Holkííííí ste tu nějaký Liberečandy ??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
264
12.4.09 23:43

Holkííííí ste tu nějaký Liberečandy ??

Holky ste tu nějaký Liberečandy? Vyměníme pár řádků …???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
12.4.09 23:58

Já nejsem Liberečanda, ale narodila jsem se v Jablonci nad Nisou. Nevadí to? Teď už bydlím v Praze, ale do Jablonce pořád jezdím, mám tam rodiče a příbuzné z mamčiny strany..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.4.09 06:52

Ahoj Ještědko,

já nejsem přímo z Liberce, ale od Liberce, sand to neva? :wink: :wink: :wink:
Už jsem psala do diskuze Liberec, ovšem ta nějak upadla v zapomnění :roll: :lol: :lol:

Ty bydlíš v Liberci od malička? Já jsem tam studovala a posléze i pracovala, než jsem šla na MD :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
13.4.09 09:34

Ahooooj, ja jsem teda liberecanda jako brno… :wink: :lol: :lol: :lol:

Ziju tu od narozeni, cili jiz tomu bude 29let…

Jestedko..precetla jsem si Tvuj pribeh, tedy je to silene, preji Ti hodne sil a brzy krasne,zdrave miminko…

Ja mam dva rostaky, moje zlaticka milovany,ale pred Jenickem jsem o jedno miminko prisla, v 9tydnu tehostenstvi.
Snazit jsme se zacali HNED a druhou MS jsem jiz nedostala.. Ja jsem zastancem nazoru, ze co se ma stat stane se a pokud je telo pripravene miminko se udrzi… toz tak…

Pekne Velikonoce!!!

• Citovat
  • Upravit
15883
13.4.09 09:45

Taky Vám, holky, přeju krásné Velikonoce!!!! Mě ani letos moc nepříjde, že ty Velikonoce jsou a kdyby jsem si to někde nepřipomínala, tak i na to zapomenu :oops: :lol: :lol:

Ještědko: Taky jsem četla Tvůj příběh… Musím říct, že jsi moc silná ženská a přeju Ti, aby jsi měla co nejdřív v náruči zdravé miminko :wink: :wink: :wink:
A jsetli můžu být tak zvídavá :oops: :oops: :oops: , rodila jsi tady v Lbc a pak miminka transportovali do Ústí ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
13.4.09 13:06

Ahoj holky

moc vam dekuju, to co ted prozivam je fakt hrozny…
Jsem rada ze aspon tady se muzu nekomu vypsat, je lepsi psat nez o tom mluvit…
musim se rozhodnout a to je snad jeste vetsi bolest nez kdyby odesel sam.

jinak jsem rada ze tu nekdo je…

slunicko :-) odkud jsi?

ryntyntynko , rodila jsem v Liberci - uz nikdy vic !!! s tim jejich pristupem, a pak si pro deti prijeli z usti, az nekde za pet hodin, hrozny pristup proste

hkac no jasne ze to nevadi :-)

ja sem Liberecanda od malinka, ale prechodne jezdim do REcka, kde jsem ted momentalne, tady dneska ani velikonoce nejsou !! :-)
V noci letim domu, aspon uniknu tomu doma

JINAK I VAM HOLKY KRASNE PONDELI A BUDU RADA KDYZ ZAS NEKDO PISNETE, travim tu ted dost casu :-(
porad neco hledam, ale stejne mi to je k nicemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.4.09 15:19

Ještědko,
já jsem taky rodila v Liberci a asi jsem měla štěstí na pohodový personál, jen toho doktora bych už příště teda nechtěla ani vidět :? :? :? , ale ten byl naštěstí jen na začátku a pak až při šití, jinak mě odrodili dvě PA a manžel :lol: :lol: :lol:
Moje šéfová taky rodila předčasně v Lbc na začátku ledna asi v 32 TT, malou ani neviděla, jak ji hned transportovali do Ústí a ona než se probrala z celkové narkozy…:roll: :roll: :? …

Musí to být strašně těžké takhle se rozhodnout…ani nevím, zda bych to dokázala …a jakou dávají doktoři malému celkovou prognozu? Kdyby se plně zotavil, že by byl postižený?
Doufám, že se nebudeš zlobit za moji zvídavost… :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
13.4.09 16:14

Ahojky urcite ne, ja ani nevim jak se ten doktor jmenoval, vypadal jak ozralej i tak mluvit, brejle, zarostlej, takovej vychlastanej hlas…
my sme tam prijeli o pulnoci, a udajne mi hned zacali volat sanitku k apolinari, mezi tim shaneli vrtulnik, nikde nic.. sanitka prijela az po pul druhy !! to uz bych davno u apolinare za hodinu ap ul byla, jenze uz ji poslali pryc, protoze bych porodila v sanite.motali se tam kolem me a nikdo nic nedelal.kdybych odjela hned mozna by to jinak dopadlo
porodila jsem par minut po pul druhy a pro deti prijeli az v pet rano ne-li dyl z toho usti,takze tu mozna nejdulezitejsi peci nedostali
nevim nebyla sem spokojena …
rekli mi ze kdyz bude zit, bude lezici a to nenivsechno, ostatni vyplyne casem, mel krvaceni do mozku a mala taky
jeste traveni mu moc nefunguje, proste na nic
doufam ze se mi brzho podari otehotnet at se nezblaznim uplne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.4.09 18:32

Ahoj,

no já taky vlastně ani nevím, jak se ten můj dr. jmenoval…ale tvému popisu by se dost hodil :? :? :? , vím, že mi píchl vodu, což teda prý nebolí, ale mě to teda docela bolelo…navíc dr. prudič na dokonale natočený monitor, takže mě musela PA natáčet dva-krát po 40 min. při docela už solidních kontrakcích, to už jsem je v duchu proklínala :oops: :oops: :oops: Taky jsem do porodky dorazila o půlnoci…
Ono v noci moc vrtulník ani létat nemůže, my jsme si volali vrtulník k transportu do Prahy myslím jen v létě do půl osmé a v zimě to byl kratší interval…jsem totiž zdravotní sestra a pracuju, resp. jsem pracovala, teď na MD, na JIP-ce… v Liberci.

Ono to máš právě a kdyby, je mi líto, že personál zaváhal a mohlo to být všechno jinak :( :( :( …MOOOC Ti přeju, aby jsi brzy otěhotněla a měla svoje srdíčko co nejdřív u sebe :wink: :wink: :wink:

U chlapečka je to špatná prognosa a doktoři si myslí, že je to definitivní, že by se to nemuselo zvrtnout k lepšímu? Na baby-café je diskuze o nedonošených miminkách, třeba se tam najde maminka s podobným osudem … a miminko se z toho „dostalo“ :wink: :wink: :wink: Ale pak je tam to pořád co kdyby… :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
13.4.09 19:32

TAm prave asi co kdyby neni, myslim ze kdyby si tim nebyl jistej ze mi tohle nerika..
asi to je fakt spatny…
nevite kdo je Markysek? docela jsem spatna z jedne odezvy v me diskuzi tehotenstvi se spatnym koncem - je tezke byt mamou andilkovi…
nevim kam tim smeruje s tim Markyskem.. :-(
jsem z toho docela spatna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.4.09 19:49

Ještědko,

právě, on by to dr. neříkal bez rozmyslu, vím jak to funguje u nás … na druhou stranu je „lepší“ mít jednou zdravé miminko, než „teďka postižené“…promiň, že jsem to tak napsala tvrdě a snad i necitelně :oops: :oops: :oops: , ale měli jsme podobné rozhodování ve vzdálenější rodině, kdy byl tedy chlapec o dost starší-desetiletý-jenže teď mu je dvacetdva, je plně závislý na péči rodičů, odkázán na postel, …

Ad Markýsek: Fiktivní osoba, která si vymýšlela nelidské příběhy, fungovala tady na emiminu něco kolem roku, nejdřív jednou potrat asi kolem 20 TT, poté brzy narozená holčička, která zemřela..a poté znovu vymyšlené komplikované těhu…pokud tě to víc zajímá, tady je odkaz na samostatnou diskuzy:
https://www.emimino.cz./modules.php?…
Byl to snad největší podraz na důvěru lidí, kterou znám… :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
13.4.09 19:55

No tak o to vic me teda mrzi, ze me prirovnava k ni…
Nechapu jak si nekdo muze delat srandu a vymyslet si takove tragedie ktere se dejou.. to je snad i neuveritelne…
Já vím, mas pravdu, je to spravne to udelat, a proto by mi tak pomohlo nove miminko, proste jsem tim uplne posedla fakt, i kdyz vim ze to je brzy …Nedokazala bych se divat na nej, jak je nemohouci, a to nevim co jeste by z toho bylo :-( dal, zatim mi rekli jen to ze kdyz by, tak by byl lezici, ze ty mozkove komory jsou opravdu poskozene, neco jako ze se ten mozek rozpada, nebo takoveho neco rikali.. oni s tema vyrazama, kolikrat nerozumim dobre a takhle mi to prirovnal ten lekarsky vyraz - rozpada se ten mozek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
13.4.09 20:10

Ještědko,

věřím, že Tě mrzí, že Tě některé holky srovnávají s Markýskem, ale na druhou stranu se jim nemůžeš divit… celkově bych řekla, že je to teďka na emiminu víc podezřívavé, že má kdokoliv špatné úmysly, některé moc věřily jí a jejím příběhům a prožívaly to s ní…
A máš pravdu, taky nemůžu pochopit, že si někdo vymyslí tak dokonalé story o tak neštastných věcech …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
13.4.09 20:27

No tak do tedka jsem nevedela kdo to je…
to srovnani tu padlo jen od jedne maminky…
jsem tu paty den, nevim co se tu deje a delo, ale nikdy by me nenapadlo se tu zaregistrovat a psat nesmyslne pribehy, a jeste tragicke a co se tyce miminek :-(
Ja uplne presne ted vim jak se citi ty holky ktery sou v podobny situaci a prozivam to s nima, az se tu rozkoukam asi budu vedet kdo co vic…
ale i ja bych se rada chlubila detickama :-( uz jen proto ze meli byt prvni…a neni v mem zajmu tu nekoho klamat
urcite bych mela lepsi ztratu casu nez se vypisovat tu, kdyz by mi to nic nerikalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
14.4.09 08:06

Jestedko, cusik…

Bydlim v Liberci,kousek od autobusoveho a vlakoveho nadrazi… :wink:

Jinak ja teda si Libereckou porodnici chvalim… I kdyz prvni narozeni syna doprovazelo obrovskou komplikaci, a jeste se narodil predcasne.. Tak nakonec diky pristupu lekaru z neonatol.JIPky maly prezil!!! Ale mel to tak za 5min.12.. :cry: :cry: :cry: Jeste ted mam z toho husinu…
Nikam mi ho neprevazeli, byl v Liberci a bojovali o jeho zivot,ktery nakonec vyhral a zda se,ze i bez nasledku!!!! Uz jsem to nekde popisovala, a nechce se mi v tom hrabat znova…tak se omlouvam.. :?

Druhy syn byl narozen opet cisarem,ale planovanym a vse naprosto ok! Sestricky vsude super i lekari, proste parada…
Byla jsem na JIPce, tam to bylo vubec super, cely den jsem si povidala se sestrickou, pak na porodnici taky super, proste vsude…

Ale myho byvalyho gynekologa, bych poslala za mrize,VOLA jednoho!!! Uz ho nechci v zivote videt!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Malem mi zabil prvniho synka a o druhe miminko jsem prisla v tehu..

Ted chodim k SUPER dr. a to je teda uplne balzam na dusi, je to dr.k nezaplaceni!!! :srdce:
Patri ji me obrovske diky…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová