Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem jedna z těch, co má na miminko ještě čas (je mi -náct) a chtěla bych se tudíž zeptat, jaká je šance, že jsem těhotná, když jsem po vyvolávací injekci Agolutinu menstruaci dostala normálně ( přesně v den, kdy jsem ji dostat měla). Někde jsem totiž četla, že Agolutin je něco jako těhotenský test, když to dostanu, tak těhotná nejsem, když ne, tak je tu ta možnost, že těhotná jsem. Těhotenské testy jsou negativní, ale doktor mi zjistil vysokou sliznici dělohy, proto mi prý také dal tu „vyvolávačku“…
vysokou sliznici jsi mela, ptze jsi byla pred ms a pokud jsi po vyvolavacce ms dostala,100% tehu nejsi
Mám stejný názor, jako @pipiinka, kdyby jsi byla těhu, menstruace by nedorazila, protože to by jinak Agolutin těhotenství ještě podpořil…
Ahojky chci se zeptat vás zkušených co už to zažily a ví co a jak. V úterý jsem dostala vyvolávačku an ms (agolutin) a dnes v sobotu ráno došla…Ale baz. teploty jsou pořád nad 37..Je ale pravda že u nás něco doma řádí -myslím teploty atd,..Asi nachlazení..prosím poardte je možné být těhu a i po agolutinu ms dostat???děkuji moc!
Terezko, myslim, ze to mozne neni, pokud mas ms po agolutinu, tehu nebudes.
Pipiinka-ahojky tak ms došla v sobotu ráno kolem 6hod, včera jsem jí ještě měla do odpoledne a dnes už jen špinění tmavší no spíše hnedé tak nevím. teplota pořád nahoře 37,1..V noci jsem měla strašné křeče v podbříšku a zádech nemohla hjsem si ani sednout ani lehnout nic bolelo to jako čert
dnes mě to taky bolí takové ostré bodání v podbříšku spíše na obou vaječnících a jde to do zad tak nevím už ![]()
Ahoj, jsem snažilka od listopadu 2013. Teď jde o to, že poslední ms jsem měla 11.12.(to bylo 32.DC) a tak jsem 16.1. šla k lékaři se zpožděním, nicméně je pravda, že pravidelnou ms jsem nikdy neměla, jedině s antikoncepcí. Ten čtvrtek jsem dostala agolutin, a na další měsíce na užívání 16-25.DC utrogestan. A teď k mým dotazům. 1. Za jak dlouho jste to dostaly? 2. Včera mi bylo děsně špatně odžaludku a na zvracení, dnes je to lepší ale stále to není ono, a tak mě zajímá jestli by to mohla být reakce na agolutin? 3. Včerejší TT byl negativní, můžu ještě přes to doufat v těhotenství? 4. V sobotu jsem měla jednorázově docela silnou křeč v podbřišku, myslela jsem na ms ale nepříšla, mohla to být také reakce? Nebo mě napadlo uhnizďování? 5. za jak dlouho po uhnizďování byly //? A ještě poslední, zatím od neděle mám silnější takový bílý hustý, spíš takový krémový, nezapáchající a ni nesvědící výtok, také agolutin, nebo možnost těhu? Díky moc a snad jsem vás nezahltila
![]()
Ahoj. minimalni a kdyz si i tak nebudes jista. jisti to test
@kaicy Po Agolutinu mi nic nebylo a menstruaci jsem dostala zhruba za 3 dny. Je to ale individuální, počkej tak 14 dní. Křeče v břiše jsou úplně normální. Nemusí to znamenat vůbec nic. Po uhnízdění by mohlo být něco na testu vidět zhruba po týdnu.
Já měla poslední menstruaci 20.11. V prosinci nic. Od začátku roku mi bylo blbě-testy negativní. 8.ledna kontrola u doktora+odběr krve. Taky negativní. 10.ledna jsem dostala injekci Agolutinu. Přestalo mi být blbě. 15.ledna pouze maličký flíček na sp. Prádle. Pak nic a 17.ledna hrozně slabé krvácení a jen necelé 4hodiny. Test včera negativní. Tak nevím. Dnes budu volat k doktoru co a
jak dál.
Dobry den.. Chtela sem se zeptat jestli se muze stat ze ms po agolutinu prijde a stejne je zena tehotna?
Vsude se pise ze kdyz MS dorazi tak 100% to tehu neni..
A jeste jestli je mozne ze by gynekolozka prehlidla 6 tt pohmatem a 9+1 tt na ultrazvuku?
Vim ze sou to asi hloupe otazky ale predem diky za odpoved ![]()
@pipinka-23 píše:
Dobry den.. Chtela sem se zeptat jestli se muze stat ze ms po agolutinu prijde a stejne je zena tehotna?
Vsude se pise ze kdyz MS dorazi tak 100% to tehu neni..
A jeste jestli je mozne ze by gynekolozka prehlidla 6 tt pohmatem a 9+1 tt na ultrazvuku?
Vim ze sou to asi hloupe otazky ale predem diky za odpoved
V 9tt by byla vidět již srdeční akce a pochybuji, že by to lékař přehlédl. Pohmatem nevím zda vubec lze poznat těhotenství v začátku, natož pak takové, které jak píšeš by bylo v 6tt.
A po agolutinu bud dojde ms a nebo nedojde a pak jde o buď o těhotentství nebo o hormonální poruchu. Nicméně jsou ženy, které „krvácely“ i přesto že byly těhotné. Mimochodem, co takhle si udělat test, nebylo by to jednodušší, než spekulovat??? ![]()
Ahoj, jsem jedna z těch, co má na miminko ještě čas (je mi -náct) a chtěla bych se tudíž zeptat, jaká je šance, že jsem těhotná, když jsem po vyvolávací injekci Agolutinu menstruaci dostala normálně ( přesně v den, kdy jsem ji dostat měla). Někde jsem totiž četla, že Agolutin je něco jako těhotenský test, když to dostanu, tak těhotná nejsem, když ne, tak je tu ta možnost, že těhotná jsem. Těhotenské testy jsou negativní, ale doktor mi zjistil vysokou sliznici dělohy, proto mi prý také dal tu „vyvolávačku“…