10letý kluk a bolest břicha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3743
9.4.14 18:11

@anickadomnik Myslím na vás. Snad najdou důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.4.14 18:34
@anickadomnik píše:
@S.maya helicobaktera mu testovali cca před rokem a půl, v období kdy se ty bolesti opět takto vyhrotili, byl negativní, kampylobaktera má za sebou při tom měl šílené průjmy, které se teď nedostavili ale nevím nakolik jsou nebo nejsou podstatné. Zánět žaludeční sliznice nebo dvanáctníku by se neukázal při odběu CRP?

Ten zanet by se tam projevil, to ano. Spis me napadlo..jestli je stena zaludku dostatecne chranena proti NaCl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.4.14 18:36
@blumen píše:
@S.maya přesně, pankreas to taky může být, jen mi to nepasuje k malým dětem :nevim: ale mohli by při obtížích zkontrolovat i enzymy slinivky břišní a to už by se poznalo, zda je to v nepořádku… kdo ví, jestli to u dětí dělali.

Me to take moc nepasuje, ale mozne je vse.

Doufam, ze ty enzymy zkontroluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.4.14 18:39
@anickadomnik píše:
Tak první zprávy z nemocnice, podle doktroky na příjmu by to mohly být ta slinivka, nebo vředy, dneska jde na ultrazvuk, zítra odběry a pak se rozhodnou kdy budou dělat gastroskopii

Drzim palce!! Hlavne at na neco prijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
9.4.14 19:17
@S.maya píše:
Ten zanet by se tam projevil, to ano. Spis me napadlo..jestli je stena zaludku dostatecne chranena proti NaCl.

Nemusel, já zánět žaludku mívám (potvrzeno gastroskopicky) a CRP i KO je vždy v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.4.14 19:34
@vertigo píše:
Nemusel, já zánět žaludku mívám (potvrzeno gastroskopicky) a CRP i KO je vždy v pořádku :nevim:

Vetsinou je aspon mirne zvysene. Jak vidim, tak to nemusi byt vzdy pravda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
10.4.14 09:28

Tak moc děkuji všem za rady, aktuální informace z nemocnice: zítra jde na fibroskopii aby se podívali na žaludek, největší podezření mají na vředy, a když už v tom budou tak prý mu vezmou i vzorky z tenkého střeva kvůli celiakii, tak uvidíme. Nic víc mi po telefonu neřekli, jo vlastně v nemocnici je mu záhadně dobře a na nic si nestěžuje, břicho ho bolelo akorát na příjmu a pak jednou na oddělení ale to ho prý rychle přešlo tak nevím :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
10.4.14 09:29

@S.maya jinak k té slinivce kamarádky kluk měl akutní zánět slinivky v roce, dost dlouho s tím ležel ve špitále, dodnes nikdo z doktorů nepochopil jak je to možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
10.4.14 09:39

@anickadomnik Nedělá mu dobře ležící poloha?
Okolo 16-20 roku jsem mívala příšerné křeče v horní části břicha a pomáhala mi poloha vleže na levém boku. Já to tenkrát neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
10.4.14 09:43

@-Evka- no on tam neleží, lítá s klukama po oddělení nebo blbnou na notebooku :zed: :zed: :zed: si připadám jak naprostá krá. a tady s ním 14 dní denně lítám po doktorech protože furt brečí že je mu špatně a když ho odvezu do nemocnice tak se záhadně už na vrátnici uzdraví :zed: :zed: :zed: na mě budou ty doktoři koukat že jsem si to vymyslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85357
10.4.14 09:47

@anickadomnik nene, nemysli si, že si to vymýšlí. Psala jsi, že měl krev v moči, tu už nemá? To si nemohl vymyslet, třeba mu odešel nějaký kamínek z močovodu, co na tu krev řekli doktoři?

Jinak je mu určitě lépe, protože dostal léky. Manžel taky jednou do nemocnice nechtěl, jenže jsem to s ním po týdnu v křečích doma nemohla už vydržet, dovezla jsem ho do nemocnice, dostal infuzi a pak mi nadával, že mu nic nebylo, že v nemocnici mu bylo dobře :mrgreen: ne asi, když v těch infuzích byly léky na bolest a proti křečím :mrgreen: doteď se tomu směju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
10.4.14 09:52

@anickadomnik No, taky si nemyslím, že si vymýšlí. Neboj bude lépe.

Co bych teď za kapačku dala já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
10.4.14 09:53

@blumen no ale on žádné léky nemá :nevim:

jo moč už má v pořádku, prý tam mohl mít tu krev jak čůral jen na středisku u OL a nebyl pořádně omytý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
10.4.14 09:56

@-Evka- víš co už s ním takhle jezdíme pět let a už toho mám fakt dost, vždycky tam je týden něco zjistí my s manželem nadšení že je tedy po starostech a za půl roku ho tam vemeze znova, zase tam je týden hromada vyšetření nová diagnoza zase nadšení a za dalšího půl roku opět od začátku… jediná změna je v tom že teď už po stanovení diagnozy nejsme nadšení a místo abysme věřili že už je konec tak čekáme kdy a co nového se objeví :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
10.4.14 09:56

Jo a tedy v krevním obrazu má zvýšené monocyty netuším co to je ale zvýšené je má málo limit je 8 a on má 10 takže to asi nebude nic podstatného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí