Akné a jizvy

89
9.1.23 21:03

Akné a jizvy

Holky prosím nemáte někdo zkušenosti s něčím co pomůže s akné vřídky a jizvy pod prsy a na stehnech? Jsem už zoufalá je mi 24 a necítím se kvůli tomu hezky…furt se mi objevují a když ne tak tam mám fialové fleky(jizvy)..začalo se mi to delat před 1,5 rokem po porodu, bohužel furt se mi dělají nové a nové…U kožního jsem byla a ten mi dal antibiotika po kterých zvracím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kalbe
9.1.23 21:39
@Kikirep píše:
Holky prosím nemáte někdo zkušenosti s něčím co pomůže s akné vřídky a jizvy pod prsy a na stehnech? Jsem už zoufalá je mi 24 a necítím se kvůli tomu hezky…furt se mi objevují a když ne tak tam mám fialové fleky(jizvy)..začalo se mi to delat před 1,5 rokem po porodu, bohužel furt se mi dělají nové a nové…U kožního jsem byla a ten mi dal antibiotika po kterých zvracím :(

Mě doporučili kolagen, poraď se v lékárně. A nebo přímo dermatologie.

• Citovat
  • Upravit
2223
10.1.23 14:52

Nemůže to být hidradenitis? A co lokální antibiotika místo tablet, když je zvracíš?
Jinak na akné se mi osvědčilo, po letech a letech zkoušení různých preparátů, Actibiotic záchranné sérum od Ericson. Sice drahé jak čert, ale funguje mi. Rychle zklidňuje zánět. Dokonce rychleji než ATB. Vlastně velmi dobře funguje vše této řady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek