Sliny v noci budí 2měsíční holčičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
10.4.14 08:00

sliny v noci

Ahoj maminky, hledám maminku která měla podobný problém. Mám dvou měsíční holčičku. Trápilo nás hodně ublinkávání, ale to jsme vyřešili tím že jí dáváme hipp namýchaný - normální na půl s tím anti-refluxním a je to lepší, ublinkává jen malinko. Hezky papá a v noci už nám i spinkala 7 hodin - pokud tedy zrovna něměla problém a to je příšerné slinění v pusince. Dávám jí radši spinkat na bok, ale dnešní noc byla příšerná, vždy začala hodně slinit, neumí to spolknout a tím pádem jí vytékají proudy slin z pusinky ven - to jí samozřejmě vždy zbudí…já ji je utřu, ona usne a za chvíli zase. Dnes takhle hodně slinila asi 6×. Zoubky jí určitě ještě nerostou tak nevím co je za problém. Máte někdo tuto zkušenost prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
10.4.14 08:08

Navstivila bych dr. Normalni mi to neprijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.4.14 08:13

Zkontroluj podjazykovou uzdicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
10.4.14 08:14
@Krkael píše:
Navstivila bych dr. Normalni mi to neprijde
@jizvíková píše:
Zkontroluj podjazykovou uzdicku

soulasím s oboumi příspěvky, zkontrolovat podjazykovou uzdičku a šla bych okamžitě k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.4.14 08:23

U Dr.jsem byla minulý týden (kvůli tomu blinkání) - dokonce nás poslal na sono bříška, takže jsme vyšetření přímo v nemocnici a nic nám nenašli… jen že jsme zaplynovaní…samozřejmě pokud to dnes v noci bude stejné tak zítra k dr. půjdu znovu, jen hledám maminku která měla něco podobného :) my jinak krásně papáme a přibíráme dobře, takže malá prospívá…ta nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.4.14 08:29

No u nas to byla prirostla podj. uzda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
10.4.14 08:43
@exik21 píše:
U Dr.jsem byla minulý týden (kvůli tomu blinkání) - dokonce nás poslal na sono bříška, takže jsme vyšetření přímo v nemocnici a nic nám nenašli… jen že jsme zaplynovaní…samozřejmě pokud to dnes v noci bude stejné tak zítra k dr. půjdu znovu, jen hledám maminku která měla něco podobného :) my jinak krásně papáme a přibíráme dobře, takže malá prospívá…ta nevím :nevim:

promin, k tý doktorce jdi dnes, na co to odkládat, chápu, nebaví tě chodit po doktorech, to nikoho, ale lepší včas než jindy, a taky bych to tipla na tu uzdičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.4.14 09:28

Jsem 400 km daleko od našeho doktora, kdybych mohla zajdu za ním již dnes a neptám se na diskuzi a na zkušenosti maminek. Každopádně moc děkuji za názory, na uzdičku zítra lékaře upozorním, ať se na ni podívá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.4.14 10:06
@jizvíková píše:
No u nas to byla prirostla podj. uzda

A jak píšete že to u vás byla ta uzdička srostlá, to slinilo vaše mimčo i přes den? nám se totiž tohle děje jen v noci, přes den si jen občas ublinkne, ale sliny jí takhle jak jsem popisovala přes den netečou…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.4.14 17:36

Tak jsem nakonec MUDr. stihla ještě dnes, dokonce začala malá slinit přímo u něj v ordinaci takže jsem mu nemusela ani nic popisovat. Říkal že se nejedná o nic vážného, doporučil změnit stravu protože HIPP který jsme papali od narození je sice hodně kvalitní, ale prý obsahuje hodně probiotik a to by malé nemuselo sedět a mohlo vyvolávat toto slinění. Doporučil tedy vyměnit za sunar a zítra uvidíme. Každopádně řekl že hlavně musím být trpělivá a prakticky to vydržet, že by to mělo odeznít stejně jako třeba reflux u miminek..tak snad to bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí