Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ryntyntyno… a kde jsi pracovala? Ja jsem nedostudovana diplom.vseobecna sestra..
![]()
Dobré ránko holky,
Sluníčko: Já jsem byla taky s porodkou spokojená (teda až na toho dr. u porodu, ale toho jsem viděla naštěstí jen dvakrát…), sestřičky všude hodné
![]()
Já jsem pracovala přes dva roky na koronární jednotce, pak jsem teda musela nastoupit na PN…chtěla jsem se teďka vrátit na částečný úvazek mezi malým a dalším těhu (se bojím, že to všechno zapomenu
), jenže stavíme domek a o ještě se učím na příjmačky na dálkové studium na technické univerzitě a bylo by to všecho komplikované… no, ale pokud do příštího roku neotěhotním - dubna- tak pomažu tak či onak do práce
![]()
To bydlíte na celkem pěkném místě, máte blízko do centra
Já bydlím ve městečku 20 km od Liberce
![]()
A k jaké dr. chodíš?
![]()
Ryntyntyna.. a kde bydlis?
Chodim k super dr. a muj bejvalej gyndr. byl na pest!!! Fakt debil namyslenej…
![]()
Kdyztak Ti pisnu SZ, radsi tu nebudu jmenovat… ![]()
A jakyho jsi mela toho dr.,jak se jmenoval?????
Me tam ted vsichni prisli ok… ![]()
Slunicko ke komu chodis?
dej tip, premyslim o zmene… ![]()
tak to je fajn, asi jsem nemela stesti na personal…
ja bydlim v rochlicich ![]()
nekdy dame kafco ![]()
Ahojda,
my jsme byli celé odpoledne s broučkem venku, daly jsme si spicha s kámoškou, která má 6m holčičku a šly k nim do hospůdky
taková delší procházka asi 10 kilometrů…oni otvírají až po čtvrté hodině a když tam příjdem po druhý hodině, tak tam nikdo není-takže ani zkouřeno
Vždycky si tak naplánujem procházku k nim, když u nich zrovna brigádničí kamarádčina ségra
![]()
Sluníčko: No to jméno si právě nepamatuju
Ale byl to celkem „mlaďas“ , ale jinak jsem byla s personálem taky moc spokojená, s těma PA jsem se potkávala i na šestinedělí a vždycky se mnou prohodily pár vět
![]()
Ještědko: Já chodím k dr. do kláštera (kdyby jsi chtěla, pošlu jmenovku v SZ), chodím k ní už … asi osm let? Nj, to už od nástupu na střední
Je dobrý, že má UTZ přímo v ordinaci a do toho asi 28 TT mi dělala UTZ při každé poradně, to jsem byla ráda
![]()
Sluníčko: Tak jsem zkusila zadat do toho odkazu od tebe svoji gyndr. a to teda čučím na některé názory
Já jsem teda s ní nikdy problémy neměla, resp. jsem teda žádní s ní řešit nemusela… Sice jsem ji chtěla před těhu změnit, ale nakonec na to nějak nedošlo a prenatální péči měla dobrou…
Ale ty jiné názory …
JESTEDKO,v Rochlicich? Ja bydlela 27let na Broumovsky.. ted bydlime ve Frantiskove, ale na Broumak chodim porad,mam tam rodice a kamaradky…
Me prijde,ze Te odnekud znam,podle te fotky u nicku…8O Ale nevim odkud..:lol:
Chodim k dr.v Moskevske ul., je to nejlepsi dr.pod sluncem..
Ona nove pacienty nebere,ale kdyz si s ni domluvis „rande“ a popises,co se Ti prihodilo a muzes i dodat,ze jsem Te doporucila ja..tak Te vezme.. Je hrozne moc mila a ma obrovske srdce.. Je to proste lekarka telem i dusi…
Ale musis si tam zavolat kolem poledne a domluvit se primo s dr.,ze bys sis s ni chtela promluvit a vse ji popis.. ![]()
RYNTYNTYNA, mas SZ.. ![]()
No vidis, mazec co.. A ke komu chodis.. Ja tenhle server muzu, myslim,ze je dobre vedet,ke komu clovek chodi..a co od nej muze cekat…
Jinak moje gyndr. ma v ordinaci take UTZ,takze jsem videla miminko pri kazde navsteve a ze jich bylo!!!! ![]()
Chodila jsem tam i mimo poradnu,protoze jsem dosti krvacela a pokazde mela pro mne vlidne slovo a oporu a pokazde mi udelala UTZ,proste neni k pani dr.co dodat,kez by byli vsichni lekari tak pozorvni,vstricni a slusni… ![]()
Sluniicko,treba je mozne ze se zname ![]()
Liberec je malej…
Já chodím k jednomu doktorovi do Vesce, kdyz jsem tam zacinala, rikalo se o nem ze patri mezi nejlepsi, ted si tim nijak jista nejsem no
holky jedu do toho usti
odpoledne se ozvu, jestli se z toho nezblaznim
JESTEDKO, drzim palce!!! A preji hodne sil…
Jezisi,ze ty chodis ke Š…????
Tak to no comment…Ryntynyna vi proc,ze…
![]()
Jo jo, a prave mam pocit ze u me s tema dvojcatkama zavahal, ze me hned neposlal do nemocnice lezet…
Nevim vecer se objevim…
Holky tak jsem doma…
napsala jsem to do snazeni - ze stastne mamy nestastna snazilka, jak to dopadlo v tom spitale ![]()
Jinak s tim srammkem, premyslim o vymene a silne… nevim
Ahoj holky,
tak my jsem dom z Liberce, dorazili jsme tam s Aďasem v devět a domů jsme dorazili s manžou až kolem čvrté, on měl v práci školení (jinak měl dneska volno…), tak jsme se nemuseli plahočit i cestou dom busem, naštěstí teďka už jezím do Liberce golfkama, takže se nemusím nikoho doprošovat, aby mi pomohl s kočárkem
![]()
Ještědko: Ještě jsem si to nestačila přečíst, napravím
A teda, toho dr. Šrámka bych na místě poslala do oněch míst a přešla k jinému dr.!!!!!
Sluníčko: Hned ti písnu SZ
Dneska jsem byla v tom MC podruhé, moc příjemné, zkus tam někdy zajít s klukama, akorát jsem si pokaždé něco objednala, abych tam nepřišla a hned jsme nevlítli na hrací plochu
![]()
A zrovna jsem se tě chtěla zeptat, jestli dr. Blumlová nepřibírá nové pacinetky, po tom přečtení serveru o tom přemýšlím! Dneska jsem si tam teda byla jen pro HA, recept mi napíše sestra …
Ještědko: Přečetla jsem si, jak ti to šlo dneska v Ústí…bulela jsem u toho jak želva
Chlapeček je velikánský bojovník! Chce si vydobít svoje místečko pod sluncem
![]()
Nedivím se, že más smíšené pocity…ani nevím, co ti napsat
… muselo to být úžasné pochovat si ho poprvé a on koukal, to je přeci dobře, že?
![]()
Uvidíš, jak dopadnou vyšetření příští týden …
Jestedko, ahojky, uz jsem Ti odepsala do diskuze… ![]()
Je to uzasne,jaky je to bojovnik..tak drzim mooc palecky!!!
Verim,ze vysetreni dopadnou dobre a budete stastni..vsichni!!! Moc vam to preji..
Ryntyntyna..mas SZ..
![]()
Ja tam jeste nikdy nebyla v tom baby boom cafe, nejak me to nelaka.. radsi courame po venku, je uzasne.. ![]()
Preji pekny vecer…
A kauza Markysek, tak to je teda NO COMMENT!!!