Vřídek na stydkých pyscích

Anonymní
24.5.12 20:31

Vřídek na stydkých pyscích

Holky, mám takový nepříjemný dotaz. Poslední dobou, se mi dělá něco jako vřídky na stydcích pyscích. Nejdříve se mi udělá pod kůži taková kulička tvrdá, která bolí, a když ji asi tak za tři dny zmáčknu, tak praskne, vystříkne z toho hnis a je klid. Dříve se mi to sem tam udělalo, teď to mám pořád, nevíte, co to je?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34541
24.5.12 20:35

a co treba vyhledat doktora kdyz je to posledni dobou tudiz opakovany problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
24.5.12 20:35

taky jsem to párkrát měla, myslím, že je to buď ze zimy a nebo ze spocení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.5.12 20:38

mě dr. říkala, že to jsou ucpané mazové žlázy - prostě beďary :) Měla jsem je v těhotenství. Ale radši bych to zašla ukázat doktorce.

• Citovat
  • Upravit
TessAg
24.5.12 20:48

předpokládám, že to je poslední dobou co je venku teplo…? Takže „zapaření“

• Citovat
  • Upravit
34541
24.5.12 20:50

a nebo kondolomata ci jina pohlavni nemoc…sakra budte rozumny a poradte doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kalandrea
24.5.12 20:50

Může to být i zarostlý chloupek…

• Citovat
  • Upravit
155
24.5.12 20:52
@JayLee píše:
bych se zkusila castejc pres den sprchovat, bavlneny spodni pradlo, vzdusnejsi obleceni a nejaky intimni mydlo pouzivat :think: :kytka: :nevim:

tak přesně takhle se pořád a pravidelně chovám jakože sprcha častější, mýdlo, prádlo bavlna atd a taky to občas mívám..... neboj zakladatelko, jsou to klasický jen trochu horší a hlavně bolestivější (aspoň u mne) beďary. já to mívám klasicky před MS, asi hormony :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
24.5.12 20:55

@Aluse kondilomata to není, když jí z toho teče hnis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.12 20:59

já měla jednou takový problém až jsem z toho měla opar ve velikosti fazole..hruza neso chodit ani jen jsem lezela jak to bolelo…byl to pry zarodek nestovice !takze zadeji zajít …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.12 21:05

Doporučuji doktora, pokud Tě to tak trápí. Mám tento problém většinou po MS, ale posledně to byla síla, jako výše zmíněná fazole, ven to nešlo, tak přišel na řadu Dr. a ten to nastřihnul … no hrůza … porod mi v tu chvíli přišel docela pohodička :roll:

• Citovat
  • Upravit
34541
24.5.12 21:06

@kotaska91 to nic nemeni na tom ze pres net to fakt vyresi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
24.5.12 21:12

Mívám to taky, zrovna teď pár dní jsem to zase řešila, nikdy předtím jsem to neměla, až prvně před těhotenstvím,když jsem přestala brát HA. Bolí to jako zapíchlej trn :cert: Tenkrát jsem to řekla na gyndě a ona mi to propíchla jehlou, jau jau :zed: Od té doby se mi to dělá čas od času, myslím že je to hormonální jak tu někdo psal, teď mám tělísko a MS mám jednou za dlouhý čas, protože kojím :mrgreen: Ale už mi to musel propichovat několikrát sterilní jehlou i manžel, jau jau :zed: Vymáčknout to nejde je to nějak hluboko mi přijde. No bolí to děsně a doktorka mi říkala, že čím větší hygiena, tím je to horší. Pravda je, že jsem na to mytí intimních partií dost aktivní. Voda prej vysušuje tu kůži i tam, kde to tak nemá být apak se to dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
24.5.12 21:14

Taky to sem tam mivam… doktorka mi rekla, at se nedesim, proste bedary… holt, nekdo je ma na zadech, nekdo na cele a nekdo na… :mrgreen:

Pokud by to ale bylo bolestive (me to proste boli jako normal pupinek) a nebo palelo pri moceni, sla bych k dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.5.12 21:24
@alisekR píše:
Mívám to taky, zrovna teď pár dní jsem to zase řešila, nikdy předtím jsem to neměla, až prvně před těhotenstvím,když jsem přestala brát HA. Bolí to jako zapíchlej trn :cert: Tenkrát jsem to řekla na gyndě a ona mi to propíchla jehlou, jau jau :zed: Od té doby se mi to dělá čas od času, myslím že je to hormonální jak tu někdo psal, teď mám tělísko a MS mám jednou za dlouhý čas, protože kojím :mrgreen: Ale už mi to musel propichovat několikrát sterilní jehlou i manžel, jau jau :zed: Vymáčknout to nejde je to nějak hluboko mi přijde. No bolí to děsně a doktorka mi říkala, že čím větší hygiena, tím je to horší. Pravda je, že jsem na to mytí intimních partií dost aktivní. Voda prej vysušuje tu kůži i tam, kde to tak nemá být apak se to dělá.

souhlasim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria