Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Antikoncepce, sama o sobě, žádné kalorie nemá, takže ne… po antikoncepci se nepřibírá. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky am dotaz zajima me antikoncepce beru prasky chci prosím vědět jestli se z ní nahodou nepriira?díky zajimaji me vase zkusenosti
![]()
![]()
Jakou? A zeptej se nejlépe svého gynekologa, bude vědět.
Po antikoncepci samotné ne, ale může způsobovat větší chuť k jídlu, takže začneš víc jíst. Já takhke nabrala deset kilo během dvou let. Ale když ji nebudeš brát a otěhotníš, přibereš je během pár měsíců ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky am dotaz zajima me antikoncepce beru prasky chci prosím vědět jestli se z ní nahodou nepriira?díky zajimaji me vase zkusenosti
![]()
![]()
Můžeš mít větší chuť k jídlu ..
hm díky je pravda ze chut k jidlu mam a to jsem zacala teprve vcera brat ha
pani gyekoložka mi rikala ze se po ni pribira …prave ze nic jineho mi napsat nemuze kdyz kojim jen prasky a telisko …to jsem nechtela takze zobu prasky diky moc
kamoska prej po prascich neskutecne pribrala
a jde to i dost videt je jako koule
a kila pak nejdou dolu
![]()
@Anonymní píše:
hm díky je pravda ze chut k jidlu mam a to jsem zacala teprve vcera brat hapani gyekoložka mi rikala ze se po ni pribira …prave ze nic jineho mi napsat nemuze kdyz kojim jen prasky a telisko …to jsem nechtela takze zobu prasky diky moc
a kila pak nejdou dolu
![]()
![]()
Kamarádka nepribrala ze vzduchu. Takže stačí se ovládat a jsi OK
Ja po Ha taky mam větší chuť k jídlu, ale pokud nebudeš více jist, tak nenaberes
@Anonymní píše:
hm díky je pravda ze chut k jidlu mam a to jsem zacala teprve vcera brat hapani gyekoložka mi rikala ze se po ni pribira …prave ze nic jineho mi napsat nemuze kdyz kojim jen prasky a telisko …to jsem nechtela takze zobu prasky diky moc
a kila pak nejdou dolu
![]()
![]()
Tak neber prášky ne
zbytečná chemie do těla.
Někdo přibere, někdo ne. Každé tělo je jiné. Já s kamarádkou brala stejnou HA, já nepřibrala nic, kamarádka 8kg za půl roku.
@Anonymní píše:
a kila pak nejdou dolu
![]()
![]()
Ale nepřibrala ze vzduchu, jestli máš větší chuť k jídlu, tak se prostě ovládej ![]()
@Tichošlápek píše:
Kamarádka nepribrala ze vzduchu. Takže stačí se ovládat a jsi OKJa po Ha taky mam větší chuť k jídlu, ale pokud nebudeš více jist, tak nenaberes
Také může zadržovat vodu…ne vždy je to jen o ovládání.
@modravlocka prave cetla jsem probalovou informaci co vse o semnou muze udelat t nemluvim o rakovine prsu
a atd…radsi uz jsem dal ani necetla
ale musim se nejak chranit mam teprve 3 mesice po porodu
@Anonymní píše:
@modravlocka prave cetla jsem probalovou informaci co vse o semnou muze udelat t nemluvim o rakovine prsua atd…radsi uz jsem dal ani necetla
ale musim se nejak chranit mam teprve 3 mesice po porodu
Trochu OT, ale jde to i bez chemie a hazardu se životem/se zdravím.
1. Kondomy
2. Pesar (FemCap)
3. Spermicidní gely
a když k tomu přidáš 4. Přerušovanou soulož, myslím že se nemůže nic stát a bude to všechno po kupě spolehlivější než hormonální antikoncepce. A neohrozíš si zdraví ani kila navrch. ![]()
Nikomu nenutím, jen doporučuji… zdraví máme jen jedno a za určité, řekněme nepohodlí, rozhodně stojí
![]()
Ahojky am dotaz zajima me antikoncepce beru prasky chci prosím vědět jestli se z ní nahodou nepriira?
díky zajimaji me vase zkusenosti