Parťák na dovolenou

Anonymní
26.3.23 09:15

Parťák na dovolenou

Ahoj všem, kteří jsou sami…neví, kam patří, nemají sebevědomí a rádi by to změnili.

Tak se momentálně cítím a chtěl bych to změnit! Začít si konečně užívat života, poznat nové věci.

Proč jsem tu? Strašně rád bych se podíval poprvé k moři. Je mi jedno kam prostě vypadnout a poznat něco nové. Odpočinout si od všeho.
Nejlépe s někým kdo taky neví kam patří. :roll: Nepotřebuji litovat jsou na tom lidi hůře a hroutit se nehodlám. :D

Nechtěl by někdo vypadnout semnou?
Je mi 40 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
26.3.23 10:21

Já bych jela klidně i sama. Brala bych to jako super relax a odpočinek. Nicméně já jsem pořád v zápřahu a představa, že jedu s někým cizím a s ním sdílím pokoj/koupelnu…to bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
26.3.23 10:25

Tvůj příspěvek působí trosku zoufale. Asi bych změnila text na něco pozitivnejsiho a možná se někdo přidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
26.3.23 10:25

A proč nevyrazíš sám? Také bych nezvládla sdílet sociální zařízení s někým cizím. Loni jsem nechala dvakrát doma samotného manžela s naší postiženou dcerou a jela jsem. Jinak bych se zbláznila, ale ubytování jsem si pokaždé zařizovala tak, abych měla absolutní soukromí.

• Citovat
  • Upravit
24992
26.3.23 10:28

@lleennttiillkkaa @LindenSkyHope ja bych řekla, že pokud jste celý rok sami, tak pak právě hledáte společnost na dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
26.3.23 10:32
@debra.morgan píše:
@lleennttiillkkaa @LindenSkyHope ja bych řekla, že pokud jste celý rok sami, tak pak právě hledáte společnost na dovolené.

Právě píšu, že já jsem celý rok v zápřahu, tak bych to klidně brala a možná bych to pojala jako možnost k seznámení se, ale asi spíš ne, protože nejsem extrovert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
26.3.23 10:44
@lleennttiillkkaa píše:
Já bych jela klidně i sama. Brala bych to jako super relax a odpočinek. Nicméně já jsem pořád v zápřahu a představa, že jedu s někým cizím a s ním sdílím pokoj/koupelnu…to bych nedala.

Nojo jenze kdyz je clovek sam tak dovolena, kde je opet singl ho netankuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
26.3.23 10:48

Přihlaš se na zájezd s cestovkou. Často tam jsou single. Není to ani hloupé ani zoufalé. Jezdí tak docela dost lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
26.3.23 10:49

Najdi si na Facebooku skupiny o spolucestování, je jich tam pár a velká šance, že tam najdeš někoho, s kým vyrazíš na dovolenou. Je tam cestovatelská seznamka. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.3.23 10:56

@lleennttiillkkaa pokoj mít společný nemusí, přece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.23 10:58
@g.sandova píše:
@lleennttiillkkaa pokoj mít společný nemusí, přece.

Samozřejmě…to bych ani nechtěl 8)

• Citovat
  • Upravit
5683
26.3.23 16:30

Sam ve 40 a ty chces odpocivat? Vzdyt tvuj dosavadni zivot jalove vetve je jeden velky nekonecny odpocinek!

A s takovym divnym broukem bych si fakt nechtela kazit dovcu a iluze, co vse zije kolem nas. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.23 17:19
@Ahep píše:
Sam ve 40 a ty chces odpocivat? Vzdyt tvuj dosavadni zivot jalove vetve je jeden velky nekonecny odpocinek!A s takovym divnym broukem bych si fakt nechtela kazit dovcu a iluze, co vse zije kolem nas. :roll:

Jen do mě, tohle mi pomůže :palec: děkuji

• Citovat
  • Upravit
1261
26.3.23 17:55

Já jezdím sama na takové ty turistické aktivnější dovolené s cestovkou. Bývá tam samotných dost lidí, na jednom zájezdu to byla i víc než polovina autobusu. Ale na jiném jsme zase byli jen 4 sami. Je to fajn, člověk má s kým sdílet, co se děje, podle mě lepší než jet úplně sám.
(Cestovky typu Alpina, Kudrna, Mundo apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
26.3.23 22:11

Na Fb je tolik cestovatelských a seznamovacích skupin.., zamířila bych spíš tam, tady to působí krapet zoufale.. ;) I když náhoda je bl.bec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí