Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,je tu někdo z Králova Dvora u Berouna jako já? ![]()
Já jsem kousek od Králováku, z Libomyšle. Kousek vedle do Zdic vozím holku do školky a do Králováku chodím k pediatře a tak
Gabinka píše:
Já jsem kousek od Králováku, z Libomyšle. Kousek vedle do Zdic vozím holku do školky a do Králováku chodím k pediatře a tak
Ahojky, ty jsi z Libomyšle?! Já jsem z Nesvačil a sestřenka si vzala Lukáše Červenku od Duba, znáš ho? ![]()
Lucy29 píše:Gabinka píše:Ahojky, ty jsi z Libomyšle?! Já jsem z Nesvačil a sestřenka si vzala Lukáše Červenku od Duba, znáš ho?
Nesvačily netuším, kde jsou, zatím to tu zas tak zmáknuté nemam:D Červenku „znam neznam“. Vím, kteří to jsou, ale osobně jsem mluvila jen s jeho otcem a sem tam nakupuju v jejich krámku. Spíš je zná manžel, je odsud původem, já jsem naplavenina:D. Mají malou Nikolku, že? Je o pár měsíců starší než Barča
Gabinka píše:Lucy29 píše:Nesvačily netuším, kde jsou, zatím to tu zas tak zmáknuté nemam:D Červenku „znam neznam“. Vím, kteří to jsou, ale osobně jsem mluvila jen s jeho otcem a sem tam nakupuju v jejich krámku. Spíš je zná manžel, je odsud původem, já jsem naplavenina:D. Mají malou Nikolku, že? Je o pár měsíců starší než BarčaGabinka píše:Ahojky, ty jsi z Libomyšle?! Já jsem z Nesvačil a sestřenka si vzala Lukáše Červenku od Duba, znáš ho?
Nesvačily jsou směrem na Želkovice, pak je Bykoš, Všeradice a Nesvačily, je to cca 8 km, teda doufám, já na ty vzdálenosti moc nejsem
. Jo jo, přesně, mají Nikolku, koncem března jí bylo 5. Nikolka tam jezdí na víkendy, myslím tak jednou za 14 dní, jinak teď bydlej na Smržovce v Jizerských horách. A můžu se zeptat, jak se jmenuje tvůj manžel? Třeba ho znám. Pár lidí z Libomyšle trochu znám ![]()
no my jsme ze stejné lajny jako Červenkovic:) - vedle Boučkovic/Melicharovic a skoro Mackovic (ty, co jsou mezi náma a Mackovic neznam:D ). Já se maličko znam s Luckou Boučkovou a občas zajdu k Marušce Mackové
holčiny kam chodíte k obvoďákovi? A jaké zkušenosti máte? A nemyslím tím zrovna jen preventivku. Já jsem u obvoďáka docela pečená vařená, navíc bych ráda pořešila ještě jednu věc, ale až u nového. Prosím o tipy. Neměl by bejt moc chemickej ve smyslu, že na všechno hodí hned ATB, měl by to rozmylset. Pokud možno, je-li ještě čas, alternativní možnosti, hlavně nezanedbávat
a nebát se toho, že jsem alergik / astmatik a neházet tak na to všechno, co mi je a tím pádem to považovat za vyřešené léky na alergie, popř mi říkat, že s tím musím počítat
![]()
Já teda stále dojíždim do Prahy. Ale taky bych to už nejradši změnila, ta doktorka je docela dobrá, ale strašně dlouho se tam čeká ![]()
A s prckem budeme jezdit do Lochovic k Mudr.Kačírkové. Kam jezdíš ty Gabi s holkama???
Alík píše:
Já teda stále dojíždim do Prahy. Ale taky bych to už nejradši změnila, ta doktorka je docela dobrá, ale strašně dlouho se tam čekáA s prckem budeme jezdit do Lochovic k Mudr.Kačírkové. Kam jezdíš ty Gabi s holkama???
vzhledem k tomu, jak často k mudře chodím, tak Praha je pro mě docela luxus, to je poslední varianta…
S holkama jsem původně chodila do Zdic ke Klikovi na středisko, ale nesednul mi, tak jsem ho nakonec (včas před peripetiemi s očkováním Anety) vyměnila a jezdím do Králováku k Mudr Maškové. Na vše nejde hned chemicky, ale i alternativně (bylinky, homeo). Dá se s ní mluvit a i kdyžn esouhlasí, nemluví k tobě jak k debilovi (možná jestli to není tím, že se nejdřív informuju kolem a pak se ptám mudry:D ), dá se dohodnout. Zatím spokojená, i když i ona má své mouchy, ale to asi všichni