Holkííííí ste tu nějaký Liberečandy ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
slunickoo
19.4.09 09:43

Jestedko, kartu od Sramka nepotrebujes!!!! A navic, Sramek Ti ji stejne neda, on karty nedava!!! Proste no comment…

A moje dr.ji stejne nechce, vi,jakej je......neni potreba…

• Citovat
  • Upravit
slunickoo
19.4.09 09:46

Ryntyntyno.. a vy taky chodite plavat??? 8O

My chodime od plaveckeho kluku Dudlik, do Zlateho Lva, jsou tam super instruktorky,je to fakt parada.. Jsme tam jen dve,takze super..

Rikame basnicky a u toho ruzne deti „koupene“ ve vode..

Jenik byl fakt nadsenej…

• Citovat
  • Upravit
264
19.4.09 10:28

Sluniii
no tak jeste ze si mi to rekla, ja bych si o ni asi rekla
no tak zpravu z porodnice i od holcicky mam, ta si myslim ze v tuhle dobu pro ni asi bude nejdulezitejsi…
ale kdyz mi pak ona dala sestru na ucho, tak se me na kartu ptala vis…
no ja myslela ze treba reknu ze se stehuju nebo tak neco aby mi ji dal vis…

jinak urcite se nezlobim, verim ze spousta holek je tu s libercem spokojena, ja nemam s cim porovnavat, ale nelibil se mi jejich pristup, vsichni byli takovy laxni, jako kdyby je obtezovalo neco delat vis…
i moje segra ktera me tam vezla, a je ji 23 roku, rikala ze to je neskutecny, ze vubec nic nedelali… no ted uz je jedno nejaka kritika, malou mi to nevrati a malemu to taky nepomuze… :-(

jinak dneska bude asi kraaasne, co budete delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
19.4.09 10:39

Doktorce ofot vsechny zpravy co mas k dispozici..a originaly si ponechej..

Ale dr. Ti fakt nic neda, max.Ti udela vypis z karty a to je o nicem… :?

Jdeme za chvili k nasim na obed na Broumovskou a pak nekam na prochazku s babickou pujdu, do Zelenyho Udoli,atd…

Tak papa,peknou nedeli.

• Citovat
  • Upravit
264
19.4.09 11:09

je tak se stav az pujdes okolo … :-)
jestli pujdes z broumaku pesky tak pujdes asi okolo me do zelenyho :-)

no tak jeste ze si mi to rekla, aspon ze sebe nebudu delat trubku tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
19.4.09 14:26

Ahoj holky,muzu se k Vam pripojit,ctu to tady cele uz hoodne dlouho,tak snad me vezmete mezi sebe..
Jsem rodacka z Ruprechtic,mam doma temer 11.mes.holcicku Emu..
Koukam,ze jste resili doktory,taky jsem u Cernikovy,osobne nemuzu rict nic spatnyho,ale je fakt,ze jsem slysela lecos..
Slunicko-do Lva jsme taky chodily s Emcou,prave jsme skoncily kurz a super,ale je pravda,ze ne kazda lektorka je tak super,zazila jsem jich pet a z toho dve tu lekci vedly nejak divne,oproti jinym,to bylo takovy o nicem,shodly jsme se na tom i s tou druhou mamcou..
Jestedko-tobe holka posilam tuny sily,moc ji potrebujes,drz se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
19.4.09 16:16

Eemii
ja jsem taky rodacka z Ruprechtic… bydleli jsme tam 15 let nez sli nasi od sebe…
a kde bydlis tedka? porad tam…?
No dekuju za silu :-( bude se hodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.4.09 19:11

Ahoj holky,

my jsme si dneska užili sluníčkového dne :) :) :) Ale opět bez manžela, jelikož ten měl celý víkend pracovní…

Eemii: Ahoooj :-) :-) :-)

Sluníčkoo: My jsme byli jsem v bazénu a taky pěkný, řádili jsme v tom dětským bazénku a pak jeden cyklus výřivky… Ségra mi ukázala taky nějaké básničky na plavací cvičení a trošku jsem trénovala s Adámkem to heslo na zadržení dechu :) :) :)

Ještědko: Promiň, neměla jsem vytahovat tu porodnici :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
19.4.09 20:09

Ryntyntyna.. ahaaa, ja myslela,ze chodite na kurz.. No ja jsem si rikala,ze si radeji zaplatim,abych mela jistotu,ze bude vse v poradku… Nerada bych malyho utopila a nerada bych,aby pak moji vinou mel strach z vody,vis..:nevim:

Ale to je samo kazdyho vec,navic Tvuj Adamek uz je „velkej“ kluk…

No,akorat nas Jenik je na plavcu nejmladsi,ale nejvetsi… :lol: :lol: :lol: Je stejne velkej,jak rocni deticky.. :lol: :lol: :lol: :oops:

• Citovat
  • Upravit
slunickoo
19.4.09 20:10

Holky, tady je dobra diskuze,holek z Liberce,nechcete tam zaskocit???
Ja uz tam jsem…:lol:

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• Citovat
  • Upravit
15883
19.4.09 21:26

Sluní: Taky jsem přemýšlela nad tím, že by jsme chodili na kurzy pod vedením lektorky, ale přeci jenom nebydlíme v Liberci a pak nevím, jak bych dojíželěla pravidelně…sice máme auto, řidíčák mám dlouho a jezdím ráda i v zimě … Adam je ve vaně živel, takže jsem si myslela, že „velká voda“ mu nebude vadit a jak píšeš „je to velký kluk“ :wink: :wink: :wink:
Akorát se teda nejdřív musel rozkoukat, jelikož tam bylo dost živo, ale pak byl ve svým živlu :lol: :lol: :lol:

Na BC jsem kdysi už koukala, holky už to tam mají pěkně rozjeté 8) 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
20.4.09 21:21

Ahoj holky

Moc zdravím Eemii, jasně že se k nám můžeš přidat. :-)

Sluníčko teda to muselo být hrozný :( ještě že to takhle dopadlo a Filípek je zdravej klučík a co mu dělají s tím ekzemen?Barča ho měla jako malá taky,ale jen na několika místech a mizelo to po advantanu,ale užila si protože to měla na zadečku v místech pleny a doktorka mi furt říkala že je jen opruzelá,tak větrat a větrat a k ničemu to nevedlo a až to měla do masa tak jsme šly ke kožařce a ta nám dala ten advantan a do pár dní byl klid.

Ještědko jak je?Co Nikolásek?Máš nějaký nový zprávičky jak se mu daří,pořád na vás myslíme a co u toho Šrámka?Byla jsi tam dneska?
Fakt že kartu dát nemusí,berou jí jako majetek ordinace.
Když jsem šla pryč od Drapákový tak jí po mě nová doktorka naštěstí nechtěla.

Jinak holky musím se trochu pochlubit,Kubíček začala konečně chodit,ale že mu to teda trvalo pěkně dlouho,až jsem se bála že pujdem na nějaký vyšetření když do roka a pů nezačne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
20.4.09 21:55

Ahoj,
Ještědko já jsem ostuda, ale vůbec netuším, kde jsou kurty, já pocházím z centra a z Rochlic denně utíkám do centra zpátky, Rochlice se mi vůbec nelíbí a skoro to tu neznám, byť jsem tu už 6 let. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
20.4.09 23:00

Nevis kde jsou kurty..? kde v Rochlicich bydlis?
ty kurty jsou pod zdravotnim stediskem, v lete jsou odkryte a v zime kryte …hodne lidi tam chodi na tenis.. je to docela zname…

jinak jsem tam dneska volala a rekli mi ze ta hlavicka je opravdu poskozena, ze ty mozkove komory jsou zalite a ze jsou mista odkud to proste nezmizi :-(, a ze uz temer definitivne mi mohou rict ze bude lezici, minimalne … :-( .. v patek tam jedu, zitra mu budou delat nebo ve stredu ten ultrazvuk tak uvidime, treba se pletou .. këz by

jinak u sramka jsem byla, kartu jsem si neodvazila rict… dostala jsem vynadano a sla jsem, ale to jsem cekala
ve ct jdu k te nove, tak snad tam najdu malinko pochopeni pro to, co jsem „udelala“
dneska uz koncim
dobrou noc holky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
21.4.09 09:22

Jestedko, prosim te,co Ti vynadal???????????? 8O 8O 8O 8O 8O 8O Je to magor, no comment!!!!!!!!!!!!

Pockej, jako co jsi udelala????????????????

Kurty vim,kde jsou,driv tam bylo koupaliste, dole na krizovatce,ze jo.. ja tam chodila s nasima jako mala… :lol: :lol: :lol:

Jestedko,kam jsi chodila na zakladku??? Jsem koukala,ze jsi taky rocnik 80..vid.. :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová