Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, hľadám maminky z Letňan, ktoré aktívne trávia čas so svojimi prckami..je mi 26 a malá bude mať v lednu rok, chodíme na plaváni do Delfínku a uvítali by sme kamarátku třeba jen na procházky, na kafíčko, popovídaní nebo rady by sme skusili nejaké cvičení s mimi..cokoliv ať se doma nenudíme..
![]()
@marus26 ahoj..aj my sme z letnan a nase „mimco“
budem mat rok n azaciatku marca..este teda nechodi, ale plavame v LAVODE na Vysocanksej…na dlhe prechadzky to uz asi moc nebude (davame len pravidelne vencenie psa, v pripade pekneho pocasia 1hodka 2× za den)..ale ak chces, mozeme dat nejaku hernu napr v OC krakov, alebo klidnu aj tu prechdzku..inak prave hladam, co sa da s prckom podniknut..
Ahoj tak tom moc tesi ze sa niekto ozval, uz som si myslela ze vsetci sedia doma:-) tak mohli by sme dat nejake stretko, pokecame a uvidime.rady sa s vami stretneme v piatok alebo cez vikend. byvame na frycovickej a vy? a ako sa vola to tvoje zlaticko?
Ahooojj
No já taky nesnasim tvrdnuti doma. Se snazim tu spis nebyt nez byt. Tak se nekdy muzete nekdy pridat k nám ci my k vam kdyz budete chtit
![]()
Ahoj..my mame cas v pondeli a utery(okrem velkeeeeho prania po 2tyzdnoch na slovensku zatial moc nemame..potom mame tatina doma…
Já teda přemýšlím co dnes :/ Pondeli budem asi na nakupech prave chystani na sil. akci.
Nooooo dva týdny pryc to pojede pracka nonstop co
Teda tak je to u nas a staci odjet na vikend ![]()
Nazdar holky takna nás padla rýma tak sa dávame do kopy v stredu odchádzame na slovensko za rodinou osláviť svoj prvý ročik:-D od pondelí 13 tého sme v Praze pŕipravení na výlety:-D tak užijte si Silvester, som zvedava jak to tá naše holčička zvládne tu silvestrovskú oslavu…
Ahoj, aj ja som z Letnan, mam dceru, ktora ma 2,5 roka. Tiez chodime plavat do Delfinka, uz 2 roky, je to tam super
My chodime k Radke, ku ktorej chodite vy? ![]()
@marus26 píše:
Ahoj holky, hľadám maminky z Letňan, ktoré aktívne trávia čas so svojimi prckami..je mi 26 a malá bude mať v lednu rok, chodíme na plaváni do Delfínku a uvítali by sme kamarátku třeba jen na procházky, na kafíčko, popovídaní nebo rady by sme skusili nejaké cvičení s mimi..cokoliv ať se doma nenudíme..![]()
Ahoj holky, jsem taky z Letňan, mám 3,5 letého kluka a čerstvě 9m holčičku, hodně chodíme ven a rádi se seznámíme s novými lidmi! Mimoto běhám (většinou až večer, po 20:00) a jezdím na kole. Na jaře snad s dcerkou v době, kdy bude starší ve školce.
@Lutonka Ahoj tak Já mám doma tři letou holku a ted čekáme kluka za tři tydny☺tak třeba pak by jsme mohli vyrazit na procházku…Momentalne venku přejdu par kroku a zpátky jsem úplné mimo se zadama a nohou..prcek mi tam priskripl nejake nerv..a jsem uplne k. o.