Aktivní chodítko s brzdou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
225
22.9.14 14:18

Aktivní chodítko s brzdou

Dobrý den, syn bude mít za měsíc první narozeniny. Chci mu koupit aktivní chodítko, u kterého lze zabrzdit kolečka, popř. nastavovat rychlost otáčení koleček. Líbí se mi chodítko Vtech, ale na recenzích jsem se dočetla, že nemá brzdu a ujíždí. Můžete mi nějaké doporučit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1715
22.9.14 14:28

Mame od chicca, kdyz kolecka zabrzdim, tak po podlaze to ujizdi a kdyz to zabrzdite na koberci a dite do toho zatlaci, tak se to s nim akorat prevrhne. ja u nej stejne ze zacatku stala a hlidala ho, treba jsou jina choditka lepsi co se tyce brzdy, ale u chicca brzda byt fakt nemusela :) ale jinak jsem s nim byla spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.9.14 14:53

Ahoj, máme toto http://www.ikea.com/…ts/40060836/, je parádní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.9.14 15:13

Vozík z Ikea je opravdu parádní, ten doporučuji. Jde tam navolit rychlost otáčení koleček i dva sklony rukojeti. Dřevěný, s pogumovanými kolečky, takže to nerachtá. Měli jsme ho na ven a byla jsem spokojená. Doma jsme měli plastové od Fisher Price, ten žádný brzdný systém nemělo, na začátku to opravdu klukovi ujíždělo, ale zase na druhou stranu se ho naučil velmi rychle ovládat a byla to otázka velmi krátké doby. V podstatě nám ta nepřítomnost brzdy ani nevadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí