Huggies z Alberta

256
25.5.10 13:42

Huggies z Alberta

Ahoj,
koupila jsem teď v akci (319 Kč) v Hypermarketu Albert plínky Huggies Premium vel. 5 a když jsem je rozděla, tak hned na první pohled a omak se mi zdály jiné než vždycky. Schválně jsem je porovnala s jinou Huggieskou, kterou jsem kupovala v Rosmannovi a je v nich dost rozdíl. Nestalo se vám to taky? Ty z Alberta mají jednak světlejší obrázky (to samozřejmě nevadí), ale taky některé části plínky jsou jako by z jiného materiálu, ale především jsou tenší. Ten středový pás, co má sát, je prostě tenší. Navíc balík z Alberta ve vel. 5 měl jen 60 ks a ten z drogerie Rosmann ve stejné velikosti 62 ks. To se mi zdá tady divný.
Nemáte někdo podobnou zkušenost? Čekala bych, že když kupuju stejnou značku, tak že budou vždycky stejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sebross
25.5.10 13:51

Ahoj, zkus se mrknout na vyrobce a stat - produkt vyrobeny stejnou firmou, ale v jinem state, nemusi byt identicky.

• Citovat
  • Upravit
781
25.5.10 13:51

Taky bych čekala, že jedna značka bude všude stejná… a nemůže to být prostě tím, že Hggies změnili pleny a ty, co máš doma, jsou z nějaké starší „edice“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
25.5.10 13:55

A nejsou jedny číslo 5+?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.10 15:05

ahoj, taky jsme je koupili teda 4 a ty obrázky jsou fakt nějaké světlé oproti dřívějšku, co se týče množství a kvality tak nevím, protože jsme je teď dlouho nekupovali a měli Pampers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
25.5.10 15:23

Oni to dost casto meni, „vylepsuji“ a tak.. Albert uz muze mit tu vylepsenou edici.
Jo a perlicka - loni jsem kupovala v Africe Pampersky, byly priiiiserne drahy, ale jinak tam meli jen igelitovy hnusny pliny a mala se mi zrovna oprudila, tak jsem si rikala ze na ni nebudu setrit a koupila ty Pampersky. No a co myslite - oni byly igelitovy! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.10 15:27
hanucha píše:
Oni to dost casto meni, „vylepsuji“ a tak.. Albert uz muze mit tu vylepsenou edici.
Jo a perlicka - loni jsem kupovala v Africe Pampersky, byly priiiiserne drahy, ale jinak tam meli jen igelitovy hnusny pliny a mala se mi zrovna oprudila, tak jsem si rikala ze na ni nebudu setrit a koupila ty Pampersky. No a co myslite - oni byly igelitovy! 8O

holt jiný kraj, jiný mrav :mrgreen: to je jako rakouský/německý Ariel a český - nebe a dudy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.5.10 08:51
karolínka.sofinka píše:
hanucha píše:
Jo a perlicka - loni jsem kupovala v Africe Pampersky, byly priiiiserne drahy, ale jinak tam meli jen igelitovy hnusny pliny a mala se mi zrovna oprudila, tak jsem si rikala ze na ni nebudu setrit a koupila ty Pampersky. No a co myslite - oni byly igelitovy! 8O
holt jiný kraj, jiný mrav :mrgreen: to je jako rakouský/německý Ariel a český - nebe a dudy

Holky, ale to jsou i dětské výživy 8-o Známý je kupoval pro dítě v Rakousku a když musel dát českou stejné značky, dítě to nechtělo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
256
26.5.10 13:48

Huggiesky kupuji pořád dokola, většinou v Tescu, DM nebo Rosmann. Teď výjimečně v Albertu a stalo se mi to poprvé. Zásobu doma nemám, vždy beru tak 2 balení, takže nepředpokládám, že by to byla stará edice. Ale nevím. Navíc jsem zjistila, že ty z toho Alberta smrdí.
Když jsem je vyndávala z balíku a skládala do poličky, tak jak byly pěkně pohromadě, tak pěkně smrděly. Tak nějak chemicky…
Velikost je stejná, dokonce jsem je i přiložila na sebe a sedělo to. Ale kvalita je horší…
Doufám, že to bude vyjímka a dál budou tak dobré jako byly doposud.

Jinak k Rakouskému Arielu… Taky ho tam kupuji, ale řekla bych, že některé druhy jsou lepší a hustější, ale některé mi příjdou úplně stejné. Máte to někdo vyzkoušené? Ale mají mnohem větší výběr, i v Nutrilonu, který tam kupuji. Prostě druhy, který u nás vůbec nejsou… Ale Huggiesky nemají téměř nikde, v DM Drogerii, v Bipa, Bille… nikde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.10 19:42

my jezdíme nakupovat do Rakouska - Ariel, příkrmy, oblečení. Vše je kvalitnější. Malá taky radši rakouské masíčka a zeleninky než ty naše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
18.6.10 19:24

Ahojky,jj přesně tyhle divný jsme koupily v Tescu,byly menší a nějaký jiný…a kusů tam bylo míň,kupovaly jsme taky vel.5
Malá se po Hugieskách poprvé oprudila,tak jsme teď přešly na Tesco zelený a dobrý :palec:
Tak mě napadlo,jak si psala,že smrděly nějak chemicky asi to taky něčím napouštěj,páč se mi po Hugieskách nikdy neoprudila,to jsou ty novinky :roll: :-)

• Citovat
  • Upravit
890
10.7.10 11:37

ahojky,
já si právě naopak z Alberta pochvalovala.Na podruhé jsem je koupila už jinde,mám dojem,že v Intersparu a to už bylo taky jiné.Kamarádkám jsem je vřele doporučovala,jak jsou bezva a přitom ty jiné už tak dobré nejsou…
Až pojedu do Polska,tak si zkusim koupit tam.Kamarádka je tam kupuje,když je akce,takže se docela vyplatěj a prej jsou bezva,tak uvidíme,no…Ale divný to je.Že není plína,jako plína… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
10.7.10 18:27

Tak já jsem kupovala Huggiesky už i v Rosmannu, Albertu, Tescu, DM a řekla bych, že se zhoršily všeobecně. Nezáleží na prodejně, ale na výrobci.
Asi přejdu na zelené Tesco. Nebaví mě to zkoušet.
Prostě už nejsou co bývaly a já osobně bych je už nedoporučila. I když nejsou nejhorší, rozhodně nejsou nejlepší, jak jsem dřív prohlašovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
10.7.10 20:01
ziza1108 píše:
Tak já jsem kupovala Huggiesky už i v Rosmannu, Albertu, Tescu, DM a řekla bych, že se zhoršily všeobecně. Nezáleží na prodejně, ale na výrobci.
Asi přejdu na zelené Tesco. Nebaví mě to zkoušet.
Prostě už nejsou co bývaly a já osobně bych je už nedoporučila. I když nejsou nejhorší, rozhodně nejsou nejlepší, jak jsem dřív prohlašovala.

Jj souhlas teď jsme spokojený s Tesco zelenýma :palec:

• Citovat
  • Upravit
25324
1.8.10 21:17

taky se nám zdálo,že se Huggies zhoršily,barva z obrázkú je málo sytá,a navíc zůstává na bodyčku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí