10letý kluk a bolest břicha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8151
8.4.14 11:59

10letý bolest břicha

Prosím o radu už jsem zoufalá, kluka pořád bolí břicho, trochu ho bolí prakticky pořád hodně po jídle, tedy po teplém jídle, když baští chleba apod. tak se to nezhoršuje. Krevní odběry má v pořádku, moč také. Doktorka mi dnes řekla že si myslí že by to mohl mít psychicky že to mám pozorovat, ale jak mám poznat jestli je to opravdu psychicky? Nebo co mám dělat když mi neustále volají ze školy abych si pro něj přišla že je mu špatně? Když jsem učitelce řekla že to může mít od nervů tak mi řekla, že jí to je jedno, ale že dítě které si stěžuje na bolesti břicha ve škole být nesmí. Jak to řešit? To má přestat chodit do školy? Co tedy mu mám dávat jíst aby ho břicho nebolelo? Včera měl k večeři dušenou rýži s dušenu zeleninou a dvě hodiny po jídle se kroutil že je mu špatně, já už nevím jak víc dietně vařit. Má bezlepkovou a bezlaktozovou dietu, nepoužívám tuky ani cukry :zed: :zed: :zed: začínám mít podezření že má pravdu můj ex a je to tím že neumím vařit :think: :think: ale zase na druhou stranu je nás doma 5 a špatně je jen klukovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.4.14 12:07

@anickadomnik nemá ve škole nějaké problémy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
8.4.14 12:08

Určitě to nebude tím, že špatně vaříš a co vyšetření žaludku? i takhle malé dítě muže mít vředy? kamarádka jako malá měla taky takové problémy, dokonce ležela v nemocnici a nic nenašli, jakmile ji poslali do školy, zase se to vrátilo, nikdo totiž netušil, že je šikanována, třeba se někoho bojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.4.14 12:10

Ještě bych asi zkusila gastroenterologii, abyste měli jistotu, že se fakt nic nenajde. K nějaké psychosomatice by, myslíš, svolil? Nebo by odmítal někam takhle zajít? Třeba by to nějaké povídání dokázalo zlepšit.
Mě takhle bolelo břicho celé dětství, občas křeče, že jsem se nemohla hýbat. Vždycky jsem ještě od mámy dostala vynadáno, že jsem se určitě blbě oblíkla, nebo něco snědla, nebo tak, prostě z těch starostí mi ještě vynadala. :roll: Doktorka nic, nezajímalo, na nic se z krve nepřišlo, tak nazdar. Po x letech se mi to rozjelo nejvíc, a to už jsem skončila na slepáku. Jsem přesvědčena, že celé ty roky předtím na to byl náběh. Už proto, že od té doby jsem naprosto v pohodě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
8.4.14 12:17

@martina.se nevím o ničem, známky dobré, spolužáci ok, ptala jsem se i jeho spolužáků bez jeho vědomí jestli se ve škole nic neděje a taky říkali že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
8.4.14 12:20

@Litta @střepina holky já právě nevím jak se pozná že je to psychicky, já měla takovou radost že jsem konečně vysledovala po čem to je a doktorka mi na to řekla že to není možný :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
8.4.14 12:22

Ještě bych si dupla u doktora, jestli to nemuže být slepák nebo vředy, třeba jen chytil bacila do žaludku, to taky nadělá paseku a pak to řešila přes nějakýho psychologa, normální to není, přece nebude takhle trpět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.4.14 12:24
@anickadomnik píše:
@martina.se nevím o ničem, známky dobré, spolužáci ok, ptala jsem se i jeho spolužáků bez jeho vědomí jestli se ve škole nic neděje a taky říkali že ne
:think: tak zkusit gastro. Jako normální to nebude, ale zase když jsi vyloučila možné alergeny, tak upřímně vůbec netuším, proč by to mohlo být. Jak dlouho to trvá :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
8.4.14 12:29

@martina.se tahkle brutálně to je dva týdny, jinak ty dietní omezení má dlouhodobě, na gastro už jsem se objednala moc se to doktorovi nelíbilo že prý akutní problémy máme řešit přes obvoďáka a ne přes něj, ale vezme ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
8.4.14 12:29

@střepina vyšetření na vředy mu dělali před rokem a bylo ok, jinak břicho ho bolí těsně nad pupíkem což na slepák vůbec neodpovídá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.4.14 12:32
@anickadomnik píše:
@martina.se tahkle brutálně to je dva týdny, jinak ty dietní omezení má dlouhodobě, na gastro už jsem se objednala moc se to doktorovi nelíbilo že prý akutní problémy máme řešit přes obvoďáka a ne přes něj, ale vezme ho

fakt bych přemýšlela, co se mohlo během těch 2 týdnů stát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
8.4.14 12:33
@anickadomnik píše:
@střepina vyšetření na vředy mu dělali před rokem a bylo ok, jinak břicho ho bolí těsně nad pupíkem což na slepák vůbec neodpovídá :think:

a jste doma v pohodě? nehádáte se nebo nebojí se někoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
8.4.14 12:35

@martina.se když já nevím, on s tím břichem má problémy už roky xkrát už byl ve špitále, naposledy v říjnu, vždycky mu stanoví nějakou diagnozu a já jásám že je problém vyřešen a ono se to zase do půl roku max. do roky vrátí tam kde to bylo a zase jsme na začátku a hledáme pátráme a já už nevím co s ním :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.4.14 12:35
@martina.se píše:
fakt bych přemýšlela, co se mohlo během těch 2 týdnů stát :think:

to gastro jsi si vydupala dobře, ale přemýšlela bych proč se to tak zhoršilo během 14 dnů, asi bych podávala j samotnou rýži, bezlepkový starší chleba, popřípadě nějaké maso, zeleninu bych vynechala a postupem přidávala apod., dokonce i nenadýmavé potraviny, a dávala bych mu jen vodu a neslazený čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
8.4.14 12:37

@střepina já bych právě řekla že máme zrovna jedno z těcj hezčích období ve vztahu s manželem, důvod proč by se měl někoho bát mě nenapadá, ptala jsem se ho a říká že je všechno v pořádku, většinou když má nějaký problém ve škle tak přijde domů a je to na něm vidět tak se ho zeptám a vypadne z něj že se třeba pohádal s kamarádem a je mu to líto, ale teď o ničem nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+