Aisa

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.4.12 09:01

Jsem tam registrovaná asi 3 měsíce a zatím mi přišel jen jediný dotazník, ze kterého káplo 95Kč :mrgreen: (a jeho vyplnění trvalo víc než hodinu). Ale tak kdyby to bylo častěji bych se nezlobila. Ale ony nechodí. Jakto, že někomu jich chodí tolik a jiným téměř nic :?: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Borůvkaduhová
15.4.12 11:02

Já jsem zaregistrovaná měsíc a ještě mi nepřišel ani 1. Čekala jsem, že alespoň 1 dotazník měsíčně tedy dorazí a ono nic. No, snad se to třeba časem zlepší. Asi nejsem jako student zajímavá skupina pro výzkum. Zřejmě nás mladších a studujících tam bude nejvíce, protože sháníme peníze kde se dá :D

• Citovat
  • Upravit
Jarda11
30.5.12 22:48

průzkumy

Dotazníků je málo, bídně placené, většinou napíší, že nevyhovujete cílové skupině osob. S proplácením dotazníků - mají na to půl roku - tak to je solidní „vychytávka“ vůci respondentům. Když je nějaký problém, tak ho řeší arogantně nebo ho neřeší vůbec. Prostě hřeší na to, že lidé v současné době nemají peníze, chtějí si pomocí dotazníků přivydělat a proto se tak ke svým respondentům chovají. Toť moje zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
472
30.5.12 23:41

Přivýdělek - super

Tak já mám zase opačnou zkušenost a to zcela kladnou. Jsem zaregistrovaná od února 2012 a dneska mi přišlo na účet 330,–. Pro mě je to v pohodě, sice jsou dotazníky delší, ale kdo ti co dneska dá skoro zadarmo. Ten čas vyplnit dotazník si najdu a 3 kilča jsou za 3 měsíce fajn, ne nic extra, ale alespoň ti opravdu zaplatí.
Takže kdyby někdo chtěl do Aisa My-Map, tak přes SZ dejte vědět a já vás doporučím, sice za to v Čechách pro mě už nic není, ale proč nepomoct někomu si něco přivydělat.
Mohu doporučit i zájemce z SK - do Aisy SK a to už by mi i nějakou tu korunku navíc přidalo, tak pokud bude mít někdo zájem, tak klidně pište.

Ještě dokládám fotku z mého účtu - samozřejmě jen té operace, že to opravdu nejsou žádní podfukáři a že fakt platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
11.6.13 09:02

Aisa a rč

Přeji všem hezký den. :kytka:
Diskuze je už dost stará, ale zeptám se. Ctěla bych zkusit dělat tyto dotazníky. Ale přiznám se, že mě překvapuje a odrazuje zároveň, že chtějí hned vyplnit rč. 8o To se mi pořád nějak nezdá. já jsem ho teda po netu ještě nikdy nikam neposílala. Dočetla jsem se tu, že pak ještě následuje nějaká schůzka. Je to proto, aby se podepsala smlouva? Kdyby se někomu chtělo odpovědět, budu vděčná. Moc, moc děkuji. :hug:

• Citovat
  • Upravit
4091
11.6.13 09:10

Já je též vyplnuji a ještě od nich chodím na ochutnávky a na testy..naposledy to byl poslech rádia…sice do bylo za 2 dny a celkově za 3 hodiny ale 400kč na ulici nenajdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mallorka
25.6.13 14:09

Holky dnes jsem se zaregistrovala na TNS AISA, pri vstupnim dotazniku jsem napsala jinou emaiovou dresu než při registraci…myslite, že byde nejaky problém? poštou mají poslat nejake prihlašovaci udaje, jesli jsem to spravne pochopila…

• Citovat
  • Upravit
578
8.2.15 16:18

Ahoj maminky. Prosím která vyplňujete dotazníky aisa, jde vám přihlásit se na web?
Mně nejde se přihlásit, pořád hlásí error 40.Nevím co to znamená a co s tím. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat