Rostoucí bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5865
27.7.12 09:17

@Domiik87
ahojky, já mám zatím břicho spíš nafouklý a ani zatím nikdo nic nepoznává…Jinak u syna mě začalo opravdu těhu břicho růst tak cca konec 4.měsíce a začátek 5. už to bylo faaakt těhu břicho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
27.7.12 09:18

@Domiik87 neboj bříško se zachvilku ukáže, už se nemůžeš dočkat ;). Já čekala dvojky a až v 5. měsíci trošku povyrostlo, ale všichni si mě dobírali, prý kde mám ty dětičky schovaný :lol:. Celkově jsem na dvojky neměla velký pupík, v porodnici měly holky s jedním mimčem větší než já, ale byla jsem ráda za menší pupík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
27.7.12 09:21

Ahoj na mě je bříško od 6 měsíce…nejhorší bylo když se u nás na vesnici ptaly pořad dokola ve 4 a 5 měsíci… kde máš břicho? ta a ta už má takový břicho. měla jsem chuť jim odpovídat, že je mám v pr…ale nedalo mě to a zjištovala jsem kdy to jde poznat na ostatních a zjistila jsem, že 6 měsíc je v normě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
27.7.12 09:21

Jsem 10 tt, mám břicho jako v šestém měsíci a fakt není o co stát :evil: už musím mít i těhotenský rifle, do ničeho se nevejdu, nechápu kam to chce ještě růst :evil:

fakt buď ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
27.7.12 09:25

Ahojky, já začínám 7.měsíc a teprve teď to vypadá jako těhotenské bříško, do teď jsem vypadala spíš prostě jako, že jsem se trochu spravila…Taky jsem pořád chtěla mít bříško… a teď když konečně nějaké je, tak přišly také bolesti zad, kyčlí atd… :lol: Takže opravdu buď ráda, že ho nemáš ve třetím měsíci.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
27.7.12 09:26

@Lucynka86 to znám, byla to otrava, mě si dokonce i doktoři v nemocnici pořád dobírali s velikostí pupíku :x, to jsem tam ležela 4 týdny, jsem myslela že se zblázním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
27.7.12 09:28

Téměř do 20tt u mě nikdo nepoznal, že jsem těhotná :D samozřejmě kromě těch, kdo o tom věděli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
27.7.12 09:32

Jéééé, buď ráda, že nemáš bříško. Tahat se v těhle vedrech s pupkem v 9. měsíci fakt nic moc :-D a do toho bolest zad, kyčlí…
Jinak mě pořádně vykouklo kolem 18.tt a pak rostlo doooost rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17978
27.7.12 09:36

Ahojky, taky jsem se nemohla dockat az budu mit poradne brisko takze te chapu, a ted v tech vedrech bych ho klidne zase mela malicke :mrgreen: Bud rada ze ti naroste treba az za 3 mesice kdy takove vedra nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
27.7.12 09:40

Já jsem 15.týden a nic na mě taky vidět není, teda trošku rostu, no, ale to spíš pěkně kynu, než že by to bylo těhotenské bříško… :lol: :lol: Ale já jsem teda docela ráda, jen ať to rostoucí bříško ještě tak 2 - 3 měsíce počká, aspoň budu moct chodit do práce… :)

• Citovat
  • Upravit
1236
27.7.12 09:40

Ahoj, čekám dvojky (14. týden) a už mi dvakrát přes noc narostlo břicho. Poprvé mi dokonce na dvou místech prasklo a to mažu jak divá. :cert: Podruhé mi poskočilo v noci na včerejšek. Ráno jsem se probudila, ležím, mažu břuch a koukám tak tele na nový vrata. Pod pupíkem takový vetřelec, který nejde zatáhnout. Trochu mě děsí, jak to jde rychle 8o. Mamka říkala, že když čekala nás se ségrou (jsem z dvojčat), měla břicho až po pátém měsíce a to jen takový malý. Doopravdy to začalo být vidět prý až v sedmém a v půlce osmého pak rodila. Bojim, bojim, že budu za chvíli vypadat jak vorvaň :think: Prý se s dvojčaty běžně přibírá 20 kg! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
27.7.12 10:06

Já jsem 21.týden a teprv teď jde na mě poznat že jsem těhotná a ne že mi narostl špek :)) Jinak jsem četla ve své knize, že kolem toho 12.tt ženy na sobě pozorují vypouklé bříško kvůli střevům, které se v té době posouvají směrem nahoru a večer jsou nafouklejší kvůli plynům a tak.

• Citovat
  • Upravit
29436
27.7.12 10:53

Neboj, bříško ještě bude až Ti bude pak na obtíž. :mrgreen: Já teda měla břicho taky hodně brzy, už v 8tt. jsem měla solidní pupek, ale já byla dost hubená a od začátku těhotenství jsem byla hrozně nafouknutá, takže těhotenské to rozhodně taky nebylo. To bylo až později, někdy kolem 17tt. a narostlo do takových rozměrů, že jsem ho měla ke konci plné zuby. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
27.7.12 11:16

@gabi.design
Já jsem právě četla, že na hubených a vysokých to jde vidět dřív, než na menších baculkách… A přijde mi divný, že já ještě nic, sice nejsem vysoká (165cm), ale jsem jak vyžle… :D
Jsem i včera hledala fotky jaký mají holky bříška v 15tt a já teda můžu říct, že oproti nim vypadám fakt jak když mám jen malou pneumatiku na břiše… :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
29436
27.7.12 11:21
@_Kaczenkaa_ píše:
@gabi.design
Já jsem právě četla, že na hubených a vysokých to jde vidět dřív, než na menších baculkách… A přijde mi divný, že já ještě nic, sice nejsem vysoká (165cm), ale jsem jak vyžle… :D
Jsem i včera hledala fotky jaký mají holky bříška v 15tt a já teda můžu říct, že oproti nim vypadám fakt jak když mám jen malou pneumatiku na břiše… :lol: :lol:

Hele, to je normální. Kamarádka je taky hubeňour a neměla skoro žádné břicho, když šla rodit. Vypadala asi jak já v tom 20tt. :mrgreen: A měla průměrné 3,5kg mimino. Já třeba měla břicho fakt obrovské a bylo to hrozné. :roll: Vypadala jsem, jak kdybych čekala trojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí