Necitlivé nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lutonka
19.12.15 08:36

Taky se mi to stávalo a doktor řekl, že miminko tlačí na ten nervový pletenec v pánvi, nedá se s tím nic moc dělat. Po porodu už se mi to nestalo ani jednou.
Nečekáš holčičku? Ty to prý dělají víc a u mě to platilo :lol:

• Citovat
  • Upravit
2
4.1.16 16:19

JJ, bude to holčička…
Ja jsem ještě zkusila na spani si podkladat nohy vysokym polstarem a pomaha to…
Aspon neco…
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.3.17 10:31

Ahoj holky, jsem v 19tt a problémy s necitlivostí v levém stehně mám již od 14tt. Zároveň tam cítím i bolest a pocit, jako by mě pálili (horkým nebo studeným zároveň). Je to oblast asi 10×15cm z vnější a přední strany stehna, která se objevuje při sezení a stání (né vždy). Intenzita různá, čím jsem unavenější a více se ten den pohybuji, tím více to bolí. Někdy mě zároveň bolí bedra a kostrč a mám i bodavé bolesti v levém boku. Zatím na to doktoři nic moc neříkali, ale praktická mi dala doporučení na 10 rehabilitací, tak uvidím, co na to řekne fyzioterapeutka. Asi to není nic tak vážného a určitě to souvisí s těhotenstvím, ale je to moc nepříjemné a chtěla jsem jen dát vědět do světa těhotných, že tím taky trpím, protože já sama jsem o tom v diskuzích moc zmínek nenašla a znepokojilo mě to. :-) Většinou péšete, že se něco takového objevuje ke konci těhu, ale já to mám už od 14tt, takže jsem zvědavá, co budu dělat ke konci těhu, to se asi zblázním. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
3.3.17 10:45
@Barbora30 píše:
Ahoj holky, jsem v 19tt a problémy s necitlivostí v levém stehně mám již od 14tt. Zároveň tam cítím i bolest a pocit, jako by mě pálili (horkým nebo studeným zároveň). Je to oblast asi 10×15cm z vnější a přední strany stehna, která se objevuje při sezení a stání (né vždy). Intenzita různá, čím jsem unavenější a více se ten den pohybuji, tím více to bolí. Někdy mě zároveň bolí bedra a kostrč a mám i bodavé bolesti v levém boku. Zatím na to doktoři nic moc neříkali, ale praktická mi dala doporučení na 10 rehabilitací, tak uvidím, co na to řekne fyzioterapeutka. Asi to není nic tak vážného a určitě to souvisí s těhotenstvím, ale je to moc nepříjemné a chtěla jsem jen dát vědět do světa těhotných, že tím taky trpím, protože já sama jsem o tom v diskuzích moc zmínek nenašla a znepokojilo mě to. :-) Většinou péšete, že se něco takového objevuje ke konci těhu, ale já to mám už od 14tt, takže jsem zvědavá, co budu dělat ke konci těhu, to se asi zblázním. :-D

asi nějaký útlak nějakého sensitivního nervu. Já nejsem těhotný, ale dělá mi to po delším sezení. Po stání nevím, protože už jsem dlouho nikde nestál, ale pravda že po 5ti minutách stání většinou musím přešlapovat. U mě to bude útlak nervu od páteře. Ale mě to dělá na půlce nohy:) Zkus se vždycky po delší statické poloze nějak protáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.3.17 11:23

Právě když mě to začne bolet, tak žádné protažení ani změna polohy nepomáhá a musím si jít na chvíli lehnout. Jedině v tu chvíli to přejde. (Když to bolí hodně, tak to přejde až po nějaké době ležení.) Tedy ta bolest a pocit pálení. Jinak necitlivost, tu mám furt, už od té doby, co to začalo a navíc bych řekla, že se ta oblast zvětšuji. Ale máš pravdu, že to asi bude útlak nějakého nervu. Chtěla bych slyšet zkušenosti dalších těhulek a hlavně, co jim na to říkali doktoři, a jestli to nemělo nějaký vliv na porod. Některé problémy s páteří jsou indikací pro císařský řez a já bych ráda rodila přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí