Plenky Huggies Classic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4092
27.5.10 10:44

Huggies Classic

Ahoj máte někdo zkušenosti s plenkama Huggies Classic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21522
27.5.10 10:50

mám a docela špatnou. lepší jsou ty superflex, protože mají gumičky v pase a tak lépe drží. tyhle klasik nám dost často protekly… otázka je, jestli je už za ty roky, co mám KLárku nevylepšili a nemají už gumičky v pase také. to bohužel teď nevím :oops: jinak pokud jde o kvalitu, savost a pod, tak jsem se značkou huggies spokojená byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
27.5.10 10:56

Nám ty clasic moc neseděly lepší jsou ty premium ,ty clasic jsem měla jendou a nikdy více jsem je nekoupila přišly mi i tvrdé a hranaté nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
27.5.10 10:59

já je občas používám a přijdou mi OK, pravda ty premium jsou o poznání lepší. ale i ty classic se dají. nám teda nidky neprotekly, neškrtily…ale ono to je individuální, každému vyhovuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
27.5.10 11:11

Nam teda protekaji, musela bych prebalovat snad kazdou hodinu. Za to ty premium jsou perfektni :palec: ty vydrzi celou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
27.5.10 11:13

Nejsou vyloženě špatné - i když s premium se to nedá srovnat ty jsou fakt lepší, ale nejsou pružné a jsou jakoby velké - až po prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
27.5.10 11:28

používám oboje, ale Premium vede. U obyčejných se nám stává, že někdy ta stolice vyjede nahoru na záda. Jsou takové hranaté, nesedí těsně na tělíčko, zato ty Premium mají takovou gumičku nebo nějaké stahování,aby to sedělo i na zádech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
27.5.10 11:56

mi používáme jednině Huggiesky clasic,a zatím jsme spokojeni…teď spíš hledám jestli jsou Huggiesky jako tréningové kalhotky,…se nám to při trénování na hrnec nechce pořád rozepínat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.5.10 11:58

Premium jsou jasně že lepší=) - taky tomu odpovídá cena :-?
Classic nejsou špatné, ale až teď, co Majda chodí, dokud ležela, protékaly a kadění měla skoro až za krkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
27.5.10 12:29

Klorane, trénovací kalhotky Huggies Little Walker seženeš. Ale cena je poněkud vyšší.

• Citovat
  • Upravit
555
27.5.10 12:50
kvaček píše:
používám oboje, ale Premium vede. U obyčejných se nám stává, že někdy ta stolice vyjede nahoru na záda. Jsou takové hranaté, nesedí těsně na tělíčko, zato ty Premium mají takovou gumičku nebo nějaké stahování,aby to sedělo i na zádech

Přesně - vždycky to vyjelo po zádech nahoru :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
27.5.10 12:50

Premium jsou soper, classic mi nevyhovovali, já prostě nedám dopustit na tesco plýny a jiný nekupuju i když jsou v akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
27.5.10 13:21

Nám classic nevyhovují, premium ano. Tohle chce vyzkoušet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
27.5.10 14:01
fyzikarka píše:
Klorane, trénovací kalhotky Huggies Little Walker seženeš. Ale cena je poněkud vyšší.

díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
28.5.10 23:40

Ty klasik jsou hrozné :-( měla jsem 2 balení co jsem dostala ještě v těhu, sice jsme to používali, ale hrůza, malá když se pokadila, tak to měla skoro po celých zádičkách a nebo až k prsům. A moč to taky moc dobře nezachytilo, tak jsme přebalovali co 2 hoďky, raději, ale když se pokadila tak jsme museli hned sprchovat :lol: já jsem zastánce toho, že raději nějakou tu korunu připlatím…nejsem tak bohatá, abych mohla kupovat levné věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí