Agresivní moč u tříleté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
791
12.4.14 22:57

Agresivní moč.

Zdravím vás. Mám problém s tříletou dcerou. Má agresivní moč. Jde o to že se přez noc počurává. Dle doktorky jí budit nemám. Protože jí probudit je nemožné. Jenže problém je že první paní doktorka říkala že jí budit mám. Tak jsem to zkoušela. Jenže stejnak se počůrala. Asi třetí den se chuděrce na nožkách udělal velkej červenej flek. Je suchý svědí pálí. Už to tak dál nešlo. Když jsem jí to mazala sudokrémem ještě se to zhoršilo. Pytyol taky nemůže vysušuje. Už jí dávám na noc plenku podle nové dr. Že prej do 4-5 let. Je to normální. Když jsem jí řekla a ukázala ty fleky říkala že jí to mám mazat mastným krémem. Jenže jí to fakt bolí. Dokonce ani koupat se nechtěla. Nemáte dobrou radu na fakt dobrej krém, který pomůže? V lékárně mě dala kortykojdy nebo jak se to píše takovou mastičku. Mám jí to mazat v tenké vrstvě. Ale nezdá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
12.4.14 23:02

No nám na nejhorší opruzeniny pomohl jedině obyčejnej práškovej zásyp, krémovat jsem mohla jak jsme chtěla. staršího to potkalo kolem 2 let, dostal opruzeniny. pok se naštěstí naučil přes den na nočník a dobrý. a malá když má plínu, tak se tedy neopruzuje? jen když se počůrala bez plíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
12.4.14 23:07

Nám pomáhá fungicidin z lékarny mastička tipu jak framikoin atd myslím konzistenci máma má cukrovku tak mi to doporučila dr též schválila pomáhá okamžitě muže se namazat i mírně jakoby dovnitř nakrajíček samozřejmě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.4.14 23:09

Ano jen když nemá plenku. Přez den chodí normálně na záchod. Sama si řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
12.4.14 23:09

Ahoj, teda nevím co máš na mysli pod pojmem agresivní moč???

Kde má malá ten ekzém? V plenkové oblasti? Pak by to mohla být normální opruzenina a ta je většinou kvasinková, na to patří antimykotická mastička - takže Imazol nebo Canesten. Pokud je to hodně ošklivé, nech si od dr. napsat Imacort, to je to samý, ale s trochou kortikoidu.

Pokud je vyrážka jinde - píšeš na nožičkách může to být cokoli, např. atopický ekzém, ale to by měl už řešit dr., protože po netu to tady stejně nevymyslíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
12.4.14 23:10

@patricie2014 nám pomohla dubová kůra. Koupíš jí v lékárně a podle návodu uvaříš nálev a přiliješ do koupele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.4.14 23:12
@patricie2014 píše:
Ano jen když nemá plenku. Přez den chodí normálně na záchod. Sama si řekne.

tak aspoń že tak. tohle zvládnete. snad najdete něco co vám pomůže. nám fakt jen ten zásyp, taky bych ho zkusila, stojí asi 20 kč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
12.4.14 23:13

Nebo fungicidin, pravda. Ale Framykoin, je něco úplně jinýho, to je antibiotikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.4.14 23:14

Doktorka mi řekla že má agresivní moč. Dělá se jí to puze když se přez noc počurá a nemá plenku. Když plenku má tak je uplně v pohodě. Ptám se protože nikdy opruzeniny neměla. Nemám stím žádnou zkušenost. Sama doktorka říkala že to je tím že se počurá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217

Může to být kvasinkami, já jsem tenhle typ opruzenin namazala violetí, nechala zaschnout a pečlivě vmasírovala bepanthen.

Chápu tu bezmoc, dvouletý syn se mi kdysi pokakával v noci a nedal nic najevo a přišlo se na to pokaždé až ráno, zadek rozežraný do krve a nedonutila jsem ho vykadit se před spaním, nešlo to :|
Nicméně co setýká odnaučování nočních plínek, tak jsem budila, nejdřív 2× za noc, pak 1× a pak jsem nechala celou noc a klaplo to. Ale syna probudit šlo a vyčural se bez protestů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263

Za mě zásyp ne, jen vysušuje, ale neobsahuje žádnou účinou látku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.4.14 23:17

Děkuji za rady. Postupně obskouším. N pipce to nemá. Na nožkách to má zevnitř, a trochu na zadečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
12.4.14 23:18

Propána. Žádná agresivní moč neexistuje. Prostě kvasinkám se dobře daří ve vlhkým pyžamku, přenoží se a na jemné dětské prdelce udělají opruzeninu…a zlikviduješ je nejlépe antimykotikem 2×d. A přes den co nejvíc větrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.4.14 23:19
@patricie2014 píše:
Doktorka mi řekla že má agresivní moč. Dělá se jí to puze když se přez noc počurá a nemá plenku. Když plenku má tak je uplně v pohodě. Ptám se protože nikdy opruzeniny neměla. Nemám stím žádnou zkušenost. Sama doktorka říkala že to je tím že se počurá.

no nevím, myslím že spát v počůraném, to by se oprudil každý druhý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
12.4.14 23:21

Možná bych ji v půlce noci zkontrolovala, eventuelně převlíkla do suchého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí