Častá rýma u dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
76
7.4.14 10:42

Častá rýma u dětí

Ahoj maminky, mám problém s rýmou u holek, často se nám vracejí, dělší dobu bez vydržíme tak akorát v létě…malá má 2 roky a má rýmu dost často, tak co 2-3měsíce a už jí to šlo do ucha a měla zánět…nemáte radu nebo tip, aby se to pořád nevracelo? Chápu, že je to i počasím, na alergologii jsme byli a nic :nevim: Díky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4961
7.4.14 10:45

Imunita…máme to taky, zkusit na orl, třeba mandle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
7.4.14 10:47

Co 2-3 měsíce?? To je krásné…my určitě každý měsíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
7.4.14 10:48

My to máme taky tak.Syn má rýmu téměř co 14 dní a ta taky 14 dnů trvá. Takže do školky téměř nechodí. Byli jsme už na odstranění nosní mandle, ale ty rýmy má stejně pořád :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.14 10:49

@Tadruhá v tomhle věku je to celkem normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
7.4.14 10:50

@Tadruhá Vítej v klubu :hug: A co s tím? Netuším, bojujem stále. Prý z toho vyrostou ale starší má 8 let a nic :think: Jo a mandle má pryč, jediné u čeho vidím efekt je, že po té co brala autovakcínu na hemofila tak nemívá rýmu zelenou. Ovšem jakoukoliv jinou furt takže je to jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
7.4.14 10:51

Tak to je ještě dobrý, mladší syn (2 roky) má rýmu od října do května furt (tedy minulej rok, tento rok to bude asi stejný)… Bere hlívu na imunitu, jinak nic víc ne. Je prý asi alergik, ale zatím se to neřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
7.4.14 10:53

Taky se teď o to zajímám, protože syn má co chvíli rýmu, z toho kašel a pak musí zůstat doma ze školky.
Zabývám se tradiční čínskou medicínou, hlavně výživou. Narazila jsem teď v knize na to, že děti jsou svým založením jangové a mají nedostatečnost jinu. Proto by se jim měl jin doplňovat. Nedostatečnost jinu vede právě k zahlenění, zánětům středního ucha a pod. Léčba antibiotiky je kontraproduktivní. Vyléčí daný zánět, ale neléčí příčinu těch zánětů a oslabují imunitu.
Odpoledne donesu z práce knížku a vypíšu z ní, jak se ten jin jídlem doplňuje. Pokud je tedy zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
7.4.14 10:54

Teď čtu že ji máte co 2-3 měsíce, tak to je pohoda. My 2× do měsíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
7.4.14 10:58

Neporadim protoze bojujeme s tim taky…Syn ma rymu od prelomu rijen /listopad. Od zari chodi do skolky..
Pak mel cca mesic klid a od ledna cca ma zase rymu a pridal se kasel, ale ten kasel uz je lepsi, byly jsme na alergologii nic se nenaslo, takze pujdeme na ORL, ale tam uz jsme taky byly jen nas nevysetril protoze mel rymu prej mame prijit az ji nebude mit, ale jako to je tezky to se jim rekne ze jo, kdyz ji ma skoro neustale..A asi bude u nas problem s nosni mandli, ze bude asi zvetsena.. :zed: :zed: Tak uvidime no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
7.4.14 11:01

No, můj 4 a 2letý jsou nahormadě furt. Starší je max. týden ve školce a pak 14dní doma. Loni to samé a to ještě školkový nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.4.14 11:04
@statecna.oslice píše:
Tak to je ještě dobrý, mladší syn (2 roky) má rýmu od října do května furt (tedy minulej rok, tento rok to bude asi stejný)… Bere hlívu na imunitu, jinak nic víc ne. Je prý asi alergik, ale zatím se to neřeší
…no já taky zkusím tu hlívu, pohledala jsem na netu a mohla by zabrat :potlesk:…šílené kolik sirupů vypitých, sprejů do nosu vystříkaných, peněz utracených a nic nezabírá, max na chvíli :cert:…v lékarně mi ještě doporučila a i můj lékař, který dělá na dětské záchrance, že ty nosní kapky a spreje vůbec nefungujou, že dobré je tak Quixx (ten nám pomáhá, že to fakt teče ven) a nebo na recept kapky Pamykoin nebo jak se to píše a ty jsou super, akorát zas tak často je dávat asi nebude taky dobré že… :|
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
7.4.14 11:07

@Tadruhá Tak Imunoglukany, Preventany a spol. u nás nepomohly. A jak jsem psala v sousední diskusi tak ani léky na imunitu na předpis… Teď už je jen láduju vitamínama aby z těch nemocí aspoň nebyli tak vyčerpaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.4.14 11:09

Bohužel v tomto období je to běžné. Za březen jsem byla týden v práci. (Včetně teda mé neschopenky.) A kluci už zase začínají chrchlat znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
7.4.14 11:17

@omites prosim zaslat do sz jak to doplnit v jidle. Malej ma rymu snad porad. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí