Holkííííí ste tu nějaký Liberečandy ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
slunickoo
14.4.09 08:07

A kauza Markysek, tak to je teda NO COMMENT!!! :twisted: :twisted: :twisted: :?

• Citovat
  • Upravit
slunickoo
14.4.09 08:10

Ryntyntyno… a kde jsi pracovala? Ja jsem nedostudovana diplom.vseobecna sestra.. :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
15883
14.4.09 09:12

Dobré ránko holky,

Sluníčko: Já jsem byla taky s porodkou spokojená (teda až na toho dr. u porodu, ale toho jsem viděla naštěstí jen dvakrát…), sestřičky všude hodné :) :) :)
Já jsem pracovala přes dva roky na koronární jednotce, pak jsem teda musela nastoupit na PN…chtěla jsem se teďka vrátit na částečný úvazek mezi malým a dalším těhu (se bojím, že to všechno zapomenu :oops: :oops: :lol: ), jenže stavíme domek a o ještě se učím na příjmačky na dálkové studium na technické univerzitě a bylo by to všecho komplikované… no, ale pokud do příštího roku neotěhotním - dubna- tak pomažu tak či onak do práce :) :) :)
To bydlíte na celkem pěkném místě, máte blízko do centra 8) :wink: :wink: Já bydlím ve městečku 20 km od Liberce :) :) :)

A k jaké dr. chodíš? :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
14.4.09 13:59

Ryntyntyna.. a kde bydlis?

Chodim k super dr. a muj bejvalej gyndr. byl na pest!!! Fakt debil namyslenej… :twisted: :twisted: :twisted:

Kdyztak Ti pisnu SZ, radsi tu nebudu jmenovat… :roll:

A jakyho jsi mela toho dr.,jak se jmenoval?????

Me tam ted vsichni prisli ok… :roll:

• Citovat
  • Upravit
264
14.4.09 20:14

Slunicko ke komu chodis?
dej tip, premyslim o zmene… :-(
tak to je fajn, asi jsem nemela stesti na personal…
ja bydlim v rochlicich :-)
nekdy dame kafco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.4.09 20:40

Ahojda,

my jsme byli celé odpoledne s broučkem venku, daly jsme si spicha s kámoškou, která má 6m holčičku a šly k nim do hospůdky :arrow: taková delší procházka asi 10 kilometrů…oni otvírají až po čtvrté hodině a když tam příjdem po druhý hodině, tak tam nikdo není-takže ani zkouřeno :roll: :wink: :wink: Vždycky si tak naplánujem procházku k nim, když u nich zrovna brigádničí kamarádčina ségra :) :) :)

Sluníčko: No to jméno si právě nepamatuju :oops: :lol: :lol: Ale byl to celkem „mlaďas“ , ale jinak jsem byla s personálem taky moc spokojená, s těma PA jsem se potkávala i na šestinedělí a vždycky se mnou prohodily pár vět :wink: :wink: :wink:

Ještědko: Já chodím k dr. do kláštera (kdyby jsi chtěla, pošlu jmenovku v SZ), chodím k ní už … asi osm let? Nj, to už od nástupu na střední :) :) :) Je dobrý, že má UTZ přímo v ordinaci a do toho asi 28 TT mi dělala UTZ při každé poradně, to jsem byla ráda :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.4.09 21:02

Sluníčko: Tak jsem zkusila zadat do toho odkazu od tebe svoji gyndr. a to teda čučím na některé názory 8O 8O 8O Já jsem teda s ní nikdy problémy neměla, resp. jsem teda žádní s ní řešit nemusela… Sice jsem ji chtěla před těhu změnit, ale nakonec na to nějak nedošlo a prenatální péči měla dobrou…
Ale ty jiné názory …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
15.4.09 08:24

JESTEDKO,v Rochlicich? Ja bydlela 27let na Broumovsky.. ted bydlime ve Frantiskove, ale na Broumak chodim porad,mam tam rodice a kamaradky…
Me prijde,ze Te odnekud znam,podle te fotky u nicku…8O Ale nevim odkud..:lol:

Chodim k dr.v Moskevske ul., je to nejlepsi dr.pod sluncem..

Ona nove pacienty nebere,ale kdyz si s ni domluvis „rande“ a popises,co se Ti prihodilo a muzes i dodat,ze jsem Te doporucila ja..tak Te vezme.. Je hrozne moc mila a ma obrovske srdce.. Je to proste lekarka telem i dusi…
Ale musis si tam zavolat kolem poledne a domluvit se primo s dr.,ze bys sis s ni chtela promluvit a vse ji popis.. :wink:

RYNTYNTYNA, mas SZ.. :wink:
No vidis, mazec co.. A ke komu chodis.. Ja tenhle server muzu, myslim,ze je dobre vedet,ke komu clovek chodi..a co od nej muze cekat…

Jinak moje gyndr. ma v ordinaci take UTZ,takze jsem videla miminko pri kazde navsteve a ze jich bylo!!!! 8O
Chodila jsem tam i mimo poradnu,protoze jsem dosti krvacela a pokazde mela pro mne vlidne slovo a oporu a pokazde mi udelala UTZ,proste neni k pani dr.co dodat,kez by byli vsichni lekari tak pozorvni,vstricni a slusni… :roll:

• Citovat
  • Upravit
264
15.4.09 10:13

Sluniicko,treba je mozne ze se zname :-)
Liberec je malej…
Já chodím k jednomu doktorovi do Vesce, kdyz jsem tam zacinala, rikalo se o nem ze patri mezi nejlepsi, ted si tim nijak jista nejsem no
holky jedu do toho usti
odpoledne se ozvu, jestli se z toho nezblaznim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
15.4.09 13:29

JESTEDKO, drzim palce!!! A preji hodne sil…

Jezisi,ze ty chodis ke Š…???? 8O :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Tak to no comment…Ryntynyna vi proc,ze… :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
264
15.4.09 15:54

Jo jo, a prave mam pocit ze u me s tema dvojcatkama zavahal, ze me hned neposlal do nemocnice lezet…
Nevim vecer se objevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.4.09 16:20

Holky tak jsem doma…
napsala jsem to do snazeni - ze stastne mamy nestastna snazilka, jak to dopadlo v tom spitale :-(
Jinak s tim srammkem, premyslim o vymene a silne… nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.4.09 19:09

Ahoj holky,

tak my jsem dom z Liberce, dorazili jsme tam s Aďasem v devět a domů jsme dorazili s manžou až kolem čvrté, on měl v práci školení (jinak měl dneska volno…), tak jsme se nemuseli plahočit i cestou dom busem, naštěstí teďka už jezím do Liberce golfkama, takže se nemusím nikoho doprošovat, aby mi pomohl s kočárkem :? :roll: :roll:

Ještědko: Ještě jsem si to nestačila přečíst, napravím :wink: :wink: :wink: A teda, toho dr. Šrámka bych na místě poslala do oněch míst a přešla k jinému dr.!!!!!

Sluníčko: Hned ti písnu SZ :wink: :wink: :wink: Dneska jsem byla v tom MC podruhé, moc příjemné, zkus tam někdy zajít s klukama, akorát jsem si pokaždé něco objednala, abych tam nepřišla a hned jsme nevlítli na hrací plochu :lol: :lol: :lol:
A zrovna jsem se tě chtěla zeptat, jestli dr. Blumlová nepřibírá nové pacinetky, po tom přečtení serveru o tom přemýšlím! Dneska jsem si tam teda byla jen pro HA, recept mi napíše sestra …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.4.09 19:26

Ještědko: Přečetla jsem si, jak ti to šlo dneska v Ústí…bulela jsem u toho jak želva :( :( :( Chlapeček je velikánský bojovník! Chce si vydobít svoje místečko pod sluncem :) :) :)
Nedivím se, že más smíšené pocity…ani nevím, co ti napsat :oops: :oops: :oops: … muselo to být úžasné pochovat si ho poprvé a on koukal, to je přeci dobře, že? :wink: :wink: :wink:
Uvidíš, jak dopadnou vyšetření příští týden …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
15.4.09 20:19

Jestedko, ahojky, uz jsem Ti odepsala do diskuze… :wink:

Je to uzasne,jaky je to bojovnik..tak drzim mooc palecky!!!
Verim,ze vysetreni dopadnou dobre a budete stastni..vsichni!!! Moc vam to preji..

Ryntyntyna..mas SZ.. :lol: :lol: :lol:

Ja tam jeste nikdy nebyla v tom baby boom cafe, nejak me to nelaka.. radsi courame po venku, je uzasne.. 8)

Preji pekny vecer…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová