12 dní zpoždění - je to ovulace nebo mohu být těhotná?

10
9.7.21 12:50

Ahoj dotaz

Ahoj holky, potřebuji poradit. Ještě jsem si nedělala test.
1.6 mi normálně po 28 začala MS a 13-17.6 by jsem měla podle kalkulačky mít ovulaci. Počítala jsem že teda 28-29.6 budu mít zas další MS a dnes je to 12 dní zpoždění MS a začala jsem špinit krev a 3 dny zpět před citlivá prsa. Myslíte si že je to ovulací nebo mohu být Těhotná? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1210
9.7.21 12:54

Co takhle si zajít pro ten test, my to tady za tebe asi nevyřešíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31012
9.7.21 12:55

Tak jestli se snazite o dite a neprisla MS… tak bych si byt Tebou teda udelala ten test. Co jineho napsat :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
9.7.21 12:55

Poradím, ať si zajdeš do lékarny pro test :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
9.7.21 12:59
@Elita píše:
1.6 mi normálně po 28 začala MS a 13-17.6 by jsem měla podle kalkulačky mít ovulaci. Počítala jsem že teda 28-29.6 budu mít zas další MS a dnes je to 12 dní zpoždění MS a začala jsem špinit krev a 3 dny zpět před citlivá prsa. Myslíte si že je to ovulací nebo mohu být Těhotná? Děkuji :srdce:

ty nemáš 20 kč na test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
9.7.21 12:59
@Elita píše:
1.6 mi normálně po 28 začala MS a 13-17.6 by jsem měla podle kalkulačky mít ovulaci. Počítala jsem že teda 28-29.6 budu mít zas další MS a dnes je to 12 dní zpoždění MS a začala jsem špinit krev a 3 dny zpět před citlivá prsa. Myslíte si že je to ovulací nebo mohu být Těhotná? Děkuji :srdce:

Ženský to uz opravdu nemáte vlastní schopnost myšlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
9.7.21 13:02

Kup test, co my tu máme jinak vymyslet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
9.7.21 13:04

Tady už se fakt člověk musí smát. Většina diskuzí je o lovení duchu, testování dva dny po oplodnění a Ty máš x dní zpoždění a nemůžeš si udělat test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
9.7.21 13:04

Jestli máš zpoždění tak si udělej test. Tady nic nevymyslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
9.7.21 13:08

Udělat test tě nenapadlo? Pokud seš těhotná test to ukáže jasně nebo čekáš že tady někdo má věšteckou kouli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
9.7.21 13:12

Je kvůli tomu potřeba pokládat stejný dotaz na několik webů? :roll:
Pokud se MS nerozjede, zajdi si pro test. ;) Co víc na to říct? Víc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.7.21 13:13

Ježíš ženský já se neptám na to zda jsem těhotná ale na to zda je normální kdyby se zpozdila ovulace aby ms se zpozdila až o 12 dní.. když se mi toto nikdy nestalo… Já neříkám že jsem v tom může to být i jiný problém ale nechce se mi kvůli tomu extra k doktorovi když by mě zajímalo zda podle vás je 12 dnů normáln zda jsou podrobné zkušenosti.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
9.7.21 13:17

@Elita chápu, když toto napíše pubertacka, která neví o možnosti koupit si v lékárně, nebo v kterékoli drogerii, či marketu test. Ale sama píšeš, že test sis nedělala, což značí, že o možnosti testu na 100%víš. Prostě si ten test kup a uvidíš. Po dvanácti dnech od vynechání by byl pozitivní i odpoledne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
9.7.21 13:45
@Elita píše:
Ježíš ženský já se neptám na to zda jsem těhotná ale na to zda je normální kdyby se zpozdila ovulace aby ms se zpozdila až o 12 dní.. když se mi toto nikdy nestalo… Já neříkám že jsem v tom může to být i jiný problém ale nechce se mi kvůli tomu extra k doktorovi když by mě zajímalo zda podle vás je 12 dnů normáln zda jsou podrobné zkušenosti.?

Tak spoléhat se na ovulační kalkulačku je vcelku mimo. :roll:
Toto prostě rozsekne pouze test. Pokud bude negativní, tak si zavolej k doktorovi a řeš to s ním. Jako já nevím co tady čekáš za rady. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
9.7.21 13:53
@Elita píše:

Proč bys chodila k doktorovi? Gyndar te odkaze na test. Co je na tom tak složitýho si pro něj dojít koupit? Stojí pár korun, péče o dítě bude dražší a náročnější.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky