Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ivka44 píše:![]()
ahojky jak trávis den ?
Tak u nas zrovna dnes prsi,takze stridave,zehlim,lezim,sedim,hraju si s klukama,varim,uklizim,zase lezim,zase hraju,no a pak ju do skolky pro maleho..a potom asi zase stejnej program
(emimino raeji nepisu)
a ty?
Ivka44 píše:![]()
ahojky jak trávis den ?
Tak u nas zrovna dnes prsi,takze stridave,zehlim,lezim,sedim,hraju si s klukama,varim,uklizim,zase lezim,zase hraju,no a pak ju do skolky pro maleho..a potom asi zase stejnej program
(emimino raeji nepisu)
a ty?
válím se u TV a internetu, viki se plazí po bytě. jen občas kontroluju, jestli něco nevyvádí. za chvilku bude oběd, pak bude viki spát a já taky. občas uklidím, když je to moc nutné a když mám doma starší (teď je na školce v přírodě), tak odpoledne chodíme vyzvedávat do školky, na nákup, na hřiště atd…
fuuuu mas toho riadne teda …Ja sa posledne dni len ucim a ucim a staram sa o choreho priatela ..pocasie nevychadza ani u nas na Slovensku
..Kolko mas deticiek ?
jizvíková píše:
uklizenim, prebalovanim, krmenim a foukanim bebitek
tak přesně tohle je i můj rozvrh. Zrovna před 1/2 půl hod, jsem foukala jednu obrovskou bouli na čele ![]()
u nás je dneska taky zataženo,zima a pořádný vítr ![]()
ráno převlíct,umýt sebe,namalovat, pak převlíct dítka, nachystat snídani,poklidit,uvařit oběd,upéct buchtu,mezitím se učit a hrát si s dětma, naštěstí za chvíli dostanou jídlo a pofrčí spát,já se budu učit a odpoledne ještě nevím,ven se asi nepůjde takže nějaké hraní doma ![]()
Ahojte kocky ![]()
ja travim den v praci
u nas taky zatazeno, docela se i ochladilo, ale chvilkama uz zacina slunicko…jeste musim prezit 3hod v praci a pak hura dom a mozna na kolo s pritelem ![]()
Ahoj, u nás asi dost podobné ![]()
Taky zataženo, ale celkem teplo…
klasika : vstaneme, svačinka, jde se ven-spí se, pak si hrajem, oběd, hrajem, pak se jde zase spát ( to je teď a já tu čumim do PC), ale musím se jít učit ![]()
a odpoledne ?? bude klasika - budem si hrát, bude svačina, pak si budem hrát, bude večeře a šup spát
…během toho musím koukat, kde všude mi stoupá, aby nepadal na zem - už teď je pěkně omlácenej.....nebo leze po mě, takže orpavdu neřeším, jestli se ráno učešu nebo ne
![]()