Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
I když to je s největší pravděpodobností troll.,tak upřímně bych se fakt nedivila, kdyby se tohle opravdu stalo když dneska člověk vidí 13ti letý holky, to už fakt nejsou „děti“.
@Anonymní píše:
Kdo nevěří, že může mít holka ve 13 sex, tak nevím kde žijete. Podívejte se na dnešní třináctky a pak něco říkejte, stačilo mi se podívat na třídní fotku mé 13 leté dcery a půlce holek bych hádal 15+, některým i 18
Takže postinor si vzala tvá dcera? ![]()
@Oliverka28 píše:
I když to je s největší pravděpodobností troll.,tak upřímně bych se fakt nedivila, kdyby se tohle opravdu stalo když dneska člověk vidí 13ti letý holky, to už fakt nejsou „děti“.
Vizuálně možná, ale mozeček kuřecí.
Já se ve svých 18ti teprve dozvěděla že něco takového existuje.😁 Ale když jsem ho potřebovala, šel mi pro něj přítel do lékárny a tam se ho ptali jestli mi už bylo 16, tak jsem myslela že v mladším věku bych si ho vzít nemohla.🤔
Třeba to řeší matka, která dala své třináctileté dceři postinor, holce je teď blbě a ona se bojí ji vzít k doktorovi. Ale spíš to bude jen blbej trol ![]()
@Murka píše:
Třeba to řeší matka, která dala své třináctileté dceři postinor, holce je teď blbě a ona se bojí ji vzít k doktorovi. Ale spíš to bude jen blbej trol
Podle jednoho příspěvku spíš otec. Divím se, že admin ještě nereagoval, když byl označen.
Dobrý den,
z důvodu podezření na trolla uzamykám diskuzi a předávám ke smazání.
Děkuji za pochopení.
Hezký den
Terka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat