Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Krásné odpoledne všem, nevíte prosím, jestli někde je nebo v blízké době bude akce na plenky Sleep and play? Moc děkuji ![]()
V hyperalbertu byly minulý týden jedna plus jedna a kus stál 149kč mám dojem, taky kupuju.
hodně často jsou v bille, ale teď jsou i huggies premium v kaufu duopack a vychází docela levně na to jak jsou drahé, já teď koupila 104 plinek za 299
Bohužel jsem z maloměsta, takže tu žádné super a hyper markety nemáme krom Lidlu, Penny a Billy (ledaže by mě manžel vyvezl
). Bohužel v naší malé bille Sleep and play nemají
pouze pampers, ale jiné velikosti a Huggies mají drahé (a na ty slyšívám stížnosti)
já dřív měla doma huggies clasic a to byla katastrofa a ty premium mi příjdou ještě lepší než ty pampersky s&p a active baby, nevím, ale ty pampersky pořád cítím močovinou a v noci nám nevydrží ![]()
Tak to je možné, že si mamky stěžují na ty hugies clasic a ty premium jsou dobré
. Malému se po plenkách helen harper udělala plenková dermatitida a po plenkách sleep and play se mu prdelka krásně vyhojila, na sleep and play se mi líbí, že jsou takové lehoučké, tenké a tak asi dobře větrají-teď v létě dobré, dětičky je prý pročůrají, ale malý s tím problém neměl ![]()
ahojky, tak na sleep and play nevím, ale v Hypernově je nyní akce na Pampers active baby a ty jsou taky dobrý ![]()
ja je teda rada nemela, nemam rada ani ty huggies, jak to nema pruzne zapinani, mlade je zedreny v trislech.
Pudloslava píše:
ja je teda rada nemela, nemam rada ani ty huggies, jak to nema pruzne zapinani, mlade je zedreny v trislech.
nám vyhovují,na noc jsou úplně super ![]()
Ahoj holky, od zitrka maji v akci sleep and play , chci nakoupit do zasoby,ale zajima me zda velikostne sedi, nebo jsou vetsi? Diky moc