Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, mám dotaz.
Mám akné, už delší dobu a nikdy sem se ho eště nezbavila úplně. Chodím si předepisovat na kožní i různé mastičky a nepomáhá mi to na obliče.
Tak chci zkusit tyto výrobky. A chtěla bych vědět, zda si je mám zakoupit nebo ne?? Nebo jestli Vám pomohly nebo ne? Nebo který výrobek z těch vypsaných Vám nejvíc pomohl??
ČAJ AKNE TEA Dr. Popov + TEA TREE MAST + LNICOVÁ MAST
@Peťa37 Má se to omezovat na ty tři výrobky, nebo chceš vědět, co pomohlo mně, i když to mezi ty tři výrobky nepatří? Je to vlastní výroba (ale ne na prodej): Lihová tinktura z jazykových květů měsíčku lékařského , zevně.
Pro extrakci účinných látek lze použít i Softasept N (na Internetu k dostání 250 ml za 102 Kč, momentálně; je to levnější, než líh, poněvadž je to nepoživatelné kvůli obsahu izopropylalkoholu, ale ke kosmetickým účelům použitelné).
Příspěvek upraven 09.10.17 v 19:56
@Peťa37 Pokud je to hormonální záležitost, tak žádné mastičky ani vodičky nepomohou, nebo jenom trochu. Mně pomáhá pouze HA - do měsíce mám perfektní pleť. Ale fungují na to pouze určité druhy HA - poradí gynekolog.
Já HA na akné nechci, mám strach, že bych toustla. Jinak HA neberu, sem sama ![]()
Čistit pleť, měla jsem peeling od himalaya herbals, používala jsem ho jednou týdně, čistící gel dřív levnější teď glamglow nebo biodermu či estée lauder, nemackat, nesahat, dojit si jednou za cas na kosmetiku, dostatečně pít tekutiny, mne pomohlo vyhnout se sládkemu. Ale na každého bude platit něco jiného.
@lachtanice86 píše: Čistit pleť, měla jsem peeling od himalaya herbals, používala jsem ho jednou týdně, čistící gel dřív levnější teď glamglow nebo biodermu či estée lauder, nemackat, nesahat, dojit si jednou za cas na kosmetiku, dostatečně pít tekutiny, mne pomohlo vyhnout se sládkemu. Ale na každého bude platit něco jiného.
@eumedon ostrá jídla mi nevadí.
Ale jinak jde o zdravý životní styl který se projeví i na pleti.
Ahoj
klidne si antikoncepsi predepsat nech. To ze se po ni pribira je mitus
popros sveho obvodniho lekare jestli ti napise masticku FUCIDIN. Ja ji tenkrat dostala na vyrazku na obliceji, zkusila jsem na akne a ejhle zabralo to. Bohuzel je ale na predpis ale kdyz jsem se sverila doktorce tak nemela problem mi ji psat 3 roky
Nepomuze tedy od akne nadobro ale zmirni jeji vyskyt. Ted by snad mela byt bez doplatku, jinak max 100kc