Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Doufám, že nedělám reklamu (asi dělám), ale nedá mi to. Už několikrát jsem v poslední době nakupovala se slevovými kupony (platnými do konce června) značku Pampers. Ke stažení jsou na této adrese:
http://www.pampers.cz/…nicef_CZ.pdf
Slevy na balíku:
Sleep & Play, Active Baby - 50 Kč
Premium Care - 80 Kč (používám a super!!!)
Vlhké ubrousky - 20 Kč
Fakt se dá ušetřit, jen je hloupé, že vždy mohu vzít jen jeden balík na kupón (ale vezmete-li různé výrobky, lze to najednou). Tak jsem šla třeba 3×. ![]()
Je potřeba to vytisknout, vystřihat a když s Vámi budou debatovat u pokladny, nedat se, neb to skutečně platí. Prodavačky někdy nemají informace, ale mají to v databázi, takže to přes kódy načtou (odečtou
.
Příspěvek upraven 13.06.10 v 13:21
Už jsem taky kdysi využila, ale ještě levněji to vyjde v DMku, pokud se použije sleva 25%..
ahoj, chtěla jsem se zeptat jak to funguje. To si můžu třeba vytisknout kupon na plínky 3× a prostě jít nakupovat víckrát? Nebo jak to je?
A když nemám barevnou tiskárnu a bude to vytisklé černobíle, nevadí to? Díky.
Anonymní, víckrát jít můžeš, však i kdyby to chtěli sledovat, tak těžko si každého pamatují (nebo můžeš poslat někoho jiného). S ČB tiskárnou nevím, to jsem nezkoušela, ale předpokládám, že by to nemělo vadit, když kód je stejně černobílý. Na těch stránkách se dokonce můžeš zaregistrovat a prý budou slevové kupony posílat. Já to udělala už dávno a nic nepřišlo..
Holky, kdo by mel zajem, mam doma spoustu kuponu do DM na pampersky velikost 2, my pouzivame latkovky, tak je urcite nevyuzijeme. Kdyby byl zajem, muzu je darovat, my pouzivame latkovky.
Ja mam taky kupony do DM na Pampers pleny a ubrousky a klidne daruji,pouzivame jinou znacku.
Kdyby nekdo chtel tak pisnete SZ
Já tam zaregistrovaná jsem a občas mi do mailu tyto slevy chodí. Holky jste si jistý že jde využít ten samej kupon víckrát? Když tam jsou čárové kody tak jestli na každým kuponku není jinej a podle toho poznají že už je kupon jednou použitý. Já to ještě nevyužila tak nevím, jen mě to napadlo.
A taky nevíte jestli se ta sleva vztahuje i na pleny v akci? To by pak už byli fakt za hubičku.
Jj, je to možné i černobílé. Známá to takhle taky nakupovala. Prodavačka se sice chvíli bránila, ale pak si to ověřila a zjistila, že je to jedno. Stejně o nic nejde. V podstatě si to může vytisknout každý, takže nezáleží v jaké barvě ![]()
PETRUCHA píše:
Já tam zaregistrovaná jsem a občas mi do mailu tyto slevy chodí. Holky jste si jistý že jde využít ten samej kupon víckrát? Když tam jsou čárové kody tak jestli na každým kuponku není jinej a podle toho poznají že už je kupon jednou použitý. Já to ještě nevyužila tak nevím, jen mě to napadlo.
No já si naopak myslím, že ty kody musejí být stejné a znamenají cenu -50Kč (atp). Stejně jako stejné zboží má stejný kod, ať ho kupuješ kde chceš..
Ahojte, holky, kupon ide pouzit viackrat, ale vacsinou si ho na pokladni nechaju, teda aspon by mali. Kod je vzdy ten isty. Podla mna by nemal byt problem pri tisknuti ciernobiele, ide o kod. Jedna zlava je na jeden nakup, to ci pridete o par minut, hodin dni znova, ich nezaujima, ide im o business.
Ju a dodavam, pekne to vyjde v tescu, kde je teraz zlava na ten velky pack, myslim 120 plen a od toho ta zlava, uz mame doma tri. ![]()
Kupon má stále stejný kód, už jsem koupila celkem 5 balíků!!!! Prodavačky si ho nechávají, tak musíte mít víc kopiíí. s černobílým tiskem nevím, mám barevné!
No tak super, si jich vytisknu víc a vezmu na nákup kamarádky, bude zásoba plen. Takže se dá použít ten kupon i na plenky v akci. Jakože když mají v Tescu levnější v akci za těch 370,– nebo kolik a ještě mi dají slevu z kuponu…tak to je bezva ![]()
A to nevadí, že je např. na ně v Tescu sleva, to ještě uznají ten kupon jo? Na kuponu je totiž napsané, že se nedá kombinovat s jinými akcemi.