Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, potřebuji poradit. Ještě jsem si nedělala test.
1.6 mi normálně po 28 začala MS a 13-17.6 by jsem měla podle kalkulačky mít ovulaci. Počítala jsem že teda 28-29.6 budu mít zas další MS a dnes je to 12 dní zpoždění MS a začala jsem špinit krev a 3 dny zpět před citlivá prsa. Myslíte si že je to ovulací nebo mohu být Těhotná? Děkuji ![]()
Co takhle si zajít pro ten test, my to tady za tebe asi nevyřešíme…
Tak jestli se snazite o dite a neprisla MS… tak bych si byt Tebou teda udelala ten test. Co jineho napsat
.
@Elita píše:
1.6 mi normálně po 28 začala MS a 13-17.6 by jsem měla podle kalkulačky mít ovulaci. Počítala jsem že teda 28-29.6 budu mít zas další MS a dnes je to 12 dní zpoždění MS a začala jsem špinit krev a 3 dny zpět před citlivá prsa. Myslíte si že je to ovulací nebo mohu být Těhotná? Děkuji
ty nemáš 20 kč na test?
@Elita píše:
1.6 mi normálně po 28 začala MS a 13-17.6 by jsem měla podle kalkulačky mít ovulaci. Počítala jsem že teda 28-29.6 budu mít zas další MS a dnes je to 12 dní zpoždění MS a začala jsem špinit krev a 3 dny zpět před citlivá prsa. Myslíte si že je to ovulací nebo mohu být Těhotná? Děkuji
Ženský to uz opravdu nemáte vlastní schopnost myšlení?
Tady už se fakt člověk musí smát. Většina diskuzí je o lovení duchu, testování dva dny po oplodnění a Ty máš x dní zpoždění a nemůžeš si udělat test ![]()
Udělat test tě nenapadlo? Pokud seš těhotná test to ukáže jasně nebo čekáš že tady někdo má věšteckou kouli?
Je kvůli tomu potřeba pokládat stejný dotaz na několik webů? ![]()
Pokud se MS nerozjede, zajdi si pro test.
Co víc na to říct? Víc nejde.
Ježíš ženský já se neptám na to zda jsem těhotná ale na to zda je normální kdyby se zpozdila ovulace aby ms se zpozdila až o 12 dní.. když se mi toto nikdy nestalo… Já neříkám že jsem v tom může to být i jiný problém ale nechce se mi kvůli tomu extra k doktorovi když by mě zajímalo zda podle vás je 12 dnů normáln zda jsou podrobné zkušenosti.?
@Elita chápu, když toto napíše pubertacka, která neví o možnosti koupit si v lékárně, nebo v kterékoli drogerii, či marketu test. Ale sama píšeš, že test sis nedělala, což značí, že o možnosti testu na 100%víš. Prostě si ten test kup a uvidíš. Po dvanácti dnech od vynechání by byl pozitivní i odpoledne ![]()
@Elita píše:
Ježíš ženský já se neptám na to zda jsem těhotná ale na to zda je normální kdyby se zpozdila ovulace aby ms se zpozdila až o 12 dní.. když se mi toto nikdy nestalo… Já neříkám že jsem v tom může to být i jiný problém ale nechce se mi kvůli tomu extra k doktorovi když by mě zajímalo zda podle vás je 12 dnů normáln zda jsou podrobné zkušenosti.?
Tak spoléhat se na ovulační kalkulačku je vcelku mimo. ![]()
Toto prostě rozsekne pouze test. Pokud bude negativní, tak si zavolej k doktorovi a řeš to s ním. Jako já nevím co tady čekáš za rady. ![]()
@Elita píše:
Proč bys chodila k doktorovi? Gyndar te odkaze na test. Co je na tom tak složitýho si pro něj dojít koupit? Stojí pár korun, péče o dítě bude dražší a náročnější.