eMaminky z Prahy 5

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2169
25.3.09 19:28

Ahoj
meggi - tak to jsme se opravdu nepotkaly .-). Koukala jsem po letáčku na burzu, ale nejspíš už byla minulý pátek a letáčky jsou fuč.

Romik - jééé.Kolem kostela jsme jezdila taky na procházky. To je asi nejhezčí část Prahy 13.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
25.3.09 20:22

Megii - tak já bydlím u kostky - zdrav.střediska. A koukám, že dětičky máme opravdu jen o pár dní, můžem někdy dát společnou procházku.
To platí i pro Romanu , dáme srazík?

Jo, Megii, ten sekáč tam je, ale paní mi říkala, že končí s výkupem, protože se to nevyplatí. Obchod si nechá a bude mít nové věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
25.3.09 21:29

Jtště jeden dotaz. Chodíme k dětské dr. na Lužiny ( Dr. Hanzlová ). Jsme s ni nadmíru spokojená, ale máme to teď trochu z ruky ( přestěhovala jsem se do KOŠÍŘ ) Nemáte někdo tip na rozumnou, hodnou a milou dětskou Mudru v okolí plzeňké,košíř, popř. Anděl nebo Motol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
26.3.09 00:05

Ahoj holky,
srazík bych dala, zítra ráno odjíždíme na chalupu, vracíme se v neděli, tak teď nebudu psát, ale pak se zase ozvu.
Klokan08: mudru máme v Řepích, to je u Plzeňský, ale na druhým konci. Kdybys měla zájem písnu ti kontakt - je bezvadná.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
26.3.09 08:10

Ahojky,
Romik-mohla bys ,prosím,písnout kontakt i mě?Mám teď patálie s naší dr a sháním někde jinde,ale nechce se mi jít k úplně cizí doktorce o které nic nevím.

Klokan08-my chodíme k dr. Na Hřebenkách-to určitě víš kde je-nad Klamovkou blízko u hřiště.
Jsou tam dvě doktorky a my k té jedné chodíme,ale jak píšu,chci jít jinam.
Prý je dobrý doktor v Kartouzské.

Jinak na Klamovku docela chodíme když je hezky-nebo na to hřiště.
Máťa chodí na Klamovku do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
26.3.09 08:22

prdísek klindě srazík dát můžeme, záleží kdy se ti to hodí…já teda nemůžu akorát zítra, ale jinak je mi to jedno…

klokan díky za podívání, nevadí zkusím mrknout jinam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.3.09 09:32

Ahoj, tak já zas nemohu v neděli (jediný den kdy je doma tatínek) , jinak se dá domluvit jakkoli, denně chodím s malou na procházku. Můžem se sejít v centrálním parku nebo na lukách jal chceš. Každý den odpoledne si to můžu zařídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
26.3.09 10:08

V Kartouzský je doktorů víc. KOntakty jsou tady: http://www.medifin.info/index_k.php?…

Ale nevím, jak to tam teď chodí, když stavějí novou polikliniku.
My chodíme do ženských domovů k Burešový a je bezvadná. Vybrala jsem jí na doporučení a nelituju. Je milá a ochotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
26.3.09 10:18

prdísek a co třeba v pondělí tak v 15.00 klidně se můžeme sejít v centrálparku ale kde ať se najdeme :) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.3.09 10:22

Ok v pondělí v 15.00 u golfu, mám trojkolku Quinny. Těším se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
26.3.09 10:24

Zaneth-k Burešový jsem chodila předtím-akorát mi lezla na nervy ta její sestra,odešla jsem od ní spíš kvůli tomu,že jsem chtěla být blíž u školky a Na Hřebenkách se dá zajet v pohodě autem.
Teď jsem na sebe docela naštvaná.
Kde bydlíte u Anděla?My přímo na Plzeňské..bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
26.3.09 10:29

ha prdísek tak teď jsi mě dostala kde je tam golf? Jsem blbá, ale já si ho vůbec nevšimla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.3.09 11:06

Megee, je na kraji jako bys chtěla jít ke kostelu, je tam oplocení minigolfový hřiště a vedle něj nějaké prolejzky a houpačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
26.3.09 11:53

díky to už tam v pohodě najdu tak v pondělí v 15.00 už se taky těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
26.3.09 12:44

Elunko,
Burešová teď měla pokaždý jinou sestru, myslím, že hledá. Nejdřív tam bývala taková blondýna, pak taková tmavovlasá starší paní a teď naposledy taková 40 černovlasá.
My bydlíme od Tebe na druhou stranu - u zimního stadionu Nikolajka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová