Čim ulevit od svědění při neštovicích

1211
6.4.14 16:40

čim ulevit od svědění

Holky malá mi skuči mame nestovice, a vse ji svedi, mam fenistil gel, fenistil kapky, zyrtec, dithiaden stale place ze ji to strasne svedi, jina rada prosim? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1685
6.4.14 16:44

Co tekuty pudr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
6.4.14 16:46

Jsem ji to tupkala betadinkou a i gencialkou, tekuty pudr nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.4.14 16:47

Divim se, že ten fenistil kapky nezabral :think: tak fakt tekutý pudr, víc netuším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
6.4.14 16:48

Neoblíkat, nechat chodit jen v kalhotkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
6.4.14 17:01

Já malou každý den okoupala v hypermanganu a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
6.4.14 17:06

Kolik jí je? Já měla neštovice později a naši mi dávali cucat čtvereček hořký čokolády :mrgreen: možná to bylo placebo, nebo třeba na tom fakt něco je, ale fungovalo to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
6.4.14 17:07

Nam ted taky asi nejlip zabirala ta koupel v hypermanganu a pak jsem jednotlive nestovicky, ktere nejvice svedily, mazala tekutym pudrem
nejvice jsem spolehala na dithiaden a taky nic, 2 noci se proste moc nespalo

• Citovat
  • Upravit
1211
6.4.14 17:14

Mam petiletou, ma oblecene takove vzdusne bavlnene tricecko.ja prave vse nakoupila at mi o vikendu pro ni nic nechybí o tekutem pudru jsem cetla ze je přezitek, ze nekdo nemaze taky vubec a jen treba gencialkou, tak ten jsem vubec nekupovala nejspis zitra hned rano vletim na pudr do lekarny. holky ty fenistil kky davam 3 krat deně, vicekrat nemuzu? ted mala usnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
6.4.14 17:20

Ja byla taky presvedcena, ze ten tekuty pudr nebudu pouzivat, ze je to prezitek, ale dostali jsem ho darem i s tema nestovicema :)
jeste jsem letela do lekarmy pro Tanno hermal, hodne si to chvalili v diskusich, ze je to super, ze tekuty pudr je prezitek a tohle je uzasny, ale doma jsem pak zjistila, ze slozeni je hodne podobny, tak to moc nechapu :nevim:
takze jsem koupala 2-3× denne v hypermanganu a to co nejvice svedilo jsem mazala pudrem nebo tim tanno hermal, mozna to byl i trochu placebo efekt, pres den jsem davala fenistil, na dve noci dostali dithiaden a stejne je to furt svedilo
musi se to proste vydrzet a idealne necim zabavit a odvest pozornost

• Citovat
  • Upravit
228
6.4.14 17:24

Na svědění dceři hodně pomohl sudocrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
6.4.14 17:34

Ten pudry ty pupeny ucpe zhoršuje hojení. Tanno hermal má snad i mnějakou klidnici složku a je vlacny, líp se maže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.4.14 18:29

Ještě můžu doporučit OK Gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
6.4.14 19:21

Malýmu budou 4 a neštovice máme od pátku. Na pohotovosti mi doporučili ten Fenistil kapky a místo pudru Imazol. Prý se to zahojí i bez něj, ale on to trochu urychlí, zatím to jde, i když jich má plno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
6.4.14 20:04

Holky dik za rady, mala se prospala, udelala jsem ji veceri, nechtela, ze pry kdyz polkne boli ji v krku :nevim: tak jsem nenutila.dala jsem ji fenistil kapky, natupkala gencialkou, sla k pohadcce spinkat :,(.rano pojedu pro ten tanno hermal.uz je mame od patku taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí