10letý kluk a bolest břicha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1889
9.4.14 09:04

Přidám svoji zkušenost…přibližně od 11 let jsem trpěla na nevysvětlitelné bolesti žaludku a to hlavně v noci, takže spousta zameškaných hodin ve škole. Provedli mnoho vyšetření, na nic nepřišli…až později někoho napadlo mi zkontrolovat hormonální hladinu, která byla velmi rozkolísaná, plus mi našli vysoký bilirubin v játrech…uzemnila mě rada doktora, že po prvním dítěti to přejde…ale měl pravdu, od té doby mám po bolesti.
U kluka to bude asi jiné, ale zkusila bych vše. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
9.4.14 09:12

@cassy zkusím mu poradit to dítě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
9.4.14 09:38

@anickadomnik a nemuze ve skole sidit bzl dietu??? ze necim zhresi? od kamarada?? pak by mu mohlo byt spatne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
9.4.14 09:41

@kakon nemyslím si 1. po porušení diety má šílené průjmy je teda poučenej a fakt si na to dává bacha 2. je mu zle i v době kdy několik dní nechodí do školy 3. před měsícem mu nabírali krev na protilátky a podle výsledků dietu držíme správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
9.4.14 09:48

@anickadomnik tak to je fakt zarazejici, spis bych to videla, ale na nejaky zdravotni problem nez na psychiku. vysetreni na cukrovku mu nedelali? dalsi alergie na potraviny? moje dcera ma krome lepku taky i na soju, sezam apod. mozna podrobnejsi vysetreni? u nas se poruseni diety pozna bolestmi, ktere se vsak nekdy projevi i s odstupem nekolika hodin, netrpi prujmy, ale zacpou (to uz od prvopocatku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.4.14 10:31

A nemá doma mladšího sourozence??U nás bylo to samé, kluk už byl větší a jeden čas si neustále stěžoval na břicho-ukazoval vždy kolem pupíku a po každém jídle. Doktor nás potom poslal do nemocnice na pořádné vyšetření, protože to trvalo dlouho dobu a on nemohl na nic přijít, ani lepek, moč prostě nikde nic. V nemocce byl asi 14dní a prošel si snad všechna vyšetření-nic se nezjistilo, až ho vyzpovídala psycholožka a zjistila, že všechno je to psychosomatické, že se cítí být vedle mladšího sourozence odstrčený a prý malé děti neumí přesně vyjádřit svůj problém, takže to ventilují bolestí bříška-která prý je skutečná, ale je to od nervů. Jak jsme to i sní rozebrali-tak najednou byl klid. Teď je stejně starý jako tvůj syn a čas od času si zase stěžuje že ho bolí břicho-jenže už vím, odkud vítr fouká ;) a stačí delší rozhovor a pořádné pomazlení(prostě ten pocit že je stejně důležitý jako mladší sourozenec)a vše je zase o.k.Zkus nějak fikaně a od lese vyzpovídat a zjistit, kde by mohl být zakopaný pes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
9.4.14 11:48

Holky tak u nás je změna, ve škole dnes šílené křeče, tak jsem ho odvedla, na obvodě krev v moči a jedem na příje do špitálu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
9.4.14 12:05

@anickadomnik

diskuzi jsem jenom prolítla…poradit moc neumím, s tímto zkušenost nemám, ale SOUCÍTÍM!!!

určitě napiš, jak jste dopadli v nemocnici, co nakonec synovi je!!

DRŽÍM PALCE :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
9.4.14 12:52

@anickadomnik držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85351
9.4.14 13:41

@anickadomnik tak at je vsechno v poradku!! Ze by nakonec kaminek v ledvine nebo zanet moc. mechyre? Tak pak dej vedet, jak jste dopadli, hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
9.4.14 14:33

Tak první zprávy z nemocnice, podle doktroky na příjmu by to mohly být ta slinivka, nebo vředy, dneska jde na ultrazvuk, zítra odběry a pak se rozhodnou kdy budou dělat gastroskopii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85351
9.4.14 14:39

@anickadomnik chudacek. A kde se vzala ta krev v moci nerikali? Tak urcite jste v dobrych rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
9.4.14 14:43

@anickadomnik bobek, tak to ho muselo fakt bolet, ledviny vyloucili??? slinivka je svinstvo, tak at je mu brzy lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
9.4.14 15:14

@anickadomnik
A nemuze to byt tzv. Invaginace streva? Manzeluv syn to mel asi ve trech letech a projevovalo se to podobne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65150
9.4.14 17:28

Ještě byste mohli zkusit vysadit soju, je to častý alergen, dceři způsobuje velké problémy. Při bezlepkové dietě je větší příjem soji, je skoro ve všem bezlepkovém, hlavně v chlebech kupovaných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí