Postinor ve 13

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1378
8.7.21 22:37

I když to je s největší pravděpodobností troll.,tak upřímně bych se fakt nedivila, kdyby se tohle opravdu stalo když dneska člověk vidí 13ti letý holky, to už fakt nejsou „děti“.

• načítám...
3032
8.7.21 22:38
@Anonymní píše:
Kdo nevěří, že může mít holka ve 13 sex, tak nevím kde žijete. Podívejte se na dnešní třináctky a pak něco říkejte, stačilo mi se podívat na třídní fotku mé 13 leté dcery a půlce holek bych hádal 15+, některým i 18 :D

Takže postinor si vzala tvá dcera? ;-))

• načítám...
53518
8.7.21 22:38
@Oliverka28 píše:
I když to je s největší pravděpodobností troll.,tak upřímně bych se fakt nedivila, kdyby se tohle opravdu stalo když dneska člověk vidí 13ti letý holky, to už fakt nejsou „děti“.

Vizuálně možná, ale mozeček kuřecí.

• načítám...
33
9.7.21 01:20

Já se ve svých 18ti teprve dozvěděla že něco takového existuje.😁 Ale když jsem ho potřebovala, šel mi pro něj přítel do lékárny a tam se ho ptali jestli mi už bylo 16, tak jsem myslela že v mladším věku bych si ho vzít nemohla.🤔

• načítám...
4155
9.7.21 07:58

Třeba to řeší matka, která dala své třináctileté dceři postinor, holce je teď blbě a ona se bojí ji vzít k doktorovi. Ale spíš to bude jen blbej trol :nevim:

• načítám...
15492
9.7.21 08:26
@Murka píše:
Třeba to řeší matka, která dala své třináctileté dceři postinor, holce je teď blbě a ona se bojí ji vzít k doktorovi. Ale spíš to bude jen blbej trol :nevim:

Podle jednoho příspěvku spíš otec. Divím se, že admin ještě nereagoval, když byl označen.

• načítám...
20849
9.7.21 09:41

Dobrý den,
z důvodu podezření na trolla uzamykám diskuzi a předávám ke smazání.

Děkuji za pochopení.
Hezký den

Terka :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí