Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojky,mám tak trošku trapný dotaz:chci malému koupit alespont jedny plenky na začátek značkkové a u nás ted sou v akci pampers 4-9kg za 200kč a chci se zeptat jestli se to vyplatí a jestli to není na novorozeně moc velká velikost.Předem děkuji za odpověd Monika
Přesně tak - kup a vyzkoušej. Malé mu určitě nebudou, když tak doroste. My kupovali Pampers Newborn ve velikosti tuším 2 a byly super ![]()
No, na uplne novorozene, ktere bude mit treba 3kg, to je trochu vetsi.
To, ze ti doroste, je jasne, ale na zacatek asi stejne budes neco potrebovat.
Kupovala jsem v DM babylove nebo alany, neni tam zadna parfemace, dobre sedi. Kdyz si nechas poslat takovou tu jejich knizku na slevy, tak je tam spousta kuponku a poridis jejich vyrobky levneji.
Do porodky jsme kupovali newborn, pak číslo 2, tzn. 3-6kg. Nyní už z nich vyrůstá, takže další balík je č. 3 (4-9kg). Pokud je akce tak většinou na všechny velikosti, otázkou je kolik jich v balíku je. Jsou totiž různě velká balení.
![]()
Ahoj, začínali jsme na 2-5 kg, k vel. 4-9 kg jsme se dopracovali až teď a to měla Simča po narození 4,25kg. Ta velikost mi na novorozence přijde zbytečně velká, teda, pokud nečekáš, že se narodí 5 kg mimčo. Koukni po něčem menším ![]()
hele ale jaké pampersky? ty oranžové jsou na nic. doporučuji počkat na akce huggies premium…v akcích jsou také kolem 200,– ale kvalitou nesrovnatelné
Jo, pokud jsou to ty oranzove, tak na male mimi bych je nedala, ani kdybych nemela nic jineho, dostala jsem je darem, to byl puch, no mozna to nekomu voni, ale ja nepouzivam ani avivaz ani ovoneny praci prasek, tak jsem na ty chemicke „vune“ dost citliva.
A pry se deti v nich dost prokakavaji.
Jeste vlastne v porodce jsme meli bella happy a ty jsou moc dobre, i je doporucovala pediatricka, ze to neni jen takove nic, ale jsou pevnejsi mezi nohama, kvuli kyclikum
huggies mají často v akci v bille za 199,– premium jsou super. většinou mi vyjdou od akce k akci jedno balení ![]()