Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Podívejte se na význam jména Timotej
@Mandarinka104 píše: Více
Může, ale když potrebuje, aby mu to potvrdilo siroke plenum na diskuzi, tak se holt nesmi dovot, když nepotvrdí…
Nevšimla jsem si, že by tu někdo někomu něco zakazoval. Pro tebe je to trapné, pro mě silný argument proč jméno nedat.
naprosto souhlasim.
A nezapomenme, ze Milka je cokolada a Freya je znacka podprsenek.
Tohle je dost slaboduche vyhybat se jmenum, jenom proto, ze nekdo zvolil toto jmeno pro svuj produkt.
@PinkiePieCutie píše: Více
Pro někoho je to pádný důvod. Měla jsem kamarádku Miladu, spolužáci ji začali říkat Milko, nesnášela to. Tak i kvůli tomu bych Miladu nikdy nedala, každý to má jinak. ![]()
@Sandra277 píše: Více
kdo chce sve jmeno nemit rad, duvod si najde. Je to o sebevedomi.
@PinkiePieCutie no, ale přeci nedám jméno, které se podobá čokoládě, jak mám od dětství přes kamarádku zažité.
mně to třeba vadí. U Timoteje by mi vadilo, že se to vůbec nehodí k česky znějícímu příjmení, tak za mě rozhodně ne.
@Sandra277 píše: Více
za mne je zapotrebi bourat tyhle cechackovite predsudky. Takze za mne Timotej je top!
@PinkiePieCutie proti vkusu. Mě Timotej Kučera tahá za uši. Ale jo, je dobře, že je v tom svoboda.
Jen si je klidně u svych deti bourej.
Timotej ne, to už radši Timothy když už to musí být. Anebo ještě radši Theodor.
@Sandra277
Děkuji za názor a právě nemáme české příjmení, proto jsme ani v klasických českých jménech nehledali, neb se to k nam vůbec nehodí. A Timotej se nám k tomu líbilo ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
vzdyt bouram. Jedno dite s neobvyklym jmenem mam. A jsem rada, ze i jini bouraji. Tato zeme to potrebuje jako koza drbani.
No, tahle zeme potrebuje spoustu věcí ale krasnych jmen ma zrovna celkem dost i vlastnich.
Timotej za mě super. Jednoho znám, syn kolegyně. Jméno má rád a žádná pomsta to pro něj není. Dnešní generace stejně už žádnej takovej šampon nezná. ![]()
Tak Timotej je značka šampónu…
Když někdo bude chtít kluka pojmenovat Albert, tak budou všichni vřískat, že je to obchod…
Alex je leštič na nábytek… co ještě?
Florian a Bedřich jsou jogurty…
Jarmila a Mila jsou oplatky…
To je proste úplně jedno