Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Koupila v lékárně, dle současného zákona je prodej té tabletky neomezený a nelze požadovat prokázání věku.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je mi 16 a kamarádka se mi svěřila, že měla nechráněný styk a vzala si po 48 hodinách postinor. Je jí 13 let a má po prášku velké bolesti břicha, nemá někdo zkušenost jak ji tlumit?
Dekuju moc
Určitě, ve 13 takhle v klidku s nekym spala.
@Anonymní píše:
Koupila v lékárně, dle současného zákona je prodej té tabletky neomezený a nelze požadovat prokázání věku.
Ale ve 13 si má hrát s panenkami a ne s pe. nisem. Měla by to říct mámě a jít na gyndu.
@Anonymní píše:
to tak dobře ovládáš v 16ti?
a proč nám sem vůbec píšeš, kolik let je tobě, vždyť to není k ničemu důležité ![]()
To určitě
nějak se tady vyskytuje tolik 13letých co mají sex a už vidím v tomhle věku že ví co je vůbec postinor ![]()
Kdo nevěří, že může mít holka ve 13 sex, tak nevím kde žijete. Podívejte se na dnešní třináctky a pak něco říkejte, stačilo mi se podívat na třídní fotku mé 13 leté dcery a půlce holek bych hádal 15+, některým i 18 ![]()
@Anonymní píše:
Kdo nevěří, že může mít holka ve 13 sex, tak nevím kde žijete. Podívejte se na dnešní třináctky a pak něco říkejte, stačilo mi se podívat na třídní fotku mé 13 leté dcery a půlce holek bych hádal 15+, některým i 18
To jsi ji měla ve třech letech? Selhal postinor?! Je jedno, JAK ta holka vypadá, ale bez skrupulí a tahanic se zákony to jde až na 15. narozky ![]()
@Anonymní píše:
Tobě je 16,jo?
@Anonymní píše:
Kdo nevěří, že může mít holka ve 13 sex, tak nevím kde žijete. Podívejte se na dnešní třináctky a pak něco říkejte, stačilo mi se podívat na třídní fotku mé 13 leté dcery a půlce holek bych hádal 15+, některým i 18
Tak jestli je ti 16, nebudeš mít asi 13 letou dceru.
@admin kdopak nám to píše? ![]()
@Anonymní píše:
Je to 16 a máš 13letou dceru? ![]()
@Anonymní píše:
jo tak ty máš v 16ti už 13letou dceru, no ty jo, to jsi šikovný-á
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, je mi 16 a kamarádka se mi svěřila, že měla nechráněný styk a vzala si po 48 hodinách postinor. Je jí 13 let a má po prášku velké bolesti břicha, nemá někdo zkušenost jak ji tlumit?
Dekuju moc