Mohla bych už na UZ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2377
28.7.12 08:06

Mohla bych už na UZ?

Zdravím, poslední MS jsem měla 24.6.,pohl.styk jsme s manželem měli 27. a 29.6. před pár dny mi 2× vyšel pozitivní Mamatest, takže se chystám na UZ, v úterý budu 5+2tt, myslíte že bych v úterý už mohla jít na UZ? Připomínám že jsem otěhotnila těsně po MS. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17095
28.7.12 08:17

@Mishell Já myslím že jo, já poprvé byla taky tak nějak, akorát sem měla vidět jen váček, embryo tam jěště nebylo. Bylo to asi 2 týdny od početí, taky mi vyšel pozitivní test. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
28.7.12 08:20

@Mishell jo můžeš ;), já byla poprvé ve4+6 a už byl gestační a žloutkový váček a o týden později srdíčko ale mimi bylo o 3 dny mladší ;). HCG na první kontrole bylo kolem 8000 :palec:. Min uvidí zvýšenou sliznici a nabere krev ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
28.7.12 08:25

@Mishell Tak teoreticky jít můžeš, ale prakticky mi to přijde k ničemu, bude tam ještě kulový vidět a ještě tě může doktor vystresovat, že tam nic nevidí… já bych počkala ještě 14 dní, to už je šance, že bude rovnou srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.7.12 09:07

@j.a.n.i1 presne tak, vydrzela bych a jeste nesla, nemusi byt nic videt a akorat to zbytecne vyplasi. Vim co mluvim.

u me treba nevidel nic, ani zvysenou sliznici a odchazela jsem s pocitem, ze tehontna nejsem. Za mesic a kus budu rodit :mrgreen:

k otehotneni mohlo dojit i trochu pozdeji, spermie se mohla zdrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
28.7.12 09:25

Poprvé jsme byla v 7+2 a už bylo srdíčko :srdce:, podruhé jsem byla ted v pondělí 9+0 a už šel super vidět :palec: Dokud není srdeční akce, nemá cenu chodit, můj názor :nevim: Je to dlouhé táhlé čekání, ale bez nervů, že tam není to, co čekáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
28.7.12 09:31

Ahoj, počkala bych cca 2 týdny, teď tam uvidí houby s octem - tak možná zvýšenou sliznici a gestační váček, což je sice zajímavé, ale to, že jsi těhotná už víš z těhotenských testů. Důležitý je plod se srdeční akcí, což v 5+2 zřejmě nebude a může tě to stresovat. :)

• Citovat
  • Upravit
967
28.7.12 09:32

Ahoj, poprvé jsem byla na UTZ asi 5+4 a byl vidět váček, teď jsem si počkala do 6+5 zrovna na :srdce: teď podruhé mi to ale přišlo lepší už i s tím srdíčkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.7.12 09:49

Já utíkala zděšená při posledním těho k dr ( mimi bylo absolutně neplánované), byla jsem 4 tt a na uz byl vidět krásný váček. Další uz 7 tt a to už i se srdeční akcí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí