Aktivity na dětskou oslavu

Anonymní
19.1.23 19:11

aktivity na dětskou oslavu

Ráda bych dětem (10) uspořádala oslavu - aby si pozvaly pár kamarádů, pohrály si, pobavily se…ale bydlíme v bytě. Nechce se mi oslavu dělat na vícekrát, tak se chci zeptat, jestli vás krom společenských her, případně nějakého pobytu venku nenapadá nějaká aktivita, pro cca 10 dětí (kluci i holky)…aby je to bavilo…trochu se toho děsím, aby to nedopadlo jen tak, že budou vymýšlet kraviny, dělat si naschvály…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2513
19.1.23 19:18

Tak ja nevim, v 10 se snad zabavi, ne? Naschvaly, zve si kamarady, ne?

10 letymu decku bych udelala jen nejaky obcerstveni, pomohla s dekoraci a zbytek bych nechala v jejich rezii a jen byla dohled, urcite bych jim nedelala animatora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.1.23 19:24

V tomhle věku už o nějakou řízenou zábavu nebudou mít zájem. Oni si nějakou hru vymysli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
19.1.23 19:26

10 lete děcka se snad zabaví sami, ikdyby ti to nepřišlo jako vhodná zábava. Hrát na oslavě narozek společenské hry mi přijde jako super úlet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
19.1.23 19:52

Udelat jim doma kino, nejaky film/serial co ted frci a decka treba nevideli, k tomu jidlo, popcorn, limcu.. mit pripraveny nejaky solecensky hry, ale spis jako doplnek a pak proste vyklidit pole a moc nezaclanet jako rodic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
19.1.23 20:00

U nás se na oslavách hraje většinou schovka, zem je láva, slepá bába, vylepšené honičky, povídají si jen tak, vymýšlí různé hry (nutno podotknout, že nejsme v bytě a narozky mají až jaro/léto). Nech jim to ve vlastní režii, tu společenskou hru jim třeba jen nabídni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
19.1.23 20:09

Co třeba jim pustit Just Dance a oni si podle toho můžou zatancovat na oblibenej song:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15222
19.1.23 20:33

V tomhle věku a vlastně ani mladším jsem zábavu na oslavě nevymyslela, dokážou se zabavit samy. U nás bylo jednu dobu oblíbené karaoke s tím se dokázaly vyblbnout hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
19.1.23 20:41

My děláme synovi šifrovací hru. Ale mívá oslavy venku. Poslední byla se zapojením QR kódů a děti to moc bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
20.1.23 05:33

Aktivitu si hravě snad vymyslí děti samy ne :nevim: v deseti vymyslet program, víš, či by mi řekl devítiletý syn? Mami to je trapný :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5889
20.1.23 07:14

Když předškoláci měli oslavu s kamarády, tak jsem jim postavila stan s míčky, malovala jsem jim na obličej(Spidermana apod.) a jinak jsem je nechala si hrát, jíst křupky apod..Pro desetileté bych nic extra už nevymýšlela. Jen bych třeba na to myslela u dárků, aby to mohlo dítě vyzkoušet i s kamarády(novou hru na PC, deskovku, jojo apod.) a možná bych oslavu spojila s přespávačkou a večer jim pustila film, dala popcorn a třeba v devět je vytáhla na bojovku, pokud by jim film nestačil, případně část (ty kteří by neodešli domu) vzít před přespáním do kina na nějakou novinku-u nás v kině je třeba Avatar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
20.1.23 10:05

Film a popcorn, diskoteka, sminky, modni prehlidka, natacet si videa…
O kvizy a deskove hry asi zajem mit nebudou :mrgreen:.
Idealne spojit s prespavackou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati