Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, byl jste někdo ve vzdálenějších destinací přes airstop?
případně nevíte, zda je last minute následně levnější, nebo spíše zdrazuji?
U cedoku například cena klesla z nějakých 35 000 na 27 000 (Zanzibar v září)
Děkuji za info ![]()
Loni jsme byli pres Airstop v Turecku a spíš se postupně zdražovali.
Airstop jsou německé CK a ty nemají problém naplnit letadlo, proto nebývají levnější zájezdy před termínem. My přes ně bereme dovolenou tak minimálně tři měsíce předem, spíše i více.
Přijde mi to tady jako z nějaké vymyšlené pohádky. Můj příběh je úplně jiný. Zájezd zprostředkovaný AirStopem byla noční můra. Přeprodáno Německé cestovce, která zajišťovala transfér u Britské spilečnosti a ta to objednávala u Egyptské dopravní taxislužby. Co myslíte? Přilet ve 2:00 do Hrgády a taxi nebylo zajištěno. Najednou v 5:00 zjistíte že je to jen a jen na vás co si kde a s kým vyhandlujete. Za nehorázný balík se necháte dopravit na 300 km vzdálený hotel od divnotýpka somrujícího na letišti a domoci se náhrady není možné. Zatím hrajeme s AirStopem hru kdo déle vydrží. Náhrada za podruhé vynaložené peníze za dopravu na hotel (jednou v ceně zájzdu a podruhé kešem divnotýpkovy) jsou v nedohlednu. Nikdo se s vámi nebude bavit. Já to jen zprostředkoval, já to zajistil, já to objednal atd. Vypadá to že se stejně ničeho nedomůžu. Tak nevím kdo tu píše ty slastné recenze ale zákazník AirStopu v nesnázích asi určitě ne.!!!