Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
podle vzoru mamin z Prahy 8, zakladam tuhle diskusi, abych sjednotila roztristene diskuse a dala dohromady maminky, ktere ziji na Praze 5. Já bydlím v okolí Košíř.
Najde se tu někdo, kdy se přidá, poradí kam zajít, kde co sehnat, poreferuje o zajímavím hřišti, obchodě, kavárně?
Budu se těšit
Já jsem maminka- čekatelka a bydlím mezi Strahovem a Klamovkou.
Ahoj!
Jé, vy jste všechny zkušené matky… doufám, že se přihlásí i nějaká těhule, abych nebyla tak osamocená ![]()
když jsme u těch rad prdísek nevíš náhodou jestli tu na Stodůlkách někde je dětský secondhand kde vykupují oblečení? Už toho mám po Domíkovi docela dost a chtěla bych to prodat…
Ahoj Megee, byl tu sekáč, pod Juklíkem v paneláku u jezera, ale paní mi říkala, že s tím končí, že se jí to nevyplatí. Já po Janince prodávám na mimibazaru a v mimiaukcích a vlastně už jsem skoro vše prodala.
prdísek ještě minulý týden tam ten sekáč byl, no zkusím se tam zeptat, mě se to právě přes net nechce prodávat…kde přesně bydlíš?
Ahoj,
tak to jsme ráda, že jste se ozvaly.
Já bydlela dřív na Lužinách. Chodila jsme se sekáče u OC Slunce, nedale stanice Luka. Ale myslím, že tam nevykupují. Jen prodávají.
Markos - tak to to máme blízko. Já bydlím pod Klamovkou. Můžem zajít někdy na kafe do restauračky. Taky na vaší straně chodím na hřiště.
Megee - Zkus burzy. Teď bude jedna v ZŠ Pobělohorská. Kouknu se ti na leták, kdy přesně vykupují…
Ahoj
megee - koukám, že naši prcci jsou přesně o měsíc. To jsme se na v centrálparku musely potkávat ![]()
Připojujin odkazy na 3 podniky, tak s Tonínem na Andělu vyrážíme
www.nahoupacimkoni.cz
www.rcandilek.cz
http://www.cirkuscafe.cz
klokan myslím, že jsme se určitě neviděly, jsem v Praze teprve 3 měsíce, původně jsem z Moravy
Ahoj holky,
jsem ze Stodůlek.
Zdravím Meggee.
Prdísek - odkud jsi? Já bydlím u kostela.
Romana