Aisa
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
máme a vyplňujeme oba, manžela to docela baví, v poslední době mu chodí samý dotazníky o reklamách na pivo, zrovna včera jeden vyplňoval.
Doporučuju přihlásit se oba, však občas můžeš vyplňovat i za něj, ne? Já to svýmu chlapovi navrhovala, ale on to dělá sám a rád a ještě se u toho cítí důležitej.
inko, taky se nemusí o nás vědět vše.
ale klidně se ptej
- Citovat
- Upravit
S Aisou mám taky zkušenosti, vyplňuji pro ně dotazníky už pár let. Hlavou rodiny je tam myšlen ten kdo rozhoduje o penězích, investicích atd. Jinak musím Aisu pochválit, jako jedni z mála opravdu platí a to na začátku každého měsíce (pokud byl ten měsíc dotazník). Jen by těch dotazníků mohlo být víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky vyplňuju pro Aisu dotazníky už několik let. Bohužel jich moc není, takže tenhle měsíc mi přišlo na účet asi 68 Kč.
Ale to byla moje blbost, měla jsem nějaký nákupní dotazník za 400 Kč na 14 dní a já jsem jednou zapomněla vyplnit a měla jsem smůlu. ![]()
Ale tyhle dotazníky chodí fakt málokdy, většinou jsou hodnocený do stovky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky holky taky bych to tak viděla oba ![]()
Jen teda ten můj je takovej, že nechce abychom byly někde vedení co máme za majatek
tak snad ho přemluvím
,mě to totiž baví vyplnovat ![]()
- Citovat
- Upravit
Marry11 píše: ,mě to totiž baví vyplnovat
Mně zase moc ne.
Teda jak co, ale někdy jsou ty dotazníky tak stupidní, že se vůbec divím, k čemu jim to bude.
Příklad: (a tohle bývá u víc dotazníků) na obrazovce je šest skupin fotek. V každý skupině jsou asi čtyři fotky obličejů lidí. A otázky jsou: Která skupina lidí chodí nakupovat do jakýho krámu, která skupina pije jaký pivo a takový kraviny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no zatím mně nejvíc dotazníků chodí od prosebe tak jsem byla spokojena 30 kč za dotazník o fotkách a snad tam bylo tak 10 otázek ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak o fotkách jsem ještě nic neměla.
Ale manžel měl jednou dotazník o jogurtech, což byla docela sranda, protože on je vůbec nejí, ani sýry, máslo, prostě nic mléčnýho. Takže na všechny otázky odpovídal ne, ne, ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještěš dotaz jak je to s daněním když vlastně muž pracuje a já jsem teda na md díky moc
- Citovat
- Upravit
Hlavně nepočítej s tisícema
U mě to dělá do dvou stovek měsíčně, když je měsíc úspěšný. Pak nárazově jsou větší studie. Třeba teď byla o nákupech piva, dva týdny se vyplňoval každý den deníček, bylo za to 400 tuším
a čokoládový deníček taky na dva týdny za 300. Byli ve stejnou dobu, takže byla následně částka větší a mě třeba přispěje na vánoce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má někdo zkušenosti s touto agenturou?
takže to je manžel já jsem na MD a vyplnovat dotazníky jsem chtěla jen já mohu tam teda napsat sebe nebo jak to máme udělat?
Včera mně přišel od nich dopis, ale píší tam že má být hlava - ten kdo vydělá nejvíc peněz
Díky moc za rady