug:, tak snad budeme brzy v pořádku a budeme se moci snažit, my to stále odkládali až mě tělo nechce pustit :nevim:, jestě mě asi čeká re-konizace, náročný rok, snad ještě letos se budeme moci snažit.
Všem pevné zdraví a lepší zítřky :mrgreen:

no asi na stejno holka zlatá :think: ted už si budeme držet palečky a né jen sobě ale všem budoucím snažilkám a doufám že si zase někdy písneme :* :* :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.6.12 08:06
@Kornel píše:
no asi na stejno holka zlatá :think: ted už si budeme držet palečky a né jen sobě ale všem budoucím snažilkám a doufám že si zase někdy písneme :* :* :* :* :* :*

Ano ano, nezbývá než čekat a doufat, že se zdraví umoudří :dance: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.12 11:32

Ahojky holky, už nevím jak dál nikdy jsem takové problémy neměla. Asi poslední 4 měsíce mě strašně bolí vaječníky, a mám výtoky, jsou různé někdy bílé, žluté. V květnu jsem byla na gyn. a doktor říkal malý zánět. Tak mi předepsal čípky, a mezitím jsem si dělala i výplachy už vším možným. Problémy ustoupily, ale ted jsou zase. Už mě to štve, na gyn se mi nechce protože mě zase pošlou domů..a ˇ„malý zánět“..Ted poslední 3 noci mě to i vzbudilo jak to bolelo. Mám strach že to může být cysta, můžete mi někdo poradit jak se pozná, nebo nějaké čípky, výplachy které neznám a zabírají, ale na vaječníky mi asi čípky nepomůžou že…pardon za dlouhé psaní a nesouvislost.

• Citovat
  • Upravit
423
22.9.12 11:38

Anonymní, co zajet na pohotovost, že Tě to k nevydržení bolí? co doktor, to názor… :nevim:, já jela také na pohotovost a byla z toho 7-denní hospitalizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.12 11:45

Ajaj jo jo to znám, a co jsi měla se spodkem.Ono se to tak střídá jednou mě bolí jeden vaječník, potom druhej pak oba.Na chvilku to přejde a pak zase. Já tam právě nechci protože mám zapáchající výtok a stydím se za to, protože to nejde ani pořádně umýt. Nachlazením to být nemůže, protože si kašu tričko do kalhot až po krk :D :D Ani nějak nenastavuju spodek zimě. Ach jo proč musíme mít takové problémy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
423
22.9.12 11:56

Já měla zánět vaječníků :,(, a říkali, že je dobře, že jsem přijela včas. Měla jsem ukrutné bolesti celého podbřišku (nevěděla jsem, že jsou to vaječníky). Není to legrace a určitě být Tebou bych jela, na předsudky se vykašli, jsou to lékaři, výtok a jeho zápach neovlivníš… vykašli se na ostych, pokud to přetrvává, nasadí Ti léčbu, antibiotika, musíš to vyléčit… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.12 13:25
@Lexik001 píše:
Já měla zánět vaječníků :,(, a říkali, že je dobře, že jsem přijela včas. Měla jsem ukrutné bolesti celého podbřišku (nevěděla jsem, že jsou to vaječníky). Není to legrace a určitě být Tebou bych jela, na předsudky se vykašli, jsou to lékaři, výtok a jeho zápach neovlivníš… vykašli se na ostych, pokud to přetrvává, nasadí Ti léčbu, antibiotika, musíš to vyléčit… :!

Jo děkuju dala jsi mi odvahu :) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
22.9.12 14:47

Moc držím palce :palec:, dej vědět, jak jsi dopadla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
24.9.12 20:41