Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj máte někdo zkušenosti s plenkama Huggies Classic?
mám a docela špatnou. lepší jsou ty superflex, protože mají gumičky v pase a tak lépe drží. tyhle klasik nám dost často protekly… otázka je, jestli je už za ty roky, co mám KLárku nevylepšili a nemají už gumičky v pase také. to bohužel teď nevím
jinak pokud jde o kvalitu, savost a pod, tak jsem se značkou huggies spokojená byla.
Nám ty clasic moc neseděly lepší jsou ty premium ,ty clasic jsem měla jendou a nikdy více jsem je nekoupila přišly mi i tvrdé a hranaté nevím no…
já je občas používám a přijdou mi OK, pravda ty premium jsou o poznání lepší. ale i ty classic se dají. nám teda nidky neprotekly, neškrtily…ale ono to je individuální, každému vyhovuje něco jiného.
Nam teda protekaji, musela bych prebalovat snad kazdou hodinu. Za to ty premium jsou perfektni
ty vydrzi celou noc
Nejsou vyloženě špatné - i když s premium se to nedá srovnat ty jsou fakt lepší, ale nejsou pružné a jsou jakoby velké - až po prsa.
používám oboje, ale Premium vede. U obyčejných se nám stává, že někdy ta stolice vyjede nahoru na záda. Jsou takové hranaté, nesedí těsně na tělíčko, zato ty Premium mají takovou gumičku nebo nějaké stahování,aby to sedělo i na zádech
mi používáme jednině Huggiesky clasic,a zatím jsme spokojeni…teď spíš hledám jestli jsou Huggiesky jako tréningové kalhotky,…se nám to při trénování na hrnec nechce pořád rozepínat…
Premium jsou jasně že lepší=) - taky tomu odpovídá cena ![]()
Classic nejsou špatné, ale až teď, co Majda chodí, dokud ležela, protékaly a kadění měla skoro až za krkem.
Klorane, trénovací kalhotky Huggies Little Walker seženeš. Ale cena je poněkud vyšší.
kvaček píše:
používám oboje, ale Premium vede. U obyčejných se nám stává, že někdy ta stolice vyjede nahoru na záda. Jsou takové hranaté, nesedí těsně na tělíčko, zato ty Premium mají takovou gumičku nebo nějaké stahování,aby to sedělo i na zádech
Přesně - vždycky to vyjelo po zádech nahoru ![]()
Premium jsou soper, classic mi nevyhovovali, já prostě nedám dopustit na tesco plýny a jiný nekupuju i když jsou v akci
fyzikarka píše:
Klorane, trénovací kalhotky Huggies Little Walker seženeš. Ale cena je poněkud vyšší.
díky…
Ty klasik jsou hrozné
měla jsem 2 balení co jsem dostala ještě v těhu, sice jsme to používali, ale hrůza, malá když se pokadila, tak to měla skoro po celých zádičkách a nebo až k prsům. A moč to taky moc dobře nezachytilo, tak jsme přebalovali co 2 hoďky, raději, ale když se pokadila tak jsme museli hned sprchovat
já jsem zastánce toho, že raději nějakou tu korunu připlatím…nejsem tak bohatá, abych mohla kupovat levné věci