Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
meggi - tak to jsme se opravdu nepotkaly .-). Koukala jsem po letáčku na burzu, ale nejspíš už byla minulý pátek a letáčky jsou fuč.
Romik - jééé.Kolem kostela jsme jezdila taky na procházky. To je asi nejhezčí část Prahy 13.
Megii - tak já bydlím u kostky - zdrav.střediska. A koukám, že dětičky máme opravdu jen o pár dní, můžem někdy dát společnou procházku.
To platí i pro Romanu , dáme srazík?
Jo, Megii, ten sekáč tam je, ale paní mi říkala, že končí s výkupem, protože se to nevyplatí. Obchod si nechá a bude mít nové věci.
Jtště jeden dotaz. Chodíme k dětské dr. na Lužiny ( Dr. Hanzlová ). Jsme s ni nadmíru spokojená, ale máme to teď trochu z ruky ( přestěhovala jsem se do KOŠÍŘ ) Nemáte někdo tip na rozumnou, hodnou a milou dětskou Mudru v okolí plzeňké,košíř, popř. Anděl nebo Motol?
Ahoj holky,
srazík bych dala, zítra ráno odjíždíme na chalupu, vracíme se v neděli, tak teď nebudu psát, ale pak se zase ozvu.
Klokan08: mudru máme v Řepích, to je u Plzeňský, ale na druhým konci. Kdybys měla zájem písnu ti kontakt - je bezvadná.
R.
Ahojky,
Romik-mohla bys ,prosím,písnout kontakt i mě?Mám teď patálie s naší dr a sháním někde jinde,ale nechce se mi jít k úplně cizí doktorce o které nic nevím.
Klokan08-my chodíme k dr. Na Hřebenkách-to určitě víš kde je-nad Klamovkou blízko u hřiště.
Jsou tam dvě doktorky a my k té jedné chodíme,ale jak píšu,chci jít jinam.
Prý je dobrý doktor v Kartouzské.
Jinak na Klamovku docela chodíme když je hezky-nebo na to hřiště.
Máťa chodí na Klamovku do školky.
prdísek klindě srazík dát můžeme, záleží kdy se ti to hodí…já teda nemůžu akorát zítra, ale jinak je mi to jedno…
klokan díky za podívání, nevadí zkusím mrknout jinam..
Ahoj, tak já zas nemohu v neděli (jediný den kdy je doma tatínek) , jinak se dá domluvit jakkoli, denně chodím s malou na procházku. Můžem se sejít v centrálním parku nebo na lukách jal chceš. Každý den odpoledne si to můžu zařídit.
V Kartouzský je doktorů víc. KOntakty jsou tady: http://www.medifin.info/index_k.php?…
Ale nevím, jak to tam teď chodí, když stavějí novou polikliniku.
My chodíme do ženských domovů k Burešový a je bezvadná. Vybrala jsem jí na doporučení a nelituju. Je milá a ochotná.
prdísek a co třeba v pondělí tak v 15.00 klidně se můžeme sejít v centrálparku ale kde ať se najdeme
?
Ok v pondělí v 15.00 u golfu, mám trojkolku Quinny. Těším se!!
Zaneth-k Burešový jsem chodila předtím-akorát mi lezla na nervy ta její sestra,odešla jsem od ní spíš kvůli tomu,že jsem chtěla být blíž u školky a Na Hřebenkách se dá zajet v pohodě autem.
Teď jsem na sebe docela naštvaná.
Kde bydlíte u Anděla?My přímo na Plzeňské..bohužel.
ha prdísek tak teď jsi mě dostala kde je tam golf? Jsem blbá, ale já si ho vůbec nevšimla… ![]()
Megee, je na kraji jako bys chtěla jít ke kostelu, je tam oplocení minigolfový hřiště a vedle něj nějaké prolejzky a houpačky.
díky to už tam v pohodě najdu tak v pondělí v 15.00 už se taky těším ![]()
Elunko,
Burešová teď měla pokaždý jinou sestru, myslím, že hledá. Nejdřív tam bývala taková blondýna, pak taková tmavovlasá starší paní a teď naposledy taková 40 černovlasá.
My bydlíme od Tebe na druhou stranu - u zimního stadionu Nikolajka.