Rostoucí bříško

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
203
27.7.12 08:17

rostoucí bříško

Ahoj holky,
:kytka:
chtěla bych se zeptat.Jsem ve 3měsíci těhot. A jak si všude čtu a koukám kolem sebe tak všechny mají už bříško, já ho mám ale až večer čemu nerozumím. ráno ho mám spíš jako,,želé,, jsem stoho trochu špatná tak bych chtěla slyšet vaše názory děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
27.7.12 08:24

Vždyť děloha sotva vykoukla z pánve, její vrchol je tak… mmm… nechci kecat, 10cm pod pupíkem, možná víc? Tak max. můžeš být nějaká nafouklá, povolené svaly, ale těhotenské bříško ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
27.7.12 08:26

Ale znám právě spoustu holek které mají ve 3m těho. bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
27.7.12 08:27

Vecer jsem mela vetsi brisko pokazde, kdyz jsem nebyla tehotna :) Ve tretim mesici je jeste docela brzo, na mne tehotenstvi nikdo nepoznal do sesteho mesice a i pak byli lide se svym dotazem opatrni, co kdybych byla jen tlusta :)

• Citovat
  • Upravit
1155
27.7.12 08:30

Bříška si užiješ ještě až až. Na začátku jsem měla taky břicho až večer, bylo to asi po tom jídle co jsem snědla za den jinak to nevidím. Ráno nebylo zase žádné. Kolem 16tt začlo na mě vidět že jsem těhotná a pak to rostlo neuvěřitelně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
27.7.12 08:34

No na vecer ho mám právě větší než když,,jsem se vždycky přejedla,,:-D a ještě jsem si včera všimla že mi vyskočila velká žila na bříšku a na prsou jich mám taky dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
27.7.12 08:35

Ahojky, ja jsem nemela brisko do 6 teho mesice vubec videt. Kazdy to ma jinak, nesrovnavej se s ostatnimi.. Bud rada, ze je mimi v poradku a uvidis, ze briska budes mit jeste plne zuby.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.7.12 08:36
@Domiik87 píše:
Ale znám právě spoustu holek které mají ve 3m těho. bříško

To já mám taky, když sežeru celou pizzu :mrgreen: Ale to fakt závisí hlavně na stavu břišních svalů, kdo je má povolené (plus povolí i hormonama…), tak se mu břicho vyvalí dřív, ale není to děloha s miminkem. Ta je ještě schovaná, ale pomalu začne vykukovat=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
27.7.12 08:38

Ahojky, tak mně u prvního dítka, vylezlo bříško až v 6. měsíci. a u druhého jsem už měla ve třetím měsíci krásně kulaťounký malinkatý bříško(a to předtím jsem byla hubeňour).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
27.7.12 08:38

@Domiik87 no já chápu, že už chceš ať to je na tobě vidět, ale to přijde, neboj :) Měla jsem to stejně a teď mám megapupek, překáží mi, bolí mě záda a každý se ptá kolik dětí čekám.:D Neboj, taky se dočkáš a pak už budeš jen počítat, kdy se ho zbavíš. A žíly jsou normální, počkej až se ti zvětší a ztmavnou bradavky, to je pak něco :D Těhotenství je období změn, kdy sama sebe nepoznáváš, tak si ještě chvíli užij, že jsi jakž takž v normálu, pak budeš skučet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.7.12 08:41

Věř, že se to jako těhot. břicho jen zdá - děloha je ještě malá, uložená dole, takže to jsou nafouknutá střeva po tom, co přes den sníš. Taky jsem ráno měla ploché břicho a večer jsem vypadala jak v 5.měsíci :mrgreen: Vím, že se na břicho asi těšíš, ale věř, že čím později ti začně růst a čím menší bude, tím to budeš mít jednodušší ;) Já jsem teď v sedmém měsíci a už se ani neohnu nazout si boty…co budu dělat za 10 týdnů, to nevím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
27.7.12 08:41

Kamaradka je v 7 mesici a nema zadne brisko, u kazdeho je to jinak. Ja zacala mit brisko az v 19tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
27.7.12 08:48

Brisko ve 3.mesici muzou mit protoze uz byli treba tehotne predtim. Pokud je tohle tvoje prvni tehotenstvi tak si myslim ze si jeste pockas a to klidne i do 5. 6. mesice.

:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
27.7.12 08:58

Mě začíná bříško jít vidět až ted v 7.měsíci :D ale už i v tom 6.to poznat celkem šlo. Ale pořád, kdo o těhotenství nevěděl, tak se nad tím nijak nepozastavoval :)

• Citovat
  • Upravit
829
27.7.12 09:10

Neboj se, bříško určitě naroste :) To já zase už od 7 vypadám jak před porodem, jak mám obrovské břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí