Akce Sleep&Play

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3158
4.5.12 18:55
@Pce píše:
Ahoj já myslím že od soboty v Kauflandu za 130,–

no ja vim ze v kaufu, me spis zajima jestli sedi ty velikosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
4.5.12 19:05

holky a stává se vám že je dítě skoro pokaždé pročurany?? U žádných jiných plen se mi to nestává.. Jen tyhle, jak nemají pružný pásek.. Dělám něco špatně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
4.5.12 19:06
@Věrka.. píše:
no ja vim ze v kaufu, me spis zajima jestli sedi ty velikosti ;)

Jinak mě přijde že velikost sedí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
4.5.12 19:14

taky mám na ně zálusk, jen jsem je ještě nepoužívala.. jak jste spokojený?? já beru aktiv baby… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
4.5.12 19:51

my máme AB a SP jsem měla jeden balík. Je pravda,že párkrát se pročůral,ale to se občas stalo i o Huggies a hlavně přes noc,kdy se v noci hodně budil a tím i hodně čůral.
Používala jsme je cca od 1,5 r. do 3,5 r. pro dcerku před 6 lety a za mě byla spokojenost. Malému je budu kupovat taky až budeme mít vel. 5. To už se bude učit čůrat do nočníku a taky kdo má ty AB pořád kupovat,nebýt jokera a 20% slevy v dm,tak je ani nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
4.5.12 20:30
@Věrka.. píše:
no ja vim ze v kaufu, me spis zajima jestli sedi ty velikosti ;)

to nevím na mimíska teprve čekáme :-) ale já doufám že ano Pampersky mám nakoupené do zásoby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.12 07:57

Na feedu maj akci na sleepky ;) Ale nějak extrémně výhodné mi to nepřišlo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
10.4.14 22:36

Nevíte někdo?

Překvapilo mě, že tyto plínky ve velikosti 2 mají pružné pásky v pase. Má to i velikost 3? Doma mám ještě čtverky, ty mají pásky nepružné.

Příspěvek upraven 22.05.15 v 11:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.4.14 22:51

Nee jen jednicky a dvojky. Nechapu proc, ale my byly spokojene i s vetsima velikostma. Moc jsem ji to neutahovala aby ji to netahlo a davala puncochacky ktere plenku drzely. Jsou krasne tenucke a nedelaji naducany zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
11.4.14 07:33

@danyk

Zrovna máme trojky a i bez pružných pásků jsou v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
11.4.14 08:03

Děkuju za odpovědi. U prvního jsem kupovala zelený a oranžový až ve větší velikosti, takže jsem je znala jen s pevnými pásky. Mladšímu jsem koupila dvojky a koukala, že pásky pruží. Nevěděla jsem, zda je to inovace ve všech velikostech nebo to tak bylo a já té informaci jen unikla. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí