Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A ptas se vyslovene na CR nebo to mohlo byt jinde? Jde ti o zkusenost s tou etnicitou, nebo jestli jsou nejaci v CR?
Příspěvek upraven 02.04.23 v 18:19
Zajimave tema. Mne je úplně jedno koho potkám, lidi si nevsimam.
@Anonymní píše:
Ahoj,
poslední dobou premyslim, jake etnikum jsem zde v Cr potkala. Strasne me zajima, jestli jste nekdy potkaly Maori, nebo Samoan. Havajske typy.
Jsou to na pohled strasne zajimavi lide, i kulturou.Diky za odpovedi, tim ze ziju v malem mestecku, tak nepotkavam skoro ani asijske rasy
Nevím.
Zajimala me i Cr ale pokud mas zkusenosti, ze byly i mimo, urcite muzes napsat ![]()
@lucad77 Podivej se na google ![]()
Havajske typy jsem potkala na Havaji
a vizualne jsou to velmi zajimavi lide, hodne s japonskymi rysy. Jinak co jsem tam mela moznost potkat, byli mili a prijemni
hned bych se tam vratila
Pokud te zajima jejich kultura, doporucuji na Havaji navstivit jejich Polynesian cultural center, ktere je venovano vsem polyneskym kulturam, tzn nejen Havaji, ale i Samoa, Fiji atd. Moc krasne a zajimave misto.
@Anonymní píše:
@beruska9Zajimala me i Cr ale pokud mas zkusenosti, ze byly i mimo, urcite muzes napsat
@lucad77 Podivej se na google
Tím jsem chtěla taktně naznačit, že mě to vůbec nezajímá, kdo je jaké rasy a vzhledu. ![]()
@Anonymní píše:
@beruska9Zajimala me i Cr ale pokud mas zkusenosti, ze byly i mimo, urcite muzes napsat
@lucad77 Podivej se na google
Tady ne, ale zila jsem 8 let v zahranici a potkala jsem ledaskoho
Maorovo jsou zajimavi, ne ze ne…do krizku bych se s nimi nechtela poustet
Ale ne, mela jsem jednu znamou Maorku, jsou takovi „divocejsi,“ hlucnejsi, maji tendence zit vic „klanove,“ ve vetsich rodinach…ale prisli mi i hodne dobrosrdecni…nicmene, zase mam zkusenost v zasade 1 rodiny
Ale zili jsme hned vedla jejich domoviny a bylo jich tam dost a tak nejak to pry kulturne maji, samozrejme, tahle generalizace ma vzdy sve hranice ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
poslední dobou premyslim, jake etnikum jsem zde v Cr potkala. Strasne me zajima, jestli jste nekdy potkaly Maori, nebo Samoan. Havajske typy.
Jsou to na pohled strasne zajimavi lide, i kulturou.Diky za odpovedi, tim ze ziju v malem mestecku, tak nepotkavam skoro ani asijske rasy
U nás v osmitisícovém městečku potkávám Vietnamce, Ukrajince a podle očí možná Uzbeky nebo Mongoly. Nehodlám se jich ptát vérárjúfrom.
@Ivan PPZ píše:
Atkudavy by možná zabralo víc.
Hele, v Maroku se mě taky neptali odkud pocházíš.
Ahoj,
Jsou to na pohled strasne zajimavi lide, i kulturou.
Diky za odpovedi, tim ze ziju v malem mestecku, tak nepotkavam skoro ani asijske rasy