10letý kluk a bolest břicha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3743
8.4.14 12:38

@anickadomnik Když jsem tohle řešila u holky, věřila jsem v to, že to v psychice není (břicho ji bolelo i ve dny, kdy nechodila do školky, neměla žádné problémy, byla v pořádku). Však jistě víš, jak na tom jsme - tehdy to bylo stopové množství intolerance.

Teoreticky mě teď napadlo, dcerka má nyní každoroční problémy ač má všechno negativní - zkus zapátrat v paměti jestli třeba neměl něco i loni či předloni (ač třeba atypického)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
8.4.14 12:39

@anickadomnik tak to asi nebude v psychice a co zkusit vyřadit ještě lepek? to je taky alergen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151

@tumpach vodu a neslazený čaj má pořád, nic jiného k pití mu nedávám, právě jsem ho nechala na tom chlebu a to bylo ok, po pár dnech jak jsem mu začala přidávat něco teplého tak mu je zase zle. A zase se mi nechce aby byl dlouhodobě jen na chlebu a studené stravě. Ani ten čaj když mu dám teplý tak nesnese :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945

:-) oprava mylného příspěvku

Příspěvek upraven 08.04.14 v 12:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
8.4.14 12:40

@střepina bezlepkovou dietu má už tři roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846

Proč má dietní omezení dlouhodobě? Je to řešené s lékařem? Kluk roste, je ve vývinu a potřebuje jak cukry, tak tuky ve větším množství, než dospělý.
Jinak by měl mít vyšetřenou stolici na parazity. To bys hleděla, kolik děcek má ve střevech breberky. Určiě ultrazvuk.
Psychický původ bývá hodně u citlivých kluků, pokud je takový do větru, tak to nebývá. Ale fakt to nemusíš poznat ani ty, dokonce ani on si nemusí být vědomý, že je to psychického původu a má nějaké problémy v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
@anickadomnik píše:
@tumpach vodu a neslazený čaj má pořád, nic jiného k pití mu nedávám, právě jsem ho nechala na tom chlebu a to bylo ok, po pár dnech jak jsem mu začala přidávat něco teplého tak mu je zase zle. A zase se mi nechce aby byl dlouhodobě jen na chlebu a studené stravě. Ani ten čaj když mu dám teplý tak nesnese :nevim:

zkoušela jsi jenom vývar, pokud jo, tak to gastro si okamžitě vydupej, tohle se mi nějako nezdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
8.4.14 12:41

@tumpach já jsem psala že máme hezčí období ne těžší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.4.14 12:42
@anickadomnik píše:
@tumpach já jsem psala že máme hezčí období ne těžší :lol:

jéžiši marja promin, to je tak když píšeš z mobilu, přečteš něco jinýho, promin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945

:lol:
oprava mylného příspěvku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
@poplach píše:
Proč má dietní omezení dlouhodobě? Je to řešené s lékařem? Kluk roste, je ve vývinu a potřebuje jak cukry, tak tuky ve větším množství, než dospělý.
Jinak by měl mít vyšetřenou stolici na parazity. To bys hleděla, kolik děcek má ve střevech breberky. Určiě ultrazvuk.
Psychický původ bývá hodně u citlivých kluků, pokud je takový do větru, tak to nebývá. Ale fakt to nemusíš poznat ani ty, dokonce ani on si nemusí být vědomý, že je to psychického původu a má nějaké problémy v hlavě.

dietní opatření má dlouhodbě protože má celiakii, nesnášenlivost laktozy, vysokou glykemii a nadváhu, samozřejmě tuky nemá vyřazené úpně ani cukr, to co je obsaženo např. v ovoci apod. tak tam ten příjem má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.4.14 12:44
@anickadomnik píše:
dietní opatření má dlouhodbě protože má celiakii, nesnášenlivost laktozy, vysokou glykemii a nadváhu, samozřejmě tuky nemá vyřazené úpně ani cukr, to co je obsaženo např. v ovoci apod. tak tam ten příjem má.

no proto si sis dobře vydupala to vyšetření, nemůže ho někdo šikanovat za to, že je silnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
8.4.14 12:45

@-Evka- ahoj inulý rok touhle dobou měl mononukleozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
8.4.14 12:46

@tumpach to on zase až tak velkou nadváhu nemá jen pár kil, jsou ve třídě silnější děti než on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
8.4.14 12:48

@anickadomnik loni zhruba o měsíc později (letos je to posunuté)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí