Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zkus Vermione gel. Kamarádce zachránil obličej a já ho taky mažu, když mam pupínky. ![]()
Já jsem měla hormonální akné. Dělaly se mi na zádech veliké zanícené boláky. Pak menší ze strany na krku. Zinerit i Differine jsem používala, zabrali jen na chvilku.
Teď dlouhodobě pomáhá zdravá strava, tyčinka na akné od Lavery, a čajovníkový krém od dr. Popov. A hlavně užívám bylinné tabletky Stimulen. Obsahuje bylinky, které harmonizují menstruační cyklus. Nechtěla jsem tomu věřit, ale zachránil mě. Sem tam pupínek se mi objeví před MS nebo když prasím v jídle. Jinak mám čistou pleť.
Určitě přestat brát ty prášky,to je fakt cesta do pekel-kvůli pleti
kosmetiku co nejméně chemickou,pravidelně čistit a ten tee tree oil je taky super..jinak určitě se mrknout na ty bylinky na srovnání hormonu!no a teď zásadní věc,četla jsem článek o tom,jak skvěle zabírá na všechny vyrážky,pupinky a exemy včetně akné,šťáva z rapikateho celeru…ráno nalacno vypít cca 4dcl a půl hodiny nejíst potom…všechny tyto věci mají většinou příčinu jinde a tato šťáva prý detoxikuje orgány..odstraní pozůstatky z leku a všemožna svinstva…
Je to oproti všem těm drahým preparátum celkem levná záležitost (pokud mas odstavnovac) a za zkoušku nic nedáš a určitě ti to neublizi ![]()