Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s aplikací AI song & music generator Zona (viz foto ikona aplikace)?
Vygenerovalo mi to hodně slušný výtvor (moje slova, AI hudba), ale potřebovala bych poupravit slova, aby to bylo ještě lepší. Hudba se mi líbí, tu bych chtěla použít. Nevím, když si zaplatím plnou verzi, lze to takto upravit (výtvor z free verze 1pokus) nebo musím nanovo vygenerovat novou hudbu? Chtěla bych poupravit slova, poslechnout, jak to zní, případě, ještě znovu poupravit (pouze slova)..
Nechce se mi platit hned plná palba, pokud by to nešlo.. tak budu ráda za jakoukoli radu, zkušenost ![]()
@Tayen máte s tou aplikací zkušenost, jak funguje v plné verzi?
Mám dobrou zkušenost se SUNO, vytvářím si tam písničky pro děti do školy, využívám od září 2024 - songy v Čj, Aj i Nj. Kvalita se měsíc od měsíce zlepšuje.
Chatgpt mi dle detailních promptů složí text, lehce si ho upravím a SUNu zadám žánr, druh hlasu (lepší je mužský), tempo atd. Stáhnu mp3 i mp4 s textem.
@dana.dv Díky za tip 🙂 Zkoušela jsem, pouze free verzi zatím, tak je možné že v placené verzi je to lepší. Suno mi vytvořilo ne tak kvalitní hudbu, jako ta Zona. Nemáte zkušenost, zda se dá v Suno po vytvoření hudby, ještě dolaďovat text a vracet se k tomu? Tzn. vytvořím song, po poslechu chci doladit, vrátím se a ono mi to doupraví pouze ten text? Frázování apod by vše sedělo na původní vytvořenou hudbu. Nevím, zda to píšu srozumitelně ![]()
@dana.dv a v placené se dá upravovat? Případě co všechno se dá upravit? Omlouvám se, jestli se ptám blbě.. Nenašla jsem u aplikací podrobnější info, co obsahují placené verze. Hledám nějakou do které investovat, proto ta diskuze