Vřídek na stydkých pyscích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
25.5.12 06:31

mě teda popis nevadí ,ale musí to šíleně bolet ,proto píšu hrůza :hug: :hug: :hug: :hug:určitě bych to mazala něčim co táhne ven ,černá mast,vyrábí se to vůbec ještě?

• Citovat
  • Upravit
155
25.5.12 07:52
@saracenka píše:
mě teda popis nevadí ,ale musí to šíleně bolet ,proto píšu hrůza :hug: :hug: :hug: :hug:určitě bych to mazala něčim co táhne ven ,černá mast,vyrábí se to vůbec ještě?

jojo vyrábí a máš pravdu, že zabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
25.5.12 08:34

@Pelunka1 Zkusím ji pro jistotu koupit, kdyby se to vrátilo.
Jinak někteří v tady té diskuzi, jsou asi z jiné planety. Na otázky neodpoví, jen se naváží do ostatních :-( , a hlavně vůbec nečtou. Asi je zbytečné to dále komentovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
25.5.12 08:35

@Prdolinka86
moje řeč :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
26.5.12 12:12

No, já to tedy takhle velký nemívám. asi tak max. tři milimetry. Ale někdo tu píše o vřídku v tříslech, to ale není ono. Zakladatelka tu psala o vřídku na stydkém pysku. Ježiš, čtěte to pořádně a od začátku..... :zed: V tříslech jsem to měla jednou u zarostlého chloupku, na to vám napaření pomůže, ale u tohodle, co tu popisuje zakladatelka ne. :zed: Tohle jse dle mého doktora s přehnaného mytí a nebo hormonální změnou. :zed: Samo mi to ještě nikdy neprasklo a vymáčknout to opravdu nejde, zkuste si někdo mačkat nehtama stydký pysk a polezou vám oči z důlků 8o 8o Je to jako tvrdá pichlavá kulička v kůži, nikde to nevyúsťuje, ani není nikde vidět kráter, kudy by obsah mohl být vymáčknut. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
26.5.12 14:29
@alisekR píše:
No, já to tedy takhle velký nemívám. asi tak max. tři milimetry. Ale někdo tu píše o vřídku v tříslech, to ale není ono. Zakladatelka tu psala o vřídku na stydkém pysku. Ježiš, čtěte to pořádně a od začátku..... :zed: V tříslech jsem to měla jednou u zarostlého chloupku, na to vám napaření pomůže, ale u tohodle, co tu popisuje zakladatelka ne. :zed: Tohle jse dle mého doktora s přehnaného mytí a nebo hormonální změnou. :zed: Samo mi to ještě nikdy neprasklo a vymáčknout to opravdu nejde, zkuste si někdo mačkat nehtama stydký pysk a polezou vám oči z důlků 8o 8o Je to jako tvrdá pichlavá kulička v kůži, nikde to nevyúsťuje, ani není nikde vidět kráter, kudy by obsah mohl být vymáčknut. :cert:

Přesně tak a když je fakt zle, je na řadě doktor, taky jsem tam takhle jednou zkončila … no, hrůza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonim7777
11.1.13 23:21
@Aluse píše:
a nebo kondolomata ci jina pohlavni nemoc…sakra budte rozumny a poradte doktora
Ne to ne conndiloma nehnisaji ani nejsou velke jsou spiše malinke jak male bradavičky a jsou barvy kuže to spíš bude zarostli chloupek nebo ucpana mazova žláza
@kotaska91 píše:
@Aluse kondilomata to není, když jí z toho teče hnis
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.15 22:19

Ahojte. Už jsou to asi dva týdny, co se mi na velkém stydkém pysku udělala bolavá kulička. Nejdřív jsem si myslela, že je to zarostlý chloupek, ale nehnisá to. Vzhledově skoro nejde vidět, ale na pohmat je tvrdší a velká cca 0,5cm. Hlavně mě to ale svědí a když si na tu bouličku sáhnu, tak bolí a tak trochu i štípe. Snažila jsem se (ještě v domění, že to je uhřík, zarostlý chloupek nebo potnička) ji vymáčknout, ale nijak nic vymačknout nejde a bolí to. Jenže ani to nemizí :think: Nevíte, co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.15 22:49
@Anonymní píše:
Ahojte. Už jsou to asi dva týdny, co se mi na velkém stydkém pysku udělala bolavá kulička. Nejdřív jsem si myslela, že je to zarostlý chloupek, ale nehnisá to. Vzhledově skoro nejde vidět, ale na pohmat je tvrdší a velká cca 0,5cm. Hlavně mě to ale svědí a když si na tu bouličku sáhnu, tak bolí a tak trochu i štípe. Snažila jsem se (ještě v domění, že to je uhřík, zarostlý chloupek nebo potnička) ji vymáčknout, ale nijak nic vymačknout nejde a bolí to. Jenže ani to nemizí :think: Nevíte, co by to mohlo být?

Kdysi se mi stalo na chlup to samé a zmizelo to s příchodem příští menstruace. Takže to asi něco jako beďar bylo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7266
24.5.15 00:08

Možná opar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.15 12:08
@Moncinas píše:
Možná opar

Taky mě to napadlo. Ale opar si představuju jako měkký, pod kterým je tekutina (jako u oparu na rtech). Ale začíná mě to štvát. První týden jsem se to párkrát snažila vymáčknout, jestli něco půjde, a teď už týden to nechávám v klidu, snažím se na to nesahat, ale stejně nemizí :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.17 10:42

Ahoj holky, oživuji diskuzi.. :roll:
Před týdnem jsem si všimla na vagině u klitorisu malého vřídku, bolí dost. Byla jsem u dr, nejdřív že opar, ale pak že ne, že je to vlasový folikul.. bolí to teda jako opar, ale je to tvrdé, to u vag. oparu nemám. Oplachuji hypermanganem a dezinfikuju alpou, ale je to už týden a furt to bolí :roll: Máte s tím někdo zkušenosti? Už by to mělo zmizet :zed: :zed: Ještě jsem těhotná takže fakt paráda..
Prosím o zachování anonymu, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.17 10:48

Já tam měla jednou beďara :oops: :oops: bolelo to jako prase, asi po týdnu „uzrál“ a šel vymáčknout, ale taky jsem dlouho nevěděla, co to je.
Doktorka by to snad měla poznat, ne? :?

Anonym, přijde mi to moc intimní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.17 10:52
@Anonymní píše:
Já tam měla jednou beďara :oops: :oops: bolelo to jako prase, asi po týdnu „uzrál“ a šel vymáčknout, ale taky jsem dlouho nevěděla, co to je.
Doktorka by to snad měla poznat, ne? :?Anonym, přijde mi to moc intimní :mrgreen:

no právě, že to je jakoby beďar.. asi po 2 dnech to prasklo, bylo z toho trošku krve a „vodička“ a myslela jsem že to bude dobrý ale furt to tam je a bolí to. jen už to není ničím naplněný..
No já často trpím na vag. herpes, tak si myslela že to bude ono, ale jak to zkoumala pod mikroskopem tak říkala že to nevypadá, že to bude spíš vlasový folikul, že to může být z holení.. ale bolí to prostě jako prase

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.17 10:53
@Anonymní píše:
no právě, že to je jakoby beďar.. asi po 2 dnech to prasklo, bylo z toho trošku krve a „vodička“ a myslela jsem že to bude dobrý ale furt to tam je a bolí to. jen už to není ničím naplněný..
No já často trpím na vag. herpes, tak si myslela že to bude ono, ale jak to zkoumala pod mikroskopem tak říkala že to nevypadá, že to bude spíš vlasový folikul, že to může být z holení.. ale bolí to prostě jako prase

Aha :think: tak to je zvláštní, mně to prasklo a od té doby pokoj.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa