Necitlivé nohy

909
27.7.12 21:43

necitlivé nohy

Ahoj holky. Chci se zeptat, jestli to souvisí s těhotenstvím.
Jsem v 8 měsíci a asi 5× se mi stalo (většinou po delší době stání, nebo chůze) že jsem měla úplně necitlivé nohy - stehna na venkovních stranách až po boky…Jako bych dostala lokální anestezii. Hrozně nepříjemné…Zná to někdo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
27.7.12 21:48

Mě se to stávalo v těhotenství taky, zhoršilo se to, když byla zima. Čím to je nevím, po porodu to zmizelo. Nepříjemný to teda bylo. Dr na to nic neříkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
27.7.12 21:49

No tak to se mi ulevilo, že to s těho souvisí :D už jsem se bála, že mi odumírají nohy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
27.7.12 21:50

Akorát dneska teda bylo 30 stupňů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
27.7.12 21:56

Mě to chytalo tak poslední tři měsíce v těhotenství, což bylo v zimě, v chladu víc a hůř ale i v teple doma to nebylo nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
27.7.12 22:21

A dělalo ti to na tom samém místě? A můžu se zeptat, jak jsi přibrala? Jestli to s tím nesouvisí. Já jsem docela kus :D měla jsem 84 na začátku a teď mám už 100. Měřím 176 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.7.12 22:25

@Monca85 ahoj, mne sa to stalo pri porode, nejako blbo som si prilahla nieco a mala som necitlivu nohu od panvy az po koleno tiez z vonkajsej strany. preslo to cca 3 mesiace po porode.
takze u Teba to bude asi tiez tym, ze si na nieco tlacis, urcite je to tehotenstvom a po porode by to malo prejst.

mala som inak vahu 105 na 170 cm :oops: teraz uz mam nastastie „len“ 64 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
27.7.12 23:00

Jojo mam to taky hlavne kdyz dlouho lezim na zadech, myslela jsem ze je to tim ze mimino tlaci na nejakou tepnu, muzem se dat tetovat bezbolestne, ale co na stehno? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
28.7.12 07:08

Ja jsem to mela take - teda jen kousek jednoho stehna, byl semtam ke konci tehotenstvi divne necitelny. Ale po porodu to preslo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
28.7.12 09:35
@Monca85 píše:
A dělalo ti to na tom samém místě? A můžu se zeptat, jak jsi přibrala? Jestli to s tím nesouvisí. Já jsem docela kus :D měla jsem 84 na začátku a teď mám už 100. Měřím 176 cm

dělalo mi to na vnějších stranách stehen, od kolen nahoru k bokům. Co se týká váhy, tak jsem do 20. týdne 4kila shodila (nevolnosti) a pak nabrala 10kilo. Měřím 186cm, před těhotenstvím jsem vážila 70-71kg a v den porodu 76 a kousek :D Ta necitelnost se ztratila pár dnů po porodu, takže si myslím, že mimčo tlačilo na nějaký nerv nebo něco takového :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
28.7.12 15:07

Taková hubeňourka :-) tak s váhou to asi nesouvisí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
28.7.12 15:16

@Monca85 s váhou asi ne:D

a hubeňourka :D v těhotenství na mě nebylo zezadu nic vidět, i z porodnice mě chtěla sestra vypoklonkovat, dokud jsem se neotočila čelem k ní :D a teď se snažím přibrat zpět na svých oblíbených 70 kilo, ze šedesáti jsem už na 64 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
28.7.12 20:42

No jo, můžu jen závidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
5.7.14 18:20

Mi se to stalo už dvakrát a pokaždé jsem šla. Jednou po chodníku a jednou do schodů, sahala jsem si na nohu, ale noha to necítila, jen pravá noha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.12.15 05:29

Necitlivost nohy

Ahoj, me se ta necitlivost stehna stava taky. Mam mesic pred porodem a deje se mi to jen kdyz lezim a nebo sedim. Uz nevim jakou pozici zvolit, abych se chvili vyspala. Konzultovali jste to nektera s doktorkou? Nemuzu spat, tak me to trapi… Hned v pondeli ji zavolam, ale probdely vikend minnahani hruzu… Vzdycky mne to totiz probudi, to ze necitim nohu…
Diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky