Aisa

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Marry11
10.9.10 13:47

Aisa

Má někdo zkušenosti s touto agenturou?
Včera mně přišel od nich dopis, ale píší tam že má být hlava - ten kdo vydělá nejvíc peněz :roll: takže to je manžel já jsem na MD a vyplnovat dotazníky jsem chtěla jen já mohu tam teda napsat sebe nebo jak to máme udělat?
Díky moc za rady :-P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.9.10 15:20

máme a vyplňujeme oba, manžela to docela baví, v poslední době mu chodí samý dotazníky o reklamách na pivo, zrovna včera jeden vyplňoval.
Doporučuju přihlásit se oba, však občas můžeš vyplňovat i za něj, ne? Já to svýmu chlapovi navrhovala, ale on to dělá sám a rád a ještě se u toho cítí důležitej.

inko, taky se nemusí o nás vědět vše.
ale klidně se ptej

• Citovat
  • Upravit
4155
10.9.10 17:24

S Aisou mám taky zkušenosti, vyplňuji pro ně dotazníky už pár let. Hlavou rodiny je tam myšlen ten kdo rozhoduje o penězích, investicích atd. Jinak musím Aisu pochválit, jako jedni z mála opravdu platí a to na začátku každého měsíce (pokud byl ten měsíc dotazník). Jen by těch dotazníků mohlo být víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
10.9.10 18:02

Taky vyplňuju pro Aisu dotazníky už několik let. Bohužel jich moc není, takže tenhle měsíc mi přišlo na účet asi 68 Kč. :lol: Ale to byla moje blbost, měla jsem nějaký nákupní dotazník za 400 Kč na 14 dní a já jsem jednou zapomněla vyplnit a měla jsem smůlu. :cert:
Ale tyhle dotazníky chodí fakt málokdy, většinou jsou hodnocený do stovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
10.9.10 18:10

Ahoj,můžete hodit odkaz na stránky?Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
10.9.10 18:14

díky holky taky bych to tak viděla oba :-P
Jen teda ten můj je takovej, že nechce abychom byly někde vedení co máme za majatek :roll: tak snad ho přemluvím :lol: ,mě to totiž baví vyplnovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
10.9.10 18:14
  • Citovat
  • Upravit
8523
10.9.10 18:51
Marry11 píše: ,mě to totiž baví vyplnovat :mrgreen:

Mně zase moc ne. :lol: Teda jak co, ale někdy jsou ty dotazníky tak stupidní, že se vůbec divím, k čemu jim to bude.
Příklad: (a tohle bývá u víc dotazníků) na obrazovce je šest skupin fotek. V každý skupině jsou asi čtyři fotky obličejů lidí. A otázky jsou: Která skupina lidí chodí nakupovat do jakýho krámu, která skupina pije jaký pivo a takový kraviny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
10.9.10 18:52

no zatím mně nejvíc dotazníků chodí od prosebe tak jsem byla spokojena 30 kč za dotazník o fotkách a snad tam bylo tak 10 otázek :dance:

• Citovat
  • Upravit
8523
10.9.10 19:05

Tak o fotkách jsem ještě nic neměla.
Ale manžel měl jednou dotazník o jogurtech, což byla docela sranda, protože on je vůbec nejí, ani sýry, máslo, prostě nic mléčnýho. Takže na všechny otázky odpovídal ne, ne, ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
11.9.10 14:53

A ještěš dotaz jak je to s daněním když vlastně muž pracuje a já jsem teda na md díky moc

• Citovat
  • Upravit
4155
11.9.10 15:06

Částku ti zdaní oni, ty už dostaneš jen čistý příjem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
11.9.10 15:07

murka moc moc díky takže jdeme do toho :lol:

• Citovat
  • Upravit
4155
11.9.10 19:41

Hlavně nepočítej s tisícema :D U mě to dělá do dvou stovek měsíčně, když je měsíc úspěšný. Pak nárazově jsou větší studie. Třeba teď byla o nákupech piva, dva týdny se vyplňoval každý den deníček, bylo za to 400 tuším :think: a čokoládový deníček taky na dva týdny za 300. Byli ve stejnou dobu, takže byla následně částka větší a mě třeba přispěje na vánoce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
10.10.11 16:43

Zdravím..odvádí se z tohoto přivýdělku daně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat