Akce na pleny Pampers

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
13.6.10 09:39

Akce na pleny Pampers

Doufám, že nedělám reklamu (asi dělám), ale nedá mi to. Už několikrát jsem v poslední době nakupovala se slevovými kupony (platnými do konce června) značku Pampers. Ke stažení jsou na této adrese:

http://www.pampers.cz/…nicef_CZ.pdf

Slevy na balíku:
Sleep & Play, Active Baby - 50 Kč
Premium Care - 80 Kč (používám a super!!!)
Vlhké ubrousky - 20 Kč

Fakt se dá ušetřit, jen je hloupé, že vždy mohu vzít jen jeden balík na kupón (ale vezmete-li různé výrobky, lze to najednou). Tak jsem šla třeba 3×. :oops:

Je potřeba to vytisknout, vystřihat a když s Vámi budou debatovat u pokladny, nedat se, neb to skutečně platí. Prodavačky někdy nemají informace, ale mají to v databázi, takže to přes kódy načtou (odečtou :-).

Příspěvek upraven 13.06.10 v 13:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
13.6.10 10:22

Už jsem taky kdysi využila, ale ještě levněji to vyjde v DMku, pokud se použije sleva 25%..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.10 10:24

ahoj, chtěla jsem se zeptat jak to funguje. To si můžu třeba vytisknout kupon na plínky 3× a prostě jít nakupovat víckrát? Nebo jak to je?
A když nemám barevnou tiskárnu a bude to vytisklé černobíle, nevadí to? Díky.

• Citovat
  • Upravit
15674
13.6.10 10:30

Anonymní, víckrát jít můžeš, však i kdyby to chtěli sledovat, tak těžko si každého pamatují (nebo můžeš poslat někoho jiného). S ČB tiskárnou nevím, to jsem nezkoušela, ale předpokládám, že by to nemělo vadit, když kód je stejně černobílý. Na těch stránkách se dokonce můžeš zaregistrovat a prý budou slevové kupony posílat. Já to udělala už dávno a nic nepřišlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
13.6.10 10:56

Holky, kdo by mel zajem, mam doma spoustu kuponu do DM na pampersky velikost 2, my pouzivame latkovky, tak je urcite nevyuzijeme. Kdyby byl zajem, muzu je darovat, my pouzivame latkovky.

• Citovat
  • Upravit
13503
13.6.10 11:55

Ja mam taky kupony do DM na Pampers pleny a ubrousky a klidne daruji,pouzivame jinou znacku.
Kdyby nekdo chtel tak pisnete SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.6.10 12:00

Já tam zaregistrovaná jsem a občas mi do mailu tyto slevy chodí. Holky jste si jistý že jde využít ten samej kupon víckrát? Když tam jsou čárové kody tak jestli na každým kuponku není jinej a podle toho poznají že už je kupon jednou použitý. Já to ještě nevyužila tak nevím, jen mě to napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.6.10 12:01

A taky nevíte jestli se ta sleva vztahuje i na pleny v akci? To by pak už byli fakt za hubičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
13.6.10 12:01

Jj, je to možné i černobílé. Známá to takhle taky nakupovala. Prodavačka se sice chvíli bránila, ale pak si to ověřila a zjistila, že je to jedno. Stejně o nic nejde. V podstatě si to může vytisknout každý, takže nezáleží v jaké barvě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.6.10 12:05
PETRUCHA píše:
Já tam zaregistrovaná jsem a občas mi do mailu tyto slevy chodí. Holky jste si jistý že jde využít ten samej kupon víckrát? Když tam jsou čárové kody tak jestli na každým kuponku není jinej a podle toho poznají že už je kupon jednou použitý. Já to ještě nevyužila tak nevím, jen mě to napadlo.

No já si naopak myslím, že ty kody musejí být stejné a znamenají cenu -50Kč (atp). Stejně jako stejné zboží má stejný kod, ať ho kupuješ kde chceš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
13.6.10 12:52

Ahojte, holky, kupon ide pouzit viackrat, ale vacsinou si ho na pokladni nechaju, teda aspon by mali. Kod je vzdy ten isty. Podla mna by nemal byt problem pri tisknuti ciernobiele, ide o kod. Jedna zlava je na jeden nakup, to ci pridete o par minut, hodin dni znova, ich nezaujima, ide im o business.

Ju a dodavam, pekne to vyjde v tescu, kde je teraz zlava na ten velky pack, myslim 120 plen a od toho ta zlava, uz mame doma tri. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.6.10 13:05

Kupon má stále stejný kód, už jsem koupila celkem 5 balíků!!!! Prodavačky si ho nechávají, tak musíte mít víc kopiíí. s černobílým tiskem nevím, mám barevné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
13.6.10 13:39

No tak super, si jich vytisknu víc a vezmu na nákup kamarádky, bude zásoba plen. Takže se dá použít ten kupon i na plenky v akci. Jakože když mají v Tescu levnější v akci za těch 370,– nebo kolik a ještě mi dají slevu z kuponu…tak to je bezva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
13.6.10 13:39

A to nevadí, že je např. na ně v Tescu sleva, to ještě uznají ten kupon jo? Na kuponu je totiž napsané, že se nedá kombinovat s jinými akcemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
13.6.10 13:40

Tak už mě Petrucha předběhla v dotazu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie