Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já bych jela klidně i sama. Brala bych to jako super relax a odpočinek. Nicméně já jsem pořád v zápřahu a představa, že jedu s někým cizím a s ním sdílím pokoj/koupelnu…to bych nedala.
Tvůj příspěvek působí trosku zoufale. Asi bych změnila text na něco pozitivnejsiho a možná se někdo přidá.
A proč nevyrazíš sám? Také bych nezvládla sdílet sociální zařízení s někým cizím. Loni jsem nechala dvakrát doma samotného manžela s naší postiženou dcerou a jela jsem. Jinak bych se zbláznila, ale ubytování jsem si pokaždé zařizovala tak, abych měla absolutní soukromí.
@lleennttiillkkaa @LindenSkyHope ja bych řekla, že pokud jste celý rok sami, tak pak právě hledáte společnost na dovolené.
@debra.morgan píše:
@lleennttiillkkaa @LindenSkyHope ja bych řekla, že pokud jste celý rok sami, tak pak právě hledáte společnost na dovolené.
Právě píšu, že já jsem celý rok v zápřahu, tak bych to klidně brala a možná bych to pojala jako možnost k seznámení se, ale asi spíš ne, protože nejsem extrovert.
@lleennttiillkkaa píše:
Já bych jela klidně i sama. Brala bych to jako super relax a odpočinek. Nicméně já jsem pořád v zápřahu a představa, že jedu s někým cizím a s ním sdílím pokoj/koupelnu…to bych nedala.
Nojo jenze kdyz je clovek sam tak dovolena, kde je opet singl ho netankuje..
Přihlaš se na zájezd s cestovkou. Často tam jsou single. Není to ani hloupé ani zoufalé. Jezdí tak docela dost lidí.
Najdi si na Facebooku skupiny o spolucestování, je jich tam pár a velká šance, že tam najdeš někoho, s kým vyrazíš na dovolenou. Je tam cestovatelská seznamka. Držím palce.
@g.sandova píše:
@lleennttiillkkaa pokoj mít společný nemusí, přece.
Samozřejmě…to bych ani nechtěl ![]()
Sam ve 40 a ty chces odpocivat? Vzdyt tvuj dosavadni zivot jalove vetve je jeden velky nekonecny odpocinek!
A s takovym divnym broukem bych si fakt nechtela kazit dovcu a iluze, co vse zije kolem nas. ![]()
@Ahep píše:
Sam ve 40 a ty chces odpocivat? Vzdyt tvuj dosavadni zivot jalove vetve je jeden velky nekonecny odpocinek!A s takovym divnym broukem bych si fakt nechtela kazit dovcu a iluze, co vse zije kolem nas.
Jen do mě, tohle mi pomůže
děkuji
Já jezdím sama na takové ty turistické aktivnější dovolené s cestovkou. Bývá tam samotných dost lidí, na jednom zájezdu to byla i víc než polovina autobusu. Ale na jiném jsme zase byli jen 4 sami. Je to fajn, člověk má s kým sdílet, co se děje, podle mě lepší než jet úplně sám.
(Cestovky typu Alpina, Kudrna, Mundo apod.)
Na Fb je tolik cestovatelských a seznamovacích skupin.., zamířila bych spíš tam, tady to působí krapet zoufale..
I když náhoda je bl.bec..
Ahoj všem, kteří jsou sami…neví, kam patří, nemají sebevědomí a rádi by to změnili.
Tak se momentálně cítím a chtěl bych to změnit! Začít si konečně užívat života, poznat nové věci.
Proč jsem tu? Strašně rád bych se podíval poprvé k moři. Je mi jedno kam prostě vypadnout a poznat něco nové. Odpočinout si od všeho.
Nepotřebuji litovat jsou na tom lidi hůře a hroutit se nehodlám. 
Nejlépe s někým kdo taky neví kam patří.
Nechtěl by někdo vypadnout semnou?
Je mi 40