Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj,
koupila jsem teď v akci (319 Kč) v Hypermarketu Albert plínky Huggies Premium vel. 5 a když jsem je rozděla, tak hned na první pohled a omak se mi zdály jiné než vždycky. Schválně jsem je porovnala s jinou Huggieskou, kterou jsem kupovala v Rosmannovi a je v nich dost rozdíl. Nestalo se vám to taky? Ty z Alberta mají jednak světlejší obrázky (to samozřejmě nevadí), ale taky některé části plínky jsou jako by z jiného materiálu, ale především jsou tenší. Ten středový pás, co má sát, je prostě tenší. Navíc balík z Alberta ve vel. 5 měl jen 60 ks a ten z drogerie Rosmann ve stejné velikosti 62 ks. To se mi zdá tady divný.
Nemáte někdo podobnou zkušenost? Čekala bych, že když kupuju stejnou značku, tak že budou vždycky stejný…
Ahoj, zkus se mrknout na vyrobce a stat - produkt vyrobeny stejnou firmou, ale v jinem state, nemusi byt identicky.
Taky bych čekala, že jedna značka bude všude stejná… a nemůže to být prostě tím, že Hggies změnili pleny a ty, co máš doma, jsou z nějaké starší „edice“?
ahoj, taky jsme je koupili teda 4 a ty obrázky jsou fakt nějaké světlé oproti dřívějšku, co se týče množství a kvality tak nevím, protože jsme je teď dlouho nekupovali a měli Pampers.
Oni to dost casto meni, „vylepsuji“ a tak.. Albert uz muze mit tu vylepsenou edici.
Jo a perlicka - loni jsem kupovala v Africe Pampersky, byly priiiiserne drahy, ale jinak tam meli jen igelitovy hnusny pliny a mala se mi zrovna oprudila, tak jsem si rikala ze na ni nebudu setrit a koupila ty Pampersky. No a co myslite - oni byly igelitovy! ![]()
hanucha píše:
Oni to dost casto meni, „vylepsuji“ a tak.. Albert uz muze mit tu vylepsenou edici.
Jo a perlicka - loni jsem kupovala v Africe Pampersky, byly priiiiserne drahy, ale jinak tam meli jen igelitovy hnusny pliny a mala se mi zrovna oprudila, tak jsem si rikala ze na ni nebudu setrit a koupila ty Pampersky. No a co myslite - oni byly igelitovy!
holt jiný kraj, jiný mrav
to je jako rakouský/německý Ariel a český - nebe a dudy
karolínka.sofinka píše:hanucha píše:holt jiný kraj, jiný mrav
Jo a perlicka - loni jsem kupovala v Africe Pampersky, byly priiiiserne drahy, ale jinak tam meli jen igelitovy hnusny pliny a mala se mi zrovna oprudila, tak jsem si rikala ze na ni nebudu setrit a koupila ty Pampersky. No a co myslite - oni byly igelitovy!to je jako rakouský/německý Ariel a český - nebe a dudy
Holky, ale to jsou i dětské výživy
Známý je kupoval pro dítě v Rakousku a když musel dát českou stejné značky, dítě to nechtělo ![]()
Huggiesky kupuji pořád dokola, většinou v Tescu, DM nebo Rosmann. Teď výjimečně v Albertu a stalo se mi to poprvé. Zásobu doma nemám, vždy beru tak 2 balení, takže nepředpokládám, že by to byla stará edice. Ale nevím. Navíc jsem zjistila, že ty z toho Alberta smrdí.
Když jsem je vyndávala z balíku a skládala do poličky, tak jak byly pěkně pohromadě, tak pěkně smrděly. Tak nějak chemicky…
Velikost je stejná, dokonce jsem je i přiložila na sebe a sedělo to. Ale kvalita je horší…
Doufám, že to bude vyjímka a dál budou tak dobré jako byly doposud.
Jinak k Rakouskému Arielu… Taky ho tam kupuji, ale řekla bych, že některé druhy jsou lepší a hustější, ale některé mi příjdou úplně stejné. Máte to někdo vyzkoušené? Ale mají mnohem větší výběr, i v Nutrilonu, který tam kupuji. Prostě druhy, který u nás vůbec nejsou… Ale Huggiesky nemají téměř nikde, v DM Drogerii, v Bipa, Bille… nikde ![]()
my jezdíme nakupovat do Rakouska - Ariel, příkrmy, oblečení. Vše je kvalitnější. Malá taky radši rakouské masíčka a zeleninky než ty naše.
Ahojky,jj přesně tyhle divný jsme koupily v Tescu,byly menší a nějaký jiný…a kusů tam bylo míň,kupovaly jsme taky vel.5
Malá se po Hugieskách poprvé oprudila,tak jsme teď přešly na Tesco zelený a dobrý ![]()
Tak mě napadlo,jak si psala,že smrděly nějak chemicky asi to taky něčím napouštěj,páč se mi po Hugieskách nikdy neoprudila,to jsou ty novinky
![]()
ahojky,
já si právě naopak z Alberta pochvalovala.Na podruhé jsem je koupila už jinde,mám dojem,že v Intersparu a to už bylo taky jiné.Kamarádkám jsem je vřele doporučovala,jak jsou bezva a přitom ty jiné už tak dobré nejsou…
Až pojedu do Polska,tak si zkusim koupit tam.Kamarádka je tam kupuje,když je akce,takže se docela vyplatěj a prej jsou bezva,tak uvidíme,no…Ale divný to je.Že není plína,jako plína… ![]()
Tak já jsem kupovala Huggiesky už i v Rosmannu, Albertu, Tescu, DM a řekla bych, že se zhoršily všeobecně. Nezáleží na prodejně, ale na výrobci.
Asi přejdu na zelené Tesco. Nebaví mě to zkoušet.
Prostě už nejsou co bývaly a já osobně bych je už nedoporučila. I když nejsou nejhorší, rozhodně nejsou nejlepší, jak jsem dřív prohlašovala.
ziza1108 píše:
Tak já jsem kupovala Huggiesky už i v Rosmannu, Albertu, Tescu, DM a řekla bych, že se zhoršily všeobecně. Nezáleží na prodejně, ale na výrobci.
Asi přejdu na zelené Tesco. Nebaví mě to zkoušet.
Prostě už nejsou co bývaly a já osobně bych je už nedoporučila. I když nejsou nejhorší, rozhodně nejsou nejlepší, jak jsem dřív prohlašovala.
Jj souhlas teď jsme spokojený s Tesco zelenýma ![]()
taky se nám zdálo,že se Huggies zhoršily,barva z obrázkú je málo sytá,a navíc zůstává na bodyčku ![]()