Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky malá mi skuči mame nestovice, a vse ji svedi, mam fenistil gel, fenistil kapky, zyrtec, dithiaden stale place ze ji to strasne svedi, jina rada prosim? ![]()
Jsem ji to tupkala betadinkou a i gencialkou, tekuty pudr nemam
Divim se, že ten fenistil kapky nezabral
tak fakt tekutý pudr, víc netuším ![]()
Kolik jí je? Já měla neštovice později a naši mi dávali cucat čtvereček hořký čokolády
možná to bylo placebo, nebo třeba na tom fakt něco je, ale fungovalo to ![]()
Nam ted taky asi nejlip zabirala ta koupel v hypermanganu a pak jsem jednotlive nestovicky, ktere nejvice svedily, mazala tekutym pudrem
nejvice jsem spolehala na dithiaden a taky nic, 2 noci se proste moc nespalo
Mam petiletou, ma oblecene takove vzdusne bavlnene tricecko.ja prave vse nakoupila at mi o vikendu pro ni nic nechybí o tekutem pudru jsem cetla ze je přezitek, ze nekdo nemaze taky vubec a jen treba gencialkou, tak ten jsem vubec nekupovala nejspis zitra hned rano vletim na pudr do lekarny. holky ty fenistil kky davam 3 krat deně, vicekrat nemuzu? ted mala usnula.
Ja byla taky presvedcena, ze ten tekuty pudr nebudu pouzivat, ze je to prezitek, ale dostali jsem ho darem i s tema nestovicema ![]()
jeste jsem letela do lekarmy pro Tanno hermal, hodne si to chvalili v diskusich, ze je to super, ze tekuty pudr je prezitek a tohle je uzasny, ale doma jsem pak zjistila, ze slozeni je hodne podobny, tak to moc nechapu ![]()
takze jsem koupala 2-3× denne v hypermanganu a to co nejvice svedilo jsem mazala pudrem nebo tim tanno hermal, mozna to byl i trochu placebo efekt, pres den jsem davala fenistil, na dve noci dostali dithiaden a stejne je to furt svedilo
musi se to proste vydrzet a idealne necim zabavit a odvest pozornost
Ten pudry ty pupeny ucpe zhoršuje hojení. Tanno hermal má snad i mnějakou klidnici složku a je vlacny, líp se maže
Malýmu budou 4 a neštovice máme od pátku. Na pohotovosti mi doporučili ten Fenistil kapky a místo pudru Imazol. Prý se to zahojí i bez něj, ale on to trochu urychlí, zatím to jde, i když jich má plno
Holky dik za rady, mala se prospala, udelala jsem ji veceri, nechtela, ze pry kdyz polkne boli ji v krku
tak jsem nenutila.dala jsem ji fenistil kapky, natupkala gencialkou, sla k pohadcce spinkat
.rano pojedu pro ten tanno hermal.uz je mame od patku taky.